نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    1. عبارت Option Explicit به چه منظور بکار برده میشود ؟؟

    2. راجبه Class module ,User Control, Property page توضیحات مختصری بدین لطفا !!

    3. یه فایل eXe چجوری فایلهای صوتی رو به خودش میگیره و روی هر کامپیوتری بدون وجود فایل صوتی, اون صدا از فایل eXe

    شنیده میشه ؟؟ آیا ارتباطی بین این عمل و فایل Res. هست !؟ راجبه فایل Res. توضیح بدین لطفا !!

    4. آیا textbox در VB محدودیت داره !؟ یعنی بیشتر از یه تعداد کاراکتر دیگه نمیشه توی textbox وارد کرد ؟؟

    5. Visual Studio شامل چه چیزهایی میشود ؟؟

    6. آیا ویژوال بیسیک رایج ترین و پر استفاده ترین زبان در دنیاست ؟؟ آماری در این رابطه وجود داره ؟؟

    7. توابعی که تو خود VB هست مثل توابع رشته ای یا SendKeys و توابع از این قبیل مربوط به چه فایل هایی میشه ؟؟

    8. یه توضیح کامل راجبه Project Properties می خواستم . به خصوص زبانه های Compile, Component و

    Debugging !! چرا گاها این زبانه ها غیر فعال هستن ؟؟

    9. کمبودهایی که برنامه نویس VB رو ملزم میکنه که به VB اکتفا نکنه و به سراغ زبانهای دیگه بره چه مواردی هستند ؟؟

    در چه زمینه هایی VB جوابگوی نیازهای برنامه نویس نیست ؟؟

    و سوال آخر :

    - 23تا CD داریم . به غیر از 9تا باقیش رو به دوستمون میدیم . حالا چند تا CD واسه خودمون مونده !؟

    با تشکر

  2. #2

    Cool نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک

    1. عبارت Option Explicit به چه منظور بکار برده میشود ؟؟
    https://barnamenevis.org/showpo...02&postcount=2

    و گزينه Requier Varailble Declaration
    https://barnamenevis.org/showpo...38&postcount=3

    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    4. آیا textbox در VB محدودیت داره !؟ یعنی بیشتر از یه تعداد کاراکتر دیگه نمیشه توی textbox وارد کرد ؟؟
    2 راه دايرين :
    • يا از خاصيت MaxLenght استفاده كنيد.
    • يا اينكه يه شرط تويه رويداد Change بنويسيد:
     if len(val(Text1.Text ))> Number Char then
    Text1.Locked = True
    End If

    Number Char : يه عدد هستش.
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    5. Visual Studio شامل چه چیزهایی میشود ؟؟
    Visual Studio 2008 شامل VB.Net - SQL Server - #C و ماشين هاي مربوط به اين بسته مثل Debugger و Debugger Wizard و Remote ها...
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    6. آیا ویژوال بیسیک رایج ترین و پر استفاده ترین زبان در دنیاست ؟؟
    آماری در این رابطه وجود داره ؟؟
    خير.
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    آماری در این رابطه وجود داره ؟؟
    خوشبختانه بله
    http://www.tiobe.com/tpci.htm

    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    7. توابعی که تو خود VB هست مثل توابع رشته ای یا SendKeys و توابع از این قبیل مربوط به چه فایل هایی میشه ؟؟
    فايل خواصي نميشه يه تابع هستش.
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    Debugging !! چرا گاها این زبانه ها غیر فعال هستن ؟؟
    چون اصلاً غير فعال نيستن.
    نقل قول نوشته شده توسط DoctorJay مشاهده تاپیک
    9. کمبودهایی که برنامه نویس VB رو ملزم میکنه که به VB اکتفا نکنه و به سراغ زبانهای دیگه بره چه مواردی هستند ؟؟
    و
    در چه زمینه هایی VB جوابگوی نیازهای برنامه نویس نیست ؟؟
    كنترل ها و حجم بالاي كد نويسي، خطاهاي پي در پي، استفاده نكردن از OOP به طور مطلق، محدود بودن كد ها(عدم قدرت) قديمي بودن اين زبان و احتمال منسوخ شدن (بلاي پاسكال) ....
    شما مثلا براي ايجاد يه printPreview در VB بايد بشيني يه كد براي نحوه چاپ، اندازه كاغذ، تعداد چاپ و... كد بنويسي در صورتيكه در NET. يه كنترلي به همين اسم ساخته شده. خوب آدم مريض نيستش كه خودشو رو بكشه تا يه PrintPreview تهيه كنه خوب ميره NET. ياد ميگيره!!! تازه اين يه چيز خيلي ساده بود. تعداد Object هايي كه تويه زبان هايه ديگه مثل Delphi يا كلاً FrameWork ها وجود داره خيلي بيشتر از vb هستش و دستت رو باز نگه ميداره. ديگه واسه كار با پورت ها و ميكروكنترلها بدبختي نميكشيد و ....
    يا مثلاً برنامه براي وب نمي تونين طراحي كنيد بايد برين VBScript ياد بگيرين!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    استفاده کردیم جناب obalitjoOon

    ولی چرا اینقدر مختصر !!!

    در مورد سوال 4 هم باید بگم که, منظورم ایجاد محدودیت نبود, آیا بصورت معمول این ابزار محدودیتی داره ؟؟

    پاسختون به بخش دوم سوال 8 مفهوم نبود !!

    از پاسختون به سوال 6 هم ممنون

    به سوال آخر هم پاسخ ندادین !!!!!!!!!!

    بعضی از سوال ها جای بیشتری واسه توضیح داره . بازم ممنون , منتظر جواب سایر دوستانم هستیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majjjj
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,158

    نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    RichTextBox1 بخاطر این ساخته شده که شما این سوالات رو نپرسید
    فکر نکنم برای سوال اخرتون دقیق بشه گفت اما اگه اینجوری که بخشش میکنید مسلما هیچی براتون نمیمونه

  5. #5

    نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    - 23تا CD داریم . به غیر از 9تا باقیش رو به دوستمون میدیم . حالا چند تا CD واسه خودمون مونده !؟

    Randomize Timer



    Dim Sym As Symbol: Dim x As Integer: Dim Cds As Bakhshesh

    x = Int(Rnd * 4) + 1
    Select Case x
    Case 1: Sym = "+"
    Case 2: Sym = "-"
    Case 3: Sym = "*"
    Case 4: Sym = "/"
    End Select




    Cds = Cds (Sym) 9

    آخرین ویرایش به وسیله مهران رسا : چهارشنبه 06 شهریور 1387 در 22:00 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار DoctorJay
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    پارس - شیراز
    پست
    348

    نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    دوستان عزیز پاسخ سوالات 2 ,3 و 8 رو هنوز نگرفتم !

    اگه راجبش اطلاعاتی دارین از ارائه ی اون ممنون میشم . . .

  7. #7
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: . . . چند سوال برای آشنایی بیشتر با ویژوال بیسیک . . .

    جواب 3:
    امیدوارم کمک مختصری کرده باشم.

    بله همونطور که خودتون گفتید مربوط به فایل Res میشه.
    به این صورتیکه ابتدا فایل صوتی مورد نظر را تبدیل به فایل Res می کنیم و بعد در وی بی Resource Editor رو فعال می کنیم و فایل Res ساخته شده را به پروژه اضافه می کنیم. بعد در طول پروژه اون فایل رو استخراج می کنیم و بعد هم اجرا. یه نمونه کار ساده براتون می زارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •