نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: فرم های سفارشی کامل -> تقدیم به دوستان

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252

    فرم های سفارشی کامل -> تقدیم به دوستان

    با سلام

    عکس :



    فایل :

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    تا به حال 24 بار Download شده

    نظری
    انتقادی
    چیزی

    :(

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    میشه بیشتر توضیح بدید که این چیه؟

  4. #4
    مفید بود .
    ممنون.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    میشه بیشتر توضیح بدید که این چیه؟
    فرم سفارشی

    به جای استفاده از Component های مختلف برای زیبا سازی فرم ها میتونین از این که همه Component هاش استاندارده استفاده کنین همه قسمت هاش قابل دستکاری هم هست .

    مفید بود .
    ممنون.
    اگه کد هاش رو مورد مطالعه قرار بدین یه با شیوه های متفاوت اون رو امتحان کنین و کم و کاستی هاش رو بفرمایید ممنون میشم .

  6. #6
    کم و کاستی هاش رو بفرمایید ممنون میشم


    وقتی که درحال Resize کردن فرم بودیم Caption Bar ناپدید میشد ... چرا ؟ :?:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    وقتی که درحال Resize کردن فرم بودیم Caption Bar ناپدید میشد ... چرا ؟
    اگه روی فرم ابزار بزاری میبینی اونها هم تو Refresh شدن (وقتی که فرم در حال تغییر اندازه است) کند عمل میکنن .

    متشکرم .

    کد Application.ProcessMessages باید کمک کنه . روش فکر میکنم .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    اکه تو ONResize فرم کد Refresh یا RePaint رو (برای فرم) احظار کنید یه مقدار از مشکلات حل میشه ولی برای ابزار ها کمتر . من راح حل مناسبی نمیدونم .

    اگه کسی بلده کمک کنه .

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    این کد TitleBar رو مخفی میکنه (تو ONCreate بزارین) ، کاری به Resizeable بودن نداره .

                    SetWindowLong(Form1.Handle,
    GWL_STYLE,
    GetWindowLong(form1.handle,GWL_STYLE) and not WS_CAPTION);
    form1.height := clientheight;


    این کد هم برای جابجایی توسط رویداد OnMouseDown .

    releasecapture;
    perform(WM_SYSCOMMAND, SC_MOVE + 1, 0);


    منبع : دلفیار

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    کد های بالا به سفارشی شدن فرم کمک نمیکنن .
    ولی فرم هایی که من ساختم واقعا سفارشیه .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331
    با اجازه دوستان یه سوال کلی میکنم:

    چه معیاری تعیین کننده سفارشی بودن فرم است؟ :evil:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    محل زندگی
    Iran - Amol
    پست
    252
    چه معیاری تعیین کننده سفارشی بودن فرم است؟
    تمام قسمت های فرم به راحتی قابل دستکاری هستن .

    یه نکته مهم دیگه اینه که من از توابع API ویندوز استفاده نکردم . 8-) میتونی این کد ها رو به لینوکس منتقل کنی .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •