نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: بدست آوردن کد کلید فشرده شده

  1. #1

    بدست آوردن کد کلید فشرده شده

    سلام دوستان
    من بوسیله دستور زیر کد کلید فشرده شده رو بدست میارم و متناسب با اون کد
    روالی رو که لازمه فراخوانی میکنم
    Byte(Key);
    ولی این دستور برای بعضی از کلیدها مثل کلید جهت بالا یا جهت پایین عمل نمیکنه.
    حالا چطور میشه کد این کلیدها رو در داخل برنامه بدست آورد.
    مثلا کلیدهای جهت بالا یا جهت پایین یا Back Space
    متشکرم

  2. #2
    باید در رویداد onkeyUp,onkeyDown از کدهای مربوطه استفاده کنید .
    برای دیدن کدها این تاپیک را در help دلفی ببینید :
    Virtual key codes
    مثال :

    VK_LEFT Left Arrow key
    VK_UP Up Arrow key
    VK_RIGHT Right Arrow key
    VK_DOWN Down Arrow key

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    کد این کلید ها دوبایتی اند. بنابر این فکر میکنم این رویداد برای این کلید ها دوبار صدازده میشه. :?
    دفعه اول مقدار آنها 0 و دفعه دوم مقدار کلید که البته به یاد ندارم.

  4. #4
    مشکلم حل شد.
    متشکر از جوابتون. :flower:

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    بهبهو
    پست
    91
    اگه لطف کنید یک مثال هم بزنید که دیگه نور علی نور میشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    مقصود شما کیه؟ :|

    بهر حال برای نمونه: احتمالا همون طور که خودتون می دونید توی پاسکال از مثالا form1.onkeypress خبری نبود پس هر وقت می خواستی اطلاعاتی دریافت کنی تابع مربوطه read بود-هر وقت می خواستی ببینی آیا کلیدی زده شده KeyPressed که البته فقط در هنگام فشرده بودن کلید true بود- و هر وقت می خواستی ببینی اون کلید چیه readkey که البته اگه ماقبل احضار اون کلیدی زده نشده باشه منتظر اون کلید می مونه.

    حالا اگه هنگام انتظار این تابع کلید کنترلی زده بشه تابع 0# بر می گردونه! :o
    حالا اگه بلافاصله دوباره تابع صدا بشه قاعدتا تابع باید دوباره منتظر بشه ولی تابع عددی بر میگردونه و بلافاصله به کار خود پایان می ده! :shock:
    مقصود از این رفتار اینه که کد کلید دوبایتی بوده که بخش اول اون 0 بوده.

    من میدونم هنوز کد این کلید ها دو بایتیه پس حدس میزنم یا با فشار دادن این کلیدها onkeypress صدازده نمیشه یا دوبار صدا زده میشه!

    اگه دوستان جواب رو میدونن ماهم خوشحال میشیم که بدونیم! :مخالف:

  7. #7
    آقای مرادی فرمودند در OnKeyDown و OnKeyUp نه OnKeyPress. در دو رویداد اول،‌ کد کلیدها، دوبایتی یعنی از نوع Word ولی در رویداد سوم، از نوع char می باشد. :wink:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    بله-متوجه اشتباهم شدم ببخشید.
    ولی آیا onkeypress در پاسخ به کلید های کنترلی صدا زده نمی شن؟ :?:
    برام جالبه که جوابشو بدونم. :قهر:

  9. #9
    لااقل من بلد نیستم. :!:

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    :shock:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •