نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت

  1. #1

    Question تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت

    با عرض سلام و خسته نباشید به شما دوستان عزیز

    سوال من اینه که من چطور میتونم تست کننم که سیستم به اینترنت وصل هستش البته به اینترنت وصل باشه یه پیغام بده که سیستم وصله و اگر هم وصل نباشه هم باز هم اخطار بده .

    از میدیران این تالار و مدیر سایت کمال تشکر را دارم .

    امیدوارم که دوستان عزیز سریع به ما کمک کنید .

    لطفا اگه تاپیک من تکراری هستش پاک نکنید احتیاج دارم .

    با تشکر از سایت

  2. #2

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت

    سلام
    یک ماژول هستش که خودم استفاده می کنم ببین به دردت می خوره (فکر کنم قبلا از همین سایت برنامه نویس برداشتمش)


    Module Detect
    Public s_r, m_r, h_r As Int16
    Public constr As String
    'Dim form1 As New Form1
    ' function 4 check internet connection API
    Public Declare Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef lpSFlags As Int32, ByVal dwReserved As Int32) As Boolean
    Enum InetConnState
    modem = &H1
    lan = &H2
    proxy = &H4
    ras = &H10
    offline = &H20
    configured = &H40
    End Enum
    #Region "Check Connection Type"
    Function chk_internet() As String
    Dim lngFlags As Long
    If InternetGetConnectedState(lngFlags, 0) Then
    ' True
    If lngFlags And InetConnState.lan Then
    constr = "Connected With LAN"
    ElseIf lngFlags And InetConnState.modem Then
    constr = "Connected With DialUp"
    ElseIf lngFlags And InetConnState.proxy Then
    constr = "Useing Proxy Server"
    ElseIf lngFlags And InetConnState.ras Then
    constr = "Connected With RAS"
    ElseIf lngFlags And InetConnState.offline Then
    constr = " Is Offline."
    End If
    Else
    ' False
    constr = "Off Line"
    End If
    Return (constr)
    End Function
    #End Region
    #Region "Show Time Elapsed Of Connecting "
    Function t_rm() As String
    If s_r = 59 Then
    m_r += 1 : s_r = 1
    ElseIf m_r = 59 Then
    m_r = 0 : h_r += 1
    Else : s_r += 1
    End If
    Return (h_r & " : " & m_r & " : " & s_r).ToString
    End Function
    #End Region
    End Module


    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871

    نقل قول: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت

    با سلام
    برای این کار شما کافیه یک سایت رو مثلا سایت yahoo رو پینگ کنید

  4. #4
    کاربر جدید آواتار Maghsoud914
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    31
    پست
    3

    Question نقل قول: تست اتصال به اینترنت در وی بی دات نت

    کامپوننتی نداره که سریع تر بشه این کار رو کرد؟

    اگه کسی Ocx یا Dll ای داره لطفاً به ما هم بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •