صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 144

نام تاپیک: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342

    منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    جهت سهولت دسترسی دوستان و همچنین پرینت ساده این مقالات ، کل آنها به صورت یک فایل pdf آپلود شدند.
    http://www.barnamenevis.org/sh...2&postcount=54
    یا
    http://sunboy455.persiangig.com/Ebook/

  2. #2
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801

    Thumbs up از همینجا دانلود کنید !

    هرکی دانلود میکنه .. لااقل یک تشکر هم از استاد نصیری بکنید خب
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504

    ایندکس و معرفی مسائل حل شده

    تعداد تاپیک های جمع آوری شده 132، مرتب شده بر اساس حروف الفبا، پس از جمع آوری کل تاپیک ها با دسته بندی موضوعی در این تاپیک قرار خواهند گرفت

    در حال جمع آوری تاپیک های مهم
    آخرین ویرایش به وسیله HO457 : شنبه 19 فروردین 1385 در 20:45 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    1- دوستان قبل از هر گونه درخواست کتابهای الکترونیکی توی بخش مباحث متفرقه دنبال اون کتاب بگردن و اگر پیدا نکردن همون جا اون کتاب رو درخواست کنن:
    کتابهایی برای دات نت و سایر مباحث

    2- در صورتی که کامپوننتی میخواهید معرفی کنید یا به دنبال کامپوننتی میگردید (برای دات نت) به این بخش مراجعه کتید:
    ابزارها و کامپوننتهای دات نت
    **************************************************
    تاپیکهای مهم بخش C#‎:
    ------------------------------
    #C یا VB.NET ، مسئله این است!!!
    ++C و NET. Framework
    Add Printer Wizard Dialog
    api shutdown چیست؟
    Automatically Translate your .Net resource files with Google Translate
    com+ چیست؟
    Const && static
    Creating Managed Objects in Sql Server 2005
    Creating your own Visual Studio Project Template
    DirectX
    Embedded Email
    form shaping
    FTP
    inputbox در C#‎
    iText .NET Free PDF Library for .NET Framework
    Key Event Replace
    MessageBox با دکمه های فارسی
    Meta Data Extractor in C#‎.NET
    Microsoft Java Language Conversion Assistant 2.0
    Microsoft .NET از گذشته تا آینده
    OpenGl
    OpenGL in C#‎.net
    PHP Scripting from your application
    SharpDevelop محیط مجانی توسعه ی سی شارپ
    String Encoding in C Sharp
    Textboxو تاریخ
    Using Unmanaged code and assembler in C#‎
    what is delegate
    Windows Forms Focus Top
    XAML
    XML…
    آموزش C#‎2.0
    آموزش Install Shield 10.5
    آموزشی: آشنایی با generics - دات نت 2
    آموزشی: کلمات کلیدی سی شارپ
    آموزشی: ویژگی های اضافه شده به دات نت 2 و سی شارپ 2
    آنچه سی بیلدر به شما میدهد
    آنچه ویژوال سی دات نت به شما میدهد
    آیا دات نت هم رو به سوی اپن سورس می رود؟
    اجرای برنامه C++‎.NET یا #C در لینوکس
    اجرای فایل صوتی
    اجرای یک فایل exe توسط سی شارپ
    از چه راهی میشه فرمهای برنامه را وسط مانیتور باز کرد؟
    استخراج مقادیر انتخاب
    استفاده از پوینتر
    استفاده از توابع Namespace VisualBasic
    استفاده از تابع soundplay‌ در #c
    استفاده از یک فرم در فرمی دیگر
    استفاده کارآمد از دستور Using برای آزاد سازی بهتر منابع
    اسمبلی در C#‎
    ایجاد فرم های MDI
    ایجاد کلید میانبر
    بدست آوردن دمای cpu و مقدار اشغال شده آن
    بدیل string به int
    بررسی پلاتفرم دات نت - زبان برنامه نویسی #C
    برنامه نویسی low level در سی شارپ
    برنامه نویسی شی گرا در دات نت
    پاک کردن فایل
    پاک کردن یک پردازش از حافظه
    پردازش کلیدهای صفحه کلید
    پوستر جالبی از دات نت 2 و ویژوال استودیو 2005
    پورت های سریال و موازی
    پیدا کردن مسیر exe فایل
    تابع پیدا کردن مکان رشته در یک رشته دیگر
    تابع تبدیل عدد به حروف تو سی شارپ
    تبدیل کد اسکی به کاراکتر
    تست میزان صحت و سلامت کدهای نوشته شده توسط شما!
    تعریف سطح دسترسی کاربر
    تغییر Render کنترل های دات نت 2005
    توابع #C با پارامترهای اختیاری
    جستجوی فایل در هارد
    چطور میتونم IP خودمو به دست بیارم
    چطور میتونم محتویات حافظه ی ClipBoard رو به دست بیارم
    چطوری میشه از توابع API استفاده کرد
    چند سوال مقدماتی
    چند کتاب خوب در زمینه ی سی شارپ برای دانلود
    چند نکته برای برنامه نویسی بهتر در #C
    چه جوری میتونم وقتی ControlBox فرم رو حذف کردم فرم رو دراگ کنم
    حافظه های انبو ه و پشته
    حالت master / detail
    خارج شدن از برنامه
    خطا : An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleD
    خواندن سکتور
    خواندن ونوشتن بر روی پورت
    خواندن کنترلهای فرم
    دات نت چیست؟
    درباره Ajax در C#‎
    درباره deconstractor
    درباره literal keywords
    درباره SSL
    دریافت فایل متنی از web در Windows Application
    دریافت کلید در اپلت #C
    دلفی یا #c
    دی کامپایلرهای دات نت!!
    دیباگر چیه ؟؟
    رسم بارکد BarCode39.zip (سورس)
    ساخت autorun
    ساخت فرم با شکلهای متنوع
    ساختمان داده در #C
    ساختن فایل نوع دار
    سی شارپ کامپایلر
    شبکه
    ضبط صدا از میکروفون
    طراحی NET
    طراحی برنامه برای ثبت وقایع ویندوز و تهیه log
    طریقه نوشتن propertis پارامتر دار
    عوض کردن گروه بندی یک فیلد در کریستال ریپورت هنگام اجرا
    فرق بین c+builder با visual C#‎
    فرق Interface با absteract class
    قرار دادن یک UserControl (در Win Application) روی فرم
    کاهش زمان لود کردن فرم
    لینک های مفید مربوط به برنامه نویسی دات نت
    مدریت اتصال کاربران ویندوز از درون برنامه
    مشکل در ساختن Setup برای برنامه
    مشکل در نصب ویژوال استادیو
    مشکل دیتاگرید و اتصال آن به داده
    مشکل دسترسی به بانک اکسس با پسورد در #C
    مفاهیم اولیه CLR .NET Framwork
    مقایسه Indexer با متدها ، آرایه ها و خاصیت ها
    مقایسه سی شارپ و دلفی
    مناسب ترین زبان برای بازی نویسی
    منبع برای امتحان MCAD.net
    نحوه صدا زدن فرم جدید
    نرم افزاری برای تبدیل کدهای vb.net به سی شارپ
    نصب MSDE با #C
    نمونه سوال های mcsd.net برای C#‎
    نوشتن فایل text در #C
    یک روش جالب برای درست کردن PDF
    یک نکته کوچک :: چگونه فقط یک نسخه از برنامه اجرا بشه !!!!
    یک نکته کوچک :: خواندن از Registry ویندوز
    یک کتاب راهنمای مفید سی شارپ برای تازه کارها
    یک کلاس کامل برای کار با پایگاه داده اراکل
    آخرین ویرایش به وسیله HO457 : جمعه 11 فروردین 1385 در 23:25 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504

    آموزشی: کلمات کلیدی سی شارپ

    در این لینک با کلمات کلیدی سی شارپ آشنایی پیدا میکنید:
    Modifier Keywords:
    http://www.codeproject.com/csharp/modifierkeywords.asp
    Type Conversion, Operators and Object Types:
    http://www.codeproject.com/csharp/cskeywordspart2.asp

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    لیست سایت ها، منابع، و مقالات آموزشی مربوط به برنامه نویسی دات نت (دسته بندی شده موضوعی).
    * بخش های XML و SQL Server هم به لیست زیر اضافه خواهند شد.
    * این لیست با لینک های جدید به روز رسانی خواهد شد

    .Net FrameWork

    1- Download the .NET FrameWork
    2- .NET FrameWork Google Group
    3- Introduction to .NET FrameWork
    4- .NET FrameWork
    5- Understanding .NET FrameWork at a glance
    6- .NET FrameWork Training Modules

    .NET source codes and samples

    1- http://www.codeave.com/
    2- http://www.freevbcode.com/
    3- http://msdn.microsoft.com/downloads/
    4- http://www.aisto.com/roeder/dotnet/
    5- http://www.codeproject.com
    6- http://www.planetsourcecode.com
    7- http://www.abstractvb.com/
    8- .Net Samples Google Group
    9- http://www.codetoad.com/
    10- http://www.razorsoft.net/
    11- Developmentor - .net code samples
    12- Visual Studio.NET Code Swap
    13- http://www.developerfusion.co.uk/
    15- http://www.yeohhs.com/modules/news/
    16- http://www.sourcecodesworld.com/

    .NET Security

    1- http://www.net-security.org/
    2- About .NET Security
    3- .NET Security - C#‎ & VB.NET
    4- .NET and computer security
    5- Java vs. .NET Security
    6- Secuity in .NET FrameWork(PDF) - New

    .NET Tools & Components

    1- MaxToCode .NET Code Obfuscator
    2- WiseOwl .NET Code Obfuscator
    3- http://www.windowsforms.com
    4- http://www.componentsource.com
    5- http://www.devdirect.com
    6- http://www.dotnetframework.de/dotnet...kte/tools.aspx
    7- http://www.dvxp.com/en/Downloads.aspx

    .NET Mobile

    1- .NET Mobile Tutorial
    2- Introduction to ASP .NET Mobile

    Web Development(ASP.NET)

    1- ASP Help, ASP Tutorials, ASP Programming, ASP Code
    2- ASP.NET: Scripts, Applications Controls, ASP.NET hosting
    3- http://www.hotscripts.com/ASP.NET/index.html]
    4- ASP.NET Web: The Official Microsoft ASP.NET 2.0 Site
    5- www.learnasp.com
    6- http://www.aspfriends.com
    7- ASP.NET Google Group
    8- DevASP.NET for ASP.NET, VB.NET, XML and C#‎ (C-Sharp) Developers
    9- http://www.asp-index.net/

    Database Programming(ADO.NET)

    1- http://www.adoguy.com/default.aspx - New
    2- DevASP - ADO.NET Section - New

    VB.NET

    1- http://www.vbwire.com/
    2- http://vbnet.mvps.org
    3- http://www.vbcity.com
    4- http://www.visualbasicscript.com
    6- DevAsp - VB Section
    7- http://abstractvb.com
    8- DeveloperFusion - VB Section
    9- http://www.dotnet2themax.com
    10- CodeProject - VB.NET Section
    11- VB.NET Google Group
    12- An Overview of Visual Basic 2005 - New
    13- About Visual Basic - New
    14- Visual Basic Frequently Asked Questions - New
    15- VB.NET 2005 free trainings - New

    C#‎

    1- http://www.mastercsharp.com
    2- CodeProject - C#‎ Section
    3- http://c-sharpcorner.com/
    4- http://www.csharpfriends.com
    5- C#‎ Google Group
    6- http://www.csharp-station.com
    7- DevAsp - C#‎ Section
    8- CodeGuru - C#‎ Section
    9- C#‎ And Its Types - New
    10- Programming PocketPC in C#‎ - New


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267

    منابع، مراجع و مقالات تالار

    مراجع فارسی:

    کتاب آقای هاشمیان:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=50298


    کتاب آقای نصیری:
    https://barnamenevis.org/attach...9&d=1124368657


    بررسی معماری پلت فرم NET. (آقای هاشمیان)
    https://barnamenevis.org/attach...2&d=1144591710


    چند خطی از Inprise
    https://barnamenevis.org/showpo...3&postcount=66


    اگر دوستان کار جدیدی برای ارائه داشتند به لیست اضافه خواهد شد.
    آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : یک شنبه 15 بهمن 1385 در 20:28 عصر

  8. #8

    Performance and Security Advantages of Using Managed Code for .NET Applications

    سلام دوستان

    Performance and Security Advantages of Using Managed Code for .NET Applications

    This document discusses the benefits and advantages of using managed code in .NET applications. Managed code runs in the Common Language Runtime (CLR), which provides services such as automatic memory management, platform-neutrality, and cross-language integration.

    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

  9. #9
    Crystal Reports For Visual Studio 2005:

    آموزش:
    http://www.businessobjects.com/globa...ease_Notes.pdf


    Sample Code :
    http://www.businessobjects.com/globa...deProjects.msi

    What’s New: Crystal Reports for Visual Studio 2005 :
    http://www.businessobjects.com/globa..._Whats_New.pdf

  10. #10
    Farsi Library - Working with Dates, Calendars, and DatePickers

    http://www.codeproject.com/useritems/FarsiLibrary.asp

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    مقاله فارسی در مورد Microsoft Visual Studio Team System ترجمه شده توسط خودم!

    این مقاله در مورد Microsoft Visual Studio Team System هست. ترجمه و تنظیم اون رو تابستان گذشته انجام دادم. در واقع قسمتی از پروژه ی کارآموزی دانشجوییم بود.
    گفتم برای دوستان عزیز برنامه نویسمون هم قرار بدم، امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

  13. #13

    Lightbulb C#‎ samples & Tutorials

    اینجا تعداد زیادی مثالC#‎ در زمینه های مختلف هست:
    http://www.codersource.net/codersource_dot_net.html


    C#‎ Basics & Tutorials
    C#‎ .Net Data Types - Explains the basic data types in C#‎ .net
    C#‎ .Net Tutorial Intermediate Language - MSIL - Explains the basics of Intermediate Language MSIL in .Net
    OOP & C#‎ .Net - Explains the basics of Object oriented programming in C#‎ .net
    C#‎ .Net Tutorial Namespaces - Explains the basics of namespaces in C#‎ .Net
    C#‎ .Net and Java - Explains the differences between C#‎ and Java
    C#‎ .Net Tutorial attributes - Explains the basics of attributes in C#‎ .Net
    C#‎ .Net Tutorial Exceptions - Explains the basics of Exceptions in C#‎.
    C#‎ .Net Tutorial Interfaces - Explains the basics of interfaces in C#‎ .Net
    C#‎ .Net Tutorial Multithreading - Explains the basics of multi threading in C#‎
    C#‎ .Net Tutorial Reflection - Explains the basics of reflection in C#‎
    .Net COM Interop - Explains the basics of how to work with COM interop in .Net
    C#‎ .Net methods and properties - Explains the basics of methods and properties in C#‎ .Net
    .Net Framework basics - Explains the basics of .net framework
    C#‎ .Net Delegates and events - Explains the basics of using delegates and events in C#‎ .Net
    Method overloading in C#‎ .Net - Article by edlukens - Explains method overloading in C#‎ with a sample program.
    Sending emails in C#‎ - Article by azamsharp - Explains how to send emails in C#‎.
    Executing external applications using Process class - Article by ra00l - This tutorial style article explains how to execute external apps using the Process class in C#‎ .Net.
    Managing your computer processes - Article by ra00l - Explains how to create a task manager like application using C#‎.
    Reflection in C#‎ - Article by oraclequest - All about Reflection in C#‎ in .NET Framework
    Working with System Registry - Article by satyasmiles - It explains how to read and modify the system registry using a C#‎ program.
    Understanding Constructors in C#‎ - Article by gujjar - Brief notes on Constructors in C#‎.
    C#‎ WinForms
    Creating custom windows forms in C#‎ with images - Article by ra00l - Creating forms with images and picturebox giving a nicer look.
    Scrolling Text on a Form using label control - Article by ra00l - Explains how to make a text scrolling effect using a label control
    Creating a Splash Screen in C#‎ - Article by ra00l - Explains how to create a splash screen in C#‎ with sample code.
    Windows forms Color chooser in C#‎ - Article by ra00l - Explains how to write a color chooser application with different controls in C#‎.
    Drawing Shapes Using GDI+ - Article by ra00l - Explains how to use GDI+ in C#‎ .net to draw basic shapes.
    C#‎ Files
    Reading and Writing files in .Net - Article by azamsharp - Explains the basics of how to read and write files in C#‎ in .Net
    Reading and Writing Binary files in C#‎ .Net - Article by azamsharp - Explains how to read and write binary files using C#‎ .Net
    Reading and Writing XML Files - Article by azamsharp - Explains how to Reading and Writing XML Files in C#‎ .Net.
    .Net 2.0
    Refactoring – a new feature in the Visual C#‎ 2.0 IDE - Article by muskad202 - Explains the different refactoring capabilities of Visual Studion .Net 2005 IDE.
    MultiThreading
    Chapter 1 – Introduction to multithreading - Article by muskad202 - The First Part of a Series of Articles on Multi-Threading in C#‎ .Net by Mustansir.
    Chapter 2 - Threading Classes - Article by muskad202 - The Second Part of a Series of Articles on Multi-Threading in C#‎ .Net by Mustansir.
    Chapter 3 : Thread Synchronization - Article by muskad202 - The third Part of a Series of Articles on Multi-Threading in C#‎ .Net by Mustansir. This article discusses thread synchronization issues.
    Chapter 4 - Multithreading With Windows Forms - Article by muskad202 - The Fourth Part of a Series of Articles on Multi-Threading in C#‎ .Net by Mustansir. This article discusses Multithreading with Windows Forms.
    Chapter 5 – Slightly Advanced Synchronization - Article by muskad202 - The Fourth Part of a Series of Articles on Multi-Threading in C#‎ .Net by Mustansir. This article discusses advanced synchronization issues with Multithreading .
    C#‎ Advanced
    C#‎ - Unsafe Code - Explains the concept of unsafe code in C#‎
    C#‎ Microsoft Speech Agent - Explains how to use Microsoft Speech agent in C#‎ and ASP .Net programs.
    C#‎ Linked List using a Dll - Article by edlukens - Explains how to build a dll in C#‎ for a linked list library and how to use it in a C#‎ project.
    Boxing and Unboxing in C#‎ .Net - Article by azamsharp - Explains the concept of boxing and unboxing in C#‎ .Net
    HTML Screen Scraping in C#‎ - Article by azamsharp - Explains how to implement screen scraping of a website using C#‎ in Visual Studio .Net
    Encrypting Passwords using Sha and MD5 Encryption techniques in .Net - Article by qamar - Explains how to use encryption for securing passwords using SHA and MD5 techniques with code sample in C#‎.
    Build Installer Projects for C#‎ Application Deployment in .Net - Article by edlukens - Explains how to build Installer/Setup/msi projects in Visual Studio .Net.
    Distributed Transactions in COM+ and .NET - Article by doyleits - Explains how to write transaction based code in .Net
    Living Without Biztalk - Article by doyleits - Explains how to mimic the functionality of biztalk by writing a Queued application in C#‎.
    UnTyped DataSets and Strongly Type DataSets - Article by azamsharp - Explains the differences between weakly type datasets and strongly type datasets.
    Skip List: A Simpler Alternative to Binary Trees? - Article by ger - Explains how to implement a skip list in C#‎.
    Simple Windows Screensaver - Article by ra00l - Explains how to implement a Simple Windows Screensaver in C#‎.
    Watching a File in C#‎ - Article by ra00l - Explains how to write a File Watching prograin using C#‎.
    Documentation in C#‎ - Article by oraclequest - Explains how to generate xml documentation in C#‎ using command line compiler.
    Implementing the Singleton Pattern in C#‎ - Article by oraclequest - About various Singleton patterns
    Automated Backup with NAnt - Article by liammclennan - This article describes a process for developing a custom, automated server backup system using the NAnt build tool. Backup topics covered include backing up IIS, backing up website/application files and backing up database content.
    C#‎ Miscellaneous
    Measuring Execution Time in C#‎ - Article by ger - Explains how to measure the execution time programmatically.
    Math.Round function - Article by aliasgar - Explains a solution for the inconsistency in Math.Round function.
    Multithreading in .net - Article by oraclequest - Explains the concept of multi threading in .net.
    C#‎ - Image Processing
    Branch and bound algorithm in C#‎ - Article by asif - Explains the basics of branch and bound algorithm with a sample program using C#‎.
    Implementation Of Labeling Connected Components in C#‎ - Article by asif - Explains how connected component labelling and gives a sample project in C#‎.
    Conversion of Color images to Gray with Basic concepts - Article by asif - Explains the concept of RGB and conversion of an image to Gray scale with a C#‎ program
    Conversion of a Color Image to a Binary Image - Article by asif - Explains the basics of binary images and gives a sample on how to produce a binary image from a color image using C#‎.
    Implementation Of Calculating the RTS Invariant Moments Of Area - Article by asif - Explains how to calculate the Rotation, translation and scaling invariant moments of area using a C#‎ program.
    Tutorial on Converting Images to Grayscale using C#‎ - Article by ra00l - Explains how to convert images to grayscale with a simple tutorial and sample program.
    Finding the Convex Hull Of a Blob in C#‎ - Article by asif - Explains how to find the convex hull in an image using a C#‎ program.
    Noise Removal using Salt and Pepper algorithm in C#‎ - Article by asif - Explains how to remove the noise like darker dots appear in the scanning processes, using C#‎ code.
    Image Processing in C#‎ - Article by asif - Explains the basic image processing support in C#‎.
    Image Processing AND, NAND - Article by asif - Explains the AND & NAND image processing operations on images with a sample program in C#‎.
    Or & Nor operations on images - Article by asif - Explains how to carry out Or & Nor operations on images using unsafe code in C#‎.
    C#‎ image processing Invert/Logical NOT - Article by asif - Explains how to do Inversion of image data with sample code in C#‎.
    Image Processing XOR & XNOR - Article by asif - Explains the image processing operations on XOR and XNOR using C#‎.
    Dilation in Image Processing using C#‎ - Article by asif - Explains the concept of Dilation in image processing using C#‎ sample.
    Erosion Operation on Binary and Graylevel images in C#‎ - Article by asif - Explains how to do erosion in image processing using C#‎.
    Logical Operators - Article by asif - Explains the basics of logical operators which can be used in image processing.
    Contrast Stretching - Article by asif - Explains the contrast stretching operation using C#‎.
    Histogram and Normalized Histogram in C#‎ - Article by asif - Explains how to create normalized histograms(graphs) for images.
    Histogram Equalization - Article by asif - Explains how to use C#‎ to process histogram equalization to increase the dynamic range of a histogram.
    Image Addition in C#‎ - Article by asif - Explains how to add two images using C#‎.
    Subtracting Two Images using C#‎ - Article by asif - Explains how to subtract an image from the other.
    Image Dissolving in C#‎ - Article by asif - Explains how to implement Image Dissolving in C#‎.
    Convolution using C#‎ - Article by asif - Explains the basics of Convolution using C#‎.
    C#‎ Image Averaging - Article by asif - Explains how to do image averaging in C#‎.
    Guassian Smoothing in Csharp - Article by asif - Explains Gaussian Smoothing in C#‎.
    Mean Filtering in CSharp - Article by asif - Mean filtering is reducing the amount of intensity variation between one pixel and the next.
    Median Filtering in C#‎ - Article by asif - The median filter is normally used to reduce noise in an image, somewhat like the mean filter. This article explains how to achieve this in C#‎.
    Asp.Net
    ASP .Net First application - Explains how to configure IIS and write the first asp.net application
    Working with Post back in ASP .Net - Fundamentals of asp .net post back is explained briefly.
    ASP .Net Sample Application - Explains the basics of ASP .Net with a sample aspx page.
    Code behind sample in Asp .Net - This article explains how to use code behind model while programming in asp .net.
    DropDownList in ASP .Net - Explains how to use DropDownList in ASP .Net with samples for databinding
    ASP .Net Tips - Explains some basic asp .net programming tips.
    Internals of ASP .Net Compilation and Execution - This article tries to explain some of the internals about the ASP .Net Compiled Page Rendering and Execution model.
    Repeater Control in Asp .net C#‎ - This article Explains how to use data binding for a Repeater control in ASP .Net.
    Creating a simple mobile application - Article by John - Explains how to create a simple mobile application in C#‎.
    Caching in Asp .net - Article by oraclequest - Explains the various caching techniques in ASP .Net
    Forms Authentication in Asp.net - Article by azamsharp - Explains various techniques related to using Forms authentication in ASP .Net and C#‎ .
    Using Javascripts in Asp .net - Article by azamsharp - Explains how to use client side javascripts in asp .net pages to reduce the round trips to and from the web server.
    Asp .net Validation controls - Article by azamsharp - Looks at the various Validation controls provided by asp .net.
    Asp .net Validations - simple tutorial - Article by ra00l - A tutorial on doing simple validations in asp .net .
    Form Authentication – ASP.NET - Article by oraclequest - This article describes the Form Authentication mechanism in ASP. Net
    ASP .Net 2.0
    Master Pages in ASP .Net 2.0 - Article by azamsharp - Azam explains how Whidbey can be used for creating ASP .Net pages with consistent look and feel.
    Grid view control in ASP .Net 2.0 - Article by azamsharp - Explains how to use the Grid view control coming with asp .net 2.0.
    Asp .net 2.0 GridView control in depth - Article by azamsharp - Explains Grid View control in asp .net 2.0 indepth with Editing, Selecting and paging data in the grid view control.
    Profiles in Asp.net 2.0 - Article by azamsharp - Explains Profiles in ASP .net comparing with Session variables.
    Dataset Features in Asp .net 2.0 - Article by azamsharp - Explains how to use Dataset in asp .net 2.0 for creating web pages for website.
    Code Snippets in Visual Studio .Net 2005 - Article by azamsharp - Explain how to use the Code Snippets feature in Visual Studio .Net 2005
    Website Profile Object in Asp .net 2.0 - Article by azamsharp - Explains how the ASP .Net website profile object can be used to maintain users' session.
    ASP .NET 2.0 Profile Object - Part II - Article by azamsharp - Explains the features of Profile Object like Groups, Complex Types, Migrating anonymous to authenticated user.
    Bindable Time Control - Article by carcher - This article will show a simple time control that is bindable with a datasource.
    Updating Parent Page from Child Pop-Up Asp.Net 2.0 - Article by carcher - This article will show how to update a parent page or parent control such as a dropdownlist from a child pop-up window. It is useful to have a pop-up window to edit extended information that does not fit onto the parent. Once the information changes on the child - how do you get the parent page to update? This will show you a simple and effective method.
    Advanced GridView Filtering - Article by carcher - Using a control as a datasource filter does not always give the flexability your users need. Here is a possible solution for your needs
    WebPart Connection - Article by deepak.gupta - Explains the basics of webpart connection for transferring data from one Web Part to another.
    ASP .Net DataGrid
    Datagrid basic operations on ASP .Net / C#‎ - Article by azamsharp - Explains the basic operations like editing, updating, selecting and cancelling the row operations on datagrid.
    Datagrid basic operations on ASP .Net / C#‎ - Part II - Article by azamsharp - Datagrid most commonly used Operations like Paging, Sorting and Deleting using C#‎.
    Inserting Multiple Records in the Database - Article by azamsharp - This article, a part of a series of two articles from azam explains how to Select Items from the datagrid.
    Insert multiple records using datagrid - Article by azamsharp - Explains how to insert multiple records using datagrid.
    Accessing Different Controls inside the Datagrid - Article by azamsharp - Explains how to access different values from the controls inside the datagrid.
    Creating Dynamic Bound and Template columns in DataGrid - Article by azamsharp - Explains how you can programmatically create bound and template columns of datagrid.
    ASP .Net Advanced
    Localizing ASP .Net Pages - Explains how to localize the asp .net pages on a IIS web hosting server.
    IIS Metabase and programmatic administration in C#‎ - Article by ibrahimuludag - Explains basic concepts about IIS Metabase and programmatic administration with a tip about managing IIsWebDirectory and IIsWebFile.
    Asp .net Web.config Configuration File - Article by azamsharp - Explains the basics of asp .net web.config file.
    Creating a Web User Control in C#‎ - Explains how to create a Web User Control .ascx in asp .net.
    Using RSS feeds in asp .net and C#‎ - Article by azamsharp - Explains how to use RSS feeds in an asp .net page.
    Exception handling with C#‎ in ASP .Net - Article by oraclequest - Explains how to handle exceptions in C#‎ with small code snippets.
    Securing connection strings in ASP .Net - Article by azamsharp - Explains how to secure connection strings using very simple byte conversion methods.
    Image generation from string in asp .net - Article by ra00l - Explains how to generate images from strings in ASP .Net using C#‎.
    custom Email control in asp .net using C#‎ - Article by azamsharp - Explains how to create custom web controls in ASP .Net with a sample program for email controls.
    Creating user controls in ASP .Net - Article by azamsharp - Explains how to create user controls in asp .net, which can be used for a uniform website layouts.
    Creating a Composite Control in Asp .Net - Explains how to create a composite control in Asp .Net using C#‎.
    Derived Custom Controls in ASP .Net using C#‎ - Explains how to create derived custom controls as Web Control Library in Asp .Net using C#‎.
    Creating Custom Controls in Asp .Net - Discusses various ways of authoring reusable custom controls for using in asp .net.
    ASP .Net Miscellaneous
    Application architecture in asp .net - Article by azamsharp - Gives some basic tips on Architecting asp .net applications
    Developing a Simple RSS Reader Custom Control in Asp.net - Article by azamsharp - Explains how to develop a custom control for reading RSS feeds using C#‎.
    Asp.net Frequently Asked Questions - Article by azamsharp - Azam answers some of the most frequently asked questions in Asp .net.
    Disabling Mouse clicks while processing using Javascript - Article by aliasgar - Explains how to disable Mouse clicks while processing asp .net pages.
    Exporting Data Grid to Excel Using C#‎ - Article by azamsharp - In this article Azam show s how you can export your datagrid data to Excel file, Word file and also Text file.
    WebPart Framework basics - Article by deepak.gupta - Explains the basics of programming of WebPart Framework using C#‎ .Net
    AJAX
    DHTML ToolTips using AJAX.NET Library - Article by azamsharp - Use the power of DHTML and AJAX to make cool effects with ASP.NET Server Controls.
    USING AJAX.NET Library - Article by azamsharp - This article explains how to make asynchronous calls using the AJAX.NET library. The article also briefly discusses the effect of ViewState on the performance of the application.
    Application Blocks
    Using Microsoft Data Access Application Block - Article by azamsharp - Explains how to use Microsoft Data Access Application block in C#‎
    Model View Controller Pattern - Article by azamsharp - Explains the basics of MVC Pattern and how to use it with a sample program.
    Configuration Application block in the Enterprise Library - Article by azamsharp - This article explains how Configuration Application block can be used to configure the way the application works.
    Exception Handling using Enterprise Library - Article by azamsharp - Explains how to use the Exception handling Library in C#‎ and ASP .net programs.
    Enterprise Library Caching Block - Article by azamsharp - Explains the Caching Application blocks which is a part of the Enterprise library.
    ADO .Net
    Using DataSet in C#‎ - Some ideas - Explains some ideas of how to use DataSet in C#‎.
    Adding DataColumn to a Dataset and DataTable - Explains how to add DataColumn to a DataTable in a Dataset.
    DataSet in .Net - Explains the basics of DataSet in .Net
    C#‎ and ADO .NET - Article by edlukens - A small tutorial that addresses the basic operations in any forms-based C#‎ applications with MS Access.
    Setting Security for .NET Application Deployment - Article by edlukens - Explains how to do the Security Setting while .NET Application Deployment.
    Running oracle stored procedures in C#‎ - Article by edlukens - Explains how to use Oracle stored procedures inside C#‎.
    SQL DMO for automated Database Backup and Restore - Explains how to use SQLDMO to automate the repetitive administrative tasks in SQL Server.
    Data Access in ASP .Net 2.0 - Article by azamsharp - Explains the basic classes and objects provided by ASP .Net 2.0 Whidbey.
    Reading and Writing images from SQL Server - Article by ra00l - Explains how to read and write images to and from sql server database
    ViewState Vs Data Caching - Article by azamsharp - Discusses some ideas about when to use View state and when to use Data caching.
    Entity Classes - Article by azamsharp - Explains basics of entity classes and how to retrieve data using them.
    O/R Mappings Series Articles - Part I - Article by azamsharp - Basics of O/R Mapping & Installation of nhibernate.
    NHibernate Part II - Article by azamsharp - Explains the add feature of NHibernate
    NHibernate Part III - Article by azamsharp - Among the series of NHibernate articles, this article looks at some of the other cool features of NHibernate.
    DirectX
    DirectX Programming in C#‎ - Article by tomd123 - Tom gives a step by step introduction of DirectX programming.
    Web Services
    A Simple Web Service in C#‎ - Article by gujjar - A simple tutorial explaining how to create a web service using C#‎ and Microsoft Visual Studio .Net

    http://www.codersource.net/codersource_dot_net.html

    .

  14. #14

    بخش دوم مقاله معماری MVC

    با سلام
    بخش دوم معماری Model View Controller آماده شد
    اطلاعات بیشتر و دیافت مقاله در این زمینه را می تونین در بخش مقالات مربوط به دات نت پیگیری کنید

    بخش اول این مقاله را هم می تونین از ... اینجا .... در یافت کنین
    شاد باشد

    مجموعه آموزشی Asp.Net Core Mvc کاملا به زبان فارسی(21 ماژول و 15 ساعت فیلم آموزشی همراه با سورس کامل تمرینات و پروژه عملی انجام شده در طول آموزشی)
    مشاهده جزئیات در آدرس http://www.mkiani.ir/blog/content/53084


    وب سایت : http://www.mkiani.ir
    پست الکترونیک : mkiani3000@gmail.com

    موفق و پیروز باشید.
    مهدی کیانی


  15. #15

  16. #16

    listbox تعداد ردیفها ... حذف یک ایتم ..... دسترسی به آیتم ها ..... شرط خالی بودن ... انتقال به db


  17. #17

  18. #18

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    مقاله : C#‎ 2008 Language Features - Extension Methods

    سلام
    قسمت سوم از سری مقالات قابلیتهای جدید C#‎ 2008 با موضوع Extension Methods آماده شد.
    مقاله رو از اینجا بخونید.

  20. #20
    در راستای طرح بهینه سازی تالار :
    چندین تاپیک مستقل در هم ادغام و تمامی پستهای بیهوده نیز حذف گردید...

    دوستان میتوانند مقالات خود را در این تاپیک قرار دهند.
    آخرین ویرایش به وسیله sinpin : پنج شنبه 22 فروردین 1387 در 14:33 عصر
    ...مرا به خانه ام ببر، اگرچه خانه؛ خانه نیست

  21. #21

    کار با (Win32API (Final resales

    مقاله کار با Win32API ویرایش نهایی
    برای API یکی دو کتاب نیز به زبان فارسی وجود دارد
    مرجع توابع API 32
    برنامه نویسی با توابع API

    در مقاله روش کار اصولی و از پایه شرح داده شد. ولی در حالات ساده ونیز زمانی که به متد سفارشی ساخت خودمان نیاز نداریم می‌توانیم از ابزارهایی که اینکار را ساده می‌کنند استفاده کنیم مثلا API Viewer که سینتکس زبانهای مختلف رو هم پشتیبانی می کنه
    سایت سازده و دانلود رایگان
    __________________
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  22. #22
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    setup سازی با InstallSheild

    مقاله آموزشیsetup سازی Install Sheild.منابع مقاله هم داخل مقاله موجوده....
    آدرس زیر لینک دانلود مقاله از همین سایته
    https://barnamenevis.org/attach...1&d=1208451425
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  23. #23
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    در مورد Thread

    مقاله ای در مورد برنامه نویسی چند شاخه ای یا MultiThread ........
    .......
    https://barnamenevis.org/attach...8&d=1209919950
    .......
    مقاله ای دیگر در مورد Threading به زبان فارسی و به صورت طبقه بندی شده از مقدماتی تا پیشرفته
    ........
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : جمعه 29 آذر 1387 در 22:36 عصر دلیل: پاک شدن پست مربوط به لینک موجود
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار Empyrium
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    frozen pandemonium
    پست
    42

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    ولین . کامل ترین مرجع که در مورد

    C#‎
    VB
    و از همه مهم تر از همه Dot Net Frame Work می توانید به زبان فارسی پیدا کنید کتاب :

    Microsoft .Net Framework 2.0 Application Development Foundation

    نام نويسنده : آنتوني نورتروپ، شاون ويلدرماث، بيل راين
    نام مترجم : سياوش مرتضوي
    ناشر : ناقوس انديشه

    این کتاب اولین کتاب از دوره ها و مدارک جدید مایکروسافت هستش که برای اولین بار در ایران چاپ شده

    و نویسنده های آن از اعضا تیم مایکرو سافت هستند.

    این کتاب اصلی برای آماده شدن در دوره های mcts می باشد

    برای راهنمایی بیشتر در رابطه با برسی آزمون ها ،کتاب ها،و دوره ای جدید مایکرو ساقت:

    http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcts/default.mspx

  25. #25

    EBook آموزش #C و ASP.NET و ADO.NET

    فهرست مطالب این کتاب به شرح زیر هستش :



    فهـــــــرست مطالب

    Ø مقـــــــــــدمه مولف

    Ø بخش اول : Windows Application

    o درس اول (آشنایی اولیه با محیط ویژوال استودیو و طراحی نرم افزار ماشین حساب)

    o درس دوم : ادامه طراحی نرم افزار ماشین حساب

    o درس سوم و آخر مربوط به طراحی و توسعه نرم افزار ماشین حساب

    Ø بخش دوم : ADO.NET در Windows Application

    o درس چهارم : آغاز اولین درس آموزشی Sql Server 2000 و نرم افزار Enterprise Manager

    o درس پنجم : بحث C#‎ و SQL (ADO.NET)

    o درس ششم : کار با بانکهایه اطلاعاتی در پروژه ویندوزی به صورت کد نویسی دستی

    o درس هفتم : کار با بانکهایه اطلاعاتی در پروژه ویندوزی به صورت ویزارد

    o درس هشتم : ادامه کار با بانکهایه اطلاعاتی در پروژه ویندوزی به صورت ویزارد

    Ø بخش سوم :ASP.NET

    o درس نهم : شروع کار با ASP.NET

    o درس دهم : ایجاد اولین وبسایت در ASP.NET

    o درس یازدهم : ایجاد یک صفحه استاتیک در ASP.NET

    o درس دوازدهم : آشنایی با تعدادی از ابزارهای موجود در Toolbox>Standard

    o درس سیزدهم :آموزش ASP.Net بخش مربوط به Toolbox>Validation

    Ø بخش چهارم : ADO.NET در ASP.NET

    o درس چهاردهم : کار با داده هایه بانکهای اطلاعاتی به صورت کد نویسی دستی

    o درس پانزدهم : ادامه کار با داده هایه بانکهای اطلاعاتی به صورت کد نویسی دستی

    o درس شانزدهم : کار با داده هایه بانکهای اطلاعاتی به صورت ویزارد

    o درس هفدهم :ادامه کار با داده هایه بانکهای اطلاعاتی به صورت ویزارد

    Ø اختتامیه


    این کتاب در 87 صفحه همراه با مثال هایه مرتبط با دروس تنظیم شده و در قالب یک فایل ZIP با حجم 1.68 MB آماده می باشد.
    و اما لینک دانلود کتاب و مثال های همراه

    لینک دانلود در رپیدشیر
    http://rapidshare.com/files/13416797...mming.zip.html


    امیدوارم گامی هرچند کوچک جهت خدمت به دوستانم برداشته باشم.

    http://www.beh-soft.blogfa.com

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    اینم اموزش #C در 19 قسمت به صورت فایل Word

    از گروه PCseven مقاله کاملا به زبان شیرین فارسی هست

    دانلود با حجم 230 کیلو بایت

    http://www.box.net/shared/lu5lais4ij

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان-تهران
    پست
    212

  28. #28
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    socket programing

    مقاله ای فارسی درباره SocketProgramming

    https://barnamenevis.org/showpo...58&postcount=1
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

  29. #29

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار


  30. #30
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    148

    dot Net Framework 4

    سلام بچه ها.
    شاید میدونید که dot Net Framework 4هم اومده+VS2010
    پوستر dot Net Frameworkرو گذاشتم لینکش رو
    http://download.microsoft.com/downlo...008-NETFX4.pdf

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار shahab_ss
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    bangkok
    سن
    43
    پست
    434

    دو جزوه آموزشی ساده برای سی شارپ ،مبتدی و پیشرفته

    ارزش مطالعه کردن رو دارن ، هرچند که بسیار ساده هستند اما ممکنه نکاتی رو بشه از اونا یاد گرفت.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله shahab_ss : پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388 در 11:51 صبح

  32. #32

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    کتاب اموزش سی شارپ از اقای اسلام احمدزاده کتاب خوب و جامعی هست http://tinyurl.com/r89sxx

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار newgoldenman
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    همشهري حضرت معصومه (س)
    پست
    367

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    با سلام مقاله اي در مورد "معرفي،شناسايي، پيشگيري و مقابله با حملات DDoS".
    كار خودم هست و ديدن اون خالي از لطف نيست.
    از اونجايي كه توي انجمن هك و شبكه تاپيكي آرشيومانند،مثل اين تاپيك انجمن خودمون نداره، بهتر ديدم كه اين پست رو اينجا بزنم.
    مديران عزيز بنا به صلاحديد خودشون اقدامات لازم رو انجام بدهند.

    متشكرم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    Post نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    باسلام خدمت دوستان عزیز
    اینم آموزش SQL
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar SQL.rar‏ (73.3 کیلوبایت, 1253 دیدار)

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Soroush.Sarabi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    کرج
    سن
    43
    پست
    131

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام دوستان 3 مورد کتاب در حوزه برنامه نویسی شاید بدردتون بخوره.

    http://www.soroush-sarabi.com/book.aspx

  36. #36

    اضافه کردن فهرست به کتاب

    سلام
    خیلی ممنون از فایل pdf که با مثال های خوبش تونسته در آموزش و یادآوری مطالب #C کمک زیادی بکنه . چیزی که این فایل
    به نظر من کم داشت فهرست بود . من اون را به فایل اضافه کردم . برای دانلود اینجا کلیک کنید . با تشکر از وحید نصیری مولف این کتاب


  37. #37
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    آموزش BackGroundWorker

    سلام دوستان !
    مقاله ای رو در مورد BackGroundWorker نوشتم که اینجا هم برای دوستان گرامی می زارم ، از نظرات و پیشنهاد های شما عزیزان خوشحال می شم .

    دانلود لینک مستقیم : (در کتابخانه هم هست)

    دانلود با-198 کیلوبایت
    آخرین ویرایش به وسیله daniel_0247 : دوشنبه 06 مهر 1388 در 19:25 عصر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    مقاله اي فارسي در مورد Generic
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #39
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    51

    بکارگیری همزمانی پیچیده با استفاده از کلاس Monitor

    استفاده از کلاس Monitor همیشه با احتیاط همراه بوده . چرا که استفاده نابجا و نادرست از متدهای این کلاس در برنامه نویسی به شیوه MultiThreading همیشه با دردسر و باگ های گاها کشف نشدنی همراه بوده و برنامه نویسان مکررا با متدهای پیچیده این کلاس (Wait,Pulse,PulseAll) سختی های زیادی را بجان می خرند.
    واقعیت اینست که متدهای Wait,Pulse,PulseAll بصورت ذاتی پیچیده هستند چراکه قدرت زیادی را در همزمانی به ارمغان آورده اند . از آنجا که کارکردن با این متدها به آشنایی خوبی در رابطه با MultiThreading احتیاج دارد ، پس توصیه من اینست که ابتدا در زمینه MultiThreading به تسلط خوبی برسید ، سپس متدهای Wait,Pulse,PulseAll کلاس Monitor را بکار بگیرید تا قدرت واقعی آنها را مشاهده کنید ، در غیر اینصورت این مفاهیم اصلا به شما روی خوش نشان نخواهند داد..
    خوب ابتدا تعریف هایی از این متدها ارائه میشود ، سپس سراغ یک مثال میرویم
    متد Wait : این متد قفلی را که در اختیار Thread جاری قرار دارد را آزاد میکند و Thread جاری به حالت انتظار میرود تا وقتیکه از سوی Thread دیگری سیگنالی دریافت کند و کار خودرا از سر بگیرد. خصوصیت جالب این متد اینست که درصورتیکه برای چندین مرتبه Thread جاری شیء همزمانی را قفل کند ، زمانی که این متد فراخوانی میشود و پس از بدست آوردن دوباره فقل(زمانیکه Thread از حالت انتظار خارج میشود)به همان دفعات که شیء همزمانی ، قبل از فراخوانی قفل شده بود ، شیء همزمانی را قفل میکند..
    متد Pulse : این متد به Threadی که در حالت انتظار به سر میبرد سیگنالی میفرستد که آنرا از صف انتظار خارج میکند و Thread ، به صف آماده ، برای تصاحب قفل میرود. البته الزاما Threadی که سیگنال را دریافت کرده است دوباره قفل را در اختیار نمیگیرد.باید توجه داشت اعمال سیگنال در صورتیکه هیچ Threadی در حالت انتظار نیست باعث میشود که فقط سیگنال از بین برود و هیچگونه عملیات دیگری برای از دست ندادن سیگنال انجام نمیشود. این نکته را هم باید در نظر گرفت که اعمال Pulse برای شی ای که قفل شده است انجام میگیرد ، نه اینکه قفل برروی یک شیء و اعمال Pulse برای شیئ دیگری بکار برود.
    متد PulseAll : عملکرد این متد هم مانند متد Pulse میباشد با این فرق که تمامی Thread های صف انتظار تاثیر می پذیرند (نه فقط یک Thread ) ولی تنها یک یا چند Thread به صف آماده میروند ، تا یکی از آنها برای تصاحب قفل انتخاب شود.
    خوب تا اینجا همه چیز تئوری بود و پر ازاستثناء و نکات فراوان. سراغ مثال میرویم تا همه چیز ان شاء الله جا بیافتد .
    مثالی که میخواهیم با هم مرور کنیم اینست که قصد داریم سرعترین و بی وقفه ترین عملیاتی که ممکن است یک کد انجام دهد را با یک فرم ویندوزی همزمان کنیم. در این مثال از دو قفل همزمانی و دو Thread بهره میگیریم یعنی:
    1-Thread اول که مستقیما ایجاد نمی شود ، بلکه از طریق فراخوانی غیر همزمان یک Delegate برای تولید Threadی که عمل اصلی را انجام میدهد استفاده میشود.چونکه عمیاتی که این Thread انجام میدهد خیلی سریع میباشد از فراخوانی غیر همزمان استفاده کرده ایم در غیر اینصورت هنوز میتوانستیم تولید Thread را خودمان انجام بدهیم. وظیفه این Thread نوشتن مقدار متغیر حلقه در فیلد counter میباشد. برای انجام این کار باید از قفل گذاری استفاده کنیم.
    2-Thread دوم که عمل خواندن مقدار را از فیلدی به نام counter بر عهده دارد و برای این کار باید از قفل گذاری استفاده کنیم.
    کد مثال مورد نظر به ترتیب زیر آمده است :
    1)	        private delegate void DoWork(int a);
    2) private int counter;
    3) private Thread second;
    4) private object syncObj = new object();
    5) private object printLock = new object();


    خط اول تعریف Delegateی را ارائه می کند که برای چاپ مقدار صحیحی روی یک لیبل روی فرم بکار می رود .
    خط دوم تعریف فیلد counter آمده است.
    خط سوم : تعریف Thread دوم که وظیفه همزمانی با متدهای doOperation و changeForm را برعهده دارد .
    خط چهارم برای تعریف قفل همزمانی syncObj آمده که برای ایجاد همزمانی مابین متدهای doOperation (Thread اول) و operationThread2 (Thread دوم) لازم است .
    خط پنجم هم برای همزمانی مابین متدهای operationThread2 و changeForm تعریف شده است .

    1)	        public Form1()
    2) {
    3) InitializeComponent();
    4) }

    تعریف سازنده فرم.

    1)	        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    2) {
    3) Action d = this.doOperation;
    4) second = new Thread(this.operationThread2);
    5) second.Start();
    6) d.BeginInvoke(null, null);
    7) }


    نقطه شروع منطق اصلی برنامه. ابتدا باید دکمه ای با نام Button1 را تعریف کنید ، سپس در رویداد کلیک این کدها نوشته میشوند. (لیبلی با نام label1 هم مورد نیاز است)
    خط سوم با استفاده از Delegateی به نام Action که در فضای نام System تعریف شده است ، اقدام به کپسوله سازی متد doOperation میکنیم.
    خط چهارم : مقداردهی Thread دوم (second) که متد operationThread2 را اجرا خواهد کرد
    خط پنجم : شروع متد operationThread2 که توسط Thread دوم انجام میشود.
    خط ششم : فراخوانی غیر همزمان متد .doOperationبا این فراخوانی چرخه همزمانی کامل میشود و همه چیز از الان به بعد شروع میشود.
    1)	        private void doOperation()
    2) {
    3) for (int i = 0; i <= 4000; i++)
    4) {
    5) Thread.Sleep(TimeSpan.FromMilliseconds(.5));
    6) lock (this.syncObj)
    7) {
    8) this.counter = i;
    9) Monitor.Pulse(this.syncObj);
    10) }
    11) }
    12) lock (this.syncObj)
    13) {
    14) Monitor.Pulse(this.syncObj);
    15) }
    16) }
    17)
    18) private void operationThread2()
    19) {
    20) int a = 0;
    21) DoWork d = new DoWork(this.changeForm);
    22) while (a < 4000)
    23) {
    24) lock (this.syncObj)
    25) {
    26) Monitor.Wait(this.syncObj);
    27) a = this.counter;
    28) }
    29) lock (this.printLock)
    30) {
    31) if (this.InvokeRequired)
    32) {
    33) this.BeginInvoke(d, a);
    34) }
    35) else
    36) {
    37) this.changeForm(a);
    38) }
    39) }
    40) }
    41) }
    42)

    متد doOperation (ترد اول)
    این متد سریعترین عملیات ممکن را انجام میدهد(فقط اضافه کردن مقدار به شمارنده حلقه).
    خط سوم : شمارنده ای تعریف میکنیم که از 0 تا 4000 را میشمارد.
    خط پنجم : برای جلوگیری از اتمام سریع حلقه به یک مقدار تاخیر احتیاج داریم.
    خط ششم : شئ همزمانی syncObj را برای ایجاد همزمانی مابین این متد و متد operationThread2 قفل میکنیم. این قفل گذاری به این دلیل انجام میشود که میخواهیم با اعمال این تکنیک مطمئن شویم که متد operationThread2 از تغییرات حاصله در این متد آگاهی پیدا میکند .در خط هشتم و در حالیکه مطمئن هستیم که قفل در این Thread قراردارد میتوانیم مقدار فیلد counter را با شمارنده حلقه مساوی قرار دهیم.
    خط نهم : متد doOperation در حالی به کار خود ادامه میدهد که در متد operationThread2 ودر حلقه While مطمئن هستیم که کنترل اجرا یا در خط 28 قرار دارد که منتظر دریافت سیگنال است و یا در خارج از بلاک قفل syncObj میباشد. اگر حالت اول برقرار باشد با استفاده از متد پالس و فرستادن سیگنال متد operationThread2 میتواند به کار خود ادامه دهد اما اگر حالت دوم را داشته باشیم در این صورت سیگنالی را که فرستاده ایم به هدر میرود.
    خطوط 12 تا 15 : اگر در آخرین فراخوانی متد پالس(خط نهم) حالت دوم رخ بدهد در اینصورت Thread دوم (operationThread2) هرگز پایان نمی یابد چراکه آخرین پالسی که برای رهایی Thread دوم از حالت انتظار فرستاده شده است گم شده و حالا در حالت انتظار ابدی بسر میبرد. برای حل این مشکل درست پس از اتمام حلقه دوباره قفل را از Thread دوم می گیریم (که قفل را رها کرده) سپس پالسی را جهت رهایی از حالت انتظار ارسال میکنیم سیگنال ارسال شده باعث میشود حلقه While در خط 22 پس از انجام عملیاتهای بلاک قفل گذاری بعدی به اجرای خود پایان دهد . در صورت عدم تعبیه کدهای خطوط 12 تا 15 لیبل روی فرم تا مقدار 3999 پیش میرود و هیچگاه پایان نمی یابد و Thread دوم به یک Thread خائن تبدیل میشود . اگر دکمه زمانیکه برای اولین بار فشار داده شود در حین شمارش در صورتیکه (لیبل مرتبا در حال تغییر است) دوباره دکمه را کلیک کنیم چندین و چند Thread به صورت همزمان لیبل را تغییر میدهند پس از اتمام همه Threadها وجود خطوط 12 تا 15 باعث میشوند آخرین Thread به یک Thread خائن تبدیل نشود و با زدن دکمه Close فرم ، برنامه بصورت عادی پایان می پذیرد . توجه داشته باشید که وجود خطوط 12 تا 15 برای حالتی که تنها یک Thread به متد operationThread2 دسترسی دارد بدون تاثیر است!!!!!!!!!!! (دکمه فقط یکبار کلیلک شده)
    متد operationThread2 (ترد دوم)
    در خط 20 متغیر a را برای نگهداری مقادیر فیلد تعریف میکنیم
    خط 21 : برای جلوگیری از تولید استثناء و در جهت چاپ مقدار فیلدcounter روی لیبل بایستی از Delegate ها کمک گرفت . چونکه میخواهیم هیچگونه تاخیری نداشته باشیم و چندین به متد دسترسی داشته باشند مجبوریم ازیک Delegate با امضای DoWork که در قسمت تعاریف کلاس فرم آمده است استفاده کنیم. کد متدی که با اینDelegate کپسوله سازی میشود متد changeForm است.
    خط 22 : متغیر صحیحی که قبلا تعریف کرده بودیم (a)را شرط حلقه قرار میدهیم تا در صورت رسیدن فیلد به 4000 از حلقه خارج شویم.
    خط 24 سعی میکند قفل را برای همزمانی با متد doOperationتصاحب کند پس از تصاحب قفل در حالیکه قفل را در اختیار داریم ، میخواهیم کاری کنیم که ابتدا متد doOperationدر Thread اول قفل را در اختیار بگیرد ، فیلدcounter را تغییر بدهد سپس به این متد سیگنالی را بفرستد تا بتوان از مقدار فیلدcounter استفاده کرد. توجه کنید که اگر جای خطوط 26 و 27 عوض میشد آنوقت واقعا ممکن بود قبل از اینکه کنترل اجرا در متد doOperation باعث شود که Thread دوم در متد operationThread2 از تغییر فیلد counter آگاهی پیدا کند ، حلقه خاتمه پیدا کند.(قبل از گرفتن قفل از سوی doOperation و درست بعد از ورود به حلقه خط 22 ، فیلدcounter توسط Thread دیگری برابر 4000 بشود!!!!!!!).
    خط 27 : پس از رهایی از انتظار در خط 26 میتوانیم مقدار فیلدcounter را در متغیر ذخیره کنیم.
    خط 29 : حالا که مقدار به روز شده فیلد counterرا در متغیر محلی a ذخیره کرده ایم میتوانیم مقدار آنرا برای چاپ روی لیبل فرم بفرستیم . چون سرعت اعمال درخواستهای مکرر از سوی متد operationThread2 (ترد دوم)
    بالا میباشد و برای جلوگیری از روی هم قرار نگرفتن این درخواستها از قفل دیگری بنامprintLock استفاده میکنیم تا تعادل مناسبی را بین درخواستها و عملیات قابل مشاهده بودن تغییر متن لیبل بوجود آورده باشیم ، به اینصورت که تا آخرین عملیات تغییر متن لیبل به پایان نرسد تقاضای جدیدی برای تغییر متن لیبل با استفاده از قفل printLock پذیرفته نمیشود(از سوی هر Thread دیگری ).
    خطوط 31 تا 38 : پس از تصاحب قفل در این خطوط فراخوانی متد changeForm کپسوله شده را با مقدار متغیر به صورت غیر همزمان انجام میدهیم.

    1)	      private void changeForm(int a)
    1) {
    2) lock (this.printLock)
    3) {
    4) this.label1.Text = a.ToString();
    5) this.label1.Refresh();
    6) }
    7) {
    8)

    خط دوم قفل را تصاحب میکند و اجازه نمیدهد فراخوانی های مکرری انجام شود. و تا وقتیکه عمل رفرش (تغییر قابل احساس روی لیبل) انجام نشود قفل را رها نمیکند.
    نکاتی که در رابطه با این نمونه برنامه قابل تامل هستند عبارتند از:
    1) برای کار با متدهای قدرتمند کلاس Monitor بایستی آماده دریافت هرگونه نتیجه دور از عقل باشید.
    2) همیشه قبل از اینکه شروع به اعمال همزمانی کنید باید تمامی Threadها را در نقطه دلخواه مجبور به پیروی از قانون خود کنید ، در صورتیکه این قسمت را فراموش کنید ، براحتی سردرگم خواهید شد
    3) باید بدانید که در چه صورت همزمانی میبایست پایان یابد و شرایط را برای Threadهای پایان ناپذیر با استفاده از قفل گذاری مناسب از بین ببرید.
    4) کار ، همیشه اینقدر سریع انجام نمیشود . چون سعی داشتم بیشترین پیچیدگی را اعمال کنم از عملیات سریعی مانند حلقه استفاده کرده ام . اما شاید هیچ وقت احتیاج پیدا نکنید که با این شرایط و نکات فراوان سروکله بزنید ، معمولا کارهایی مانند خواندن فایل ، نوشتن در پایگاه داده ها و...... آنقدر زمانگیر هستند که احتیاج ندارید مثلا از
    Thread.Sleep(TimeSpan.FromMilliseconds(.5));
    استفاده کنید
    5) سعی کنید از آنچه که در زمان اجرا و همزمانی رخ میدهد سر در بیاورید . چرا که واقعا نکات جالبی را می آموزید .
    6) در نهایت باید گفت استفاده از کلاس Monitor دریچه جدیدی در رابطه با MultiThreading به سوی برنامه نویس باز میکند ، چرا که با بکار گیری این کلاس با استفاده از کد کمی به پیچیدگی و قدرت بالایی دست پیدا میکنید
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad1364 : چهارشنبه 18 شهریور 1388 در 20:33 عصر

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    141

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام دوستان.
    مجموعه نکات برنامه نویسی در سی شارپ دات نت در یه فایل PDF دویست صفحه ای.

    به لیست نکته ها توجه کنید:
    ۱- اختصاص دادن رویداد به کنترلهای ساخته شده در runtime
    2- اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی
    ۳- اتصال به بانکهای اطلاعاتی اوراکل در سی شارپ
    ۴- اتصال به SqlServer با استفاده از IP Address
    5- Serialize کردن باینری آبجکت در فایل
    ۶- Serialize کردن object در XML
    7- Serialize کردن object در SOAP XML
    8- Shutdown، Restart و Logoff کردن یک کامپیوتر بوسیله کد
    ۹- خواندن از Registry ویندوز
    ۱۰- restart کردن (بستن و مجددا اجرا کردن) برنامه
    ۱۱- Resize کردن یک تصویر با کدنویسی
    ۱۲- picture box
    13- Map کردن درایوهای شبکه به کمک اجرای دستورات خط فرمان
    ۱۴- Initilize کردن کالکشنها در دات نت ۳٫۰ به بالا
    ۱۵- readonly کردن combobox
    16- Ping کردن یک کامپیوتر تحت شبکه
    ۱۷- Dock و Anchor چی هستند ؟
    ۱۸- DeSerialize کردن باینری آبجکت از فایل
    ۱۹- Hibernate و Standby کردن کامپیوتر
    ۲۰- فایل swf
    21- API SndPlaySound dar C#‎‎ Mamnoon
    22- حاشیه دار کردن کنترل TextBox با یک رنگ دلخواه
    ۲۳- DeSerialize کردن object از SOAP XML
    24- Crop کردن یک تصویر (یک برش مستطیلی از تصویر)
    ۲۵- رسم یک چندضلعی توپر روی یک فرم
    ۲۶- محو شدن تدریجی یک فرم با تغییر دادن خاصیت Opacity
    27- انتقال آیتمهای یک آرایه از اعداد به یک لیست باکس
    ۲۸- پیاده سازی حالت ساده ی الگوی سینگلتون در یک کلاس
    ۲۹- انجام عملیات متداول روی فایلها و دایرکتوریها
    ۳۰- کشیدن نقاشی با توابع ساده گرافیکی و ذخیره خروجی در یک فایل
    ۳۱- ویرایش فقط یک سطر از DataGridView
    32- انتقال آیتمهای Enum به یک ListBox
    33- انجام عملیات متداول در رجیستری ویندوز
    ۳۴- انجام عملیات متداول بر رشته ها
    ۳۵- افزودن کنترل در زمان اجرا
    ۳۶- اعمال محدودیت برای ذخیره فایل توسط کاربر
    ۳۷- افزودن یک زیرمنو و دستور دلخواه به context menu ویندوز اکسپلورر
    ۳۸- افزودن و حذف کردن یک برنامه به StartUp ویندوز از طریق کلیدهای رجیستری
    ۳۹- اطلاعاتی در مورد موس
    ۴۰- اضافه و جدا کردن نام فایل از مسیر کامل
    ۴۱- استفاده کارآمد از دستور Using برای آزاد سازی بهتر منابع
    ۴۲- اعتبار سنجی آدرسهای ایمیل به کمک عبارات منظم
    ۴۳- ارسال متغیر به صفحه بعد با استفاده از url
    44- ایجاد فرمهایی با اشکال غیرمستطیلی
    ۴۵- ایجاد طیف رنگ (Gradient) بعنوان پشت زمینه ی کنترلها
    ۴۶- ایجاد تصویر Bitmap در زمان اجرا (روش دوم)
    ۴۷- ایجاد طیف رنگ با بیش از دو رنگ توسط ColorBlend
    48- انجام محاسبات بر روی یک فیلد از DataTable
    49- انجام کارهای متداول روی درایوها (Partitions)
    50- باز و بسته کردن درایو CD-ROM
    51- ایجاد تصاویر Bitmap در زمان اجرا(روش اول)
    ۵۲- ایجاد اشیای گرافیکی
    ۵۳- بدست آوردن نام کامپیوتر، نام کاربر جاری و … (بوسیله کلاس Environment)
    54- بدست آوردن نام شرکت سازنده پراسسور (CPU Manufacturer)
    55- باز کردن یک سایت توسط internet explorer
    56- آیا کاربر جاری Administrator هست؟
    ۵۷- ایجاد یک نام تصادفی برای فایل
    ۵۸- بدست آوردن مسیر فولدرهای ویژه
    ۵۹- بدست آوردن مسیر دایرکتوری جاری برنامه
    ۶۰- بدست آوردن مدت زمان بیکاری سیستم
    ۶۱- بدست آوردن نام سیستم لوکال
    ۶۲- بدست آوردن میزان فضای خالی یک درایو (پارتیشن)
    ۶۳- بدست آوردن لیست تمامی فونتهای نصب شده در سیستم
    ۶۴- بدست آوردن لیست تمامی فرمهای باز در یک برنامه
    ۶۵- بدست آوردن لیست IP های یک سیستم
    ۶۶- بدست آوردن خروجی دستورهای خط فرمان
    ۶۷- بدست آوردن لیست تمامی ناحیه های زمانی (Time Zone)
    68- بدست آوردن جزییات اطلاعات در مورد یک پروسه در حال اجرا
    ۶۹- بدست آوردن حجم کلی یک درایو (پارتیشن)
    ۷۰- بدست آوردن اطلاعاتی (مانند: سرعت، نوع و …) از کانکشنهای شبکه ای موجود لوکال
    ۷۱- بدست آوردن اطلاعاتی در مورد OS و CLR
    72- بدست آوردن اطلاعاتی از نسخه ویندوز موجود بوسیله توابع API
    73- بدست آوردن Handle و عنوان پنجره ی فعال جاری
    ۷۴- ترسیم یک نوشته در مرکز یک کنترل
    ۷۵- ترسیم و نوشتن مستقیم بر دسکتاپ ویندوز
    ۷۶- بدست آوردن Handle تمامی پنجره های موجود در سیستم
    ۷۷- ترسیم انواع چک باکس ها به کمک +GDI
    78- ترسیم برخی دکمه های ویژه به کمک +GDI
    79- تبدیل یک IP به HostName و بلعکس
    ۸۰- ترسیم انواع border های ۳ بعدی به کمک +GDI
    81- تبدیل یک تصویر رنگی به معادل GrayScal آن
    ۸۲- تبدیل string به int
    83- پر کردن یک listbox از رنگهای سیستمی
    ۸۴- تبدیل اتوماتیک دکمه Enter به Tab جهت انتقال فوکوس در کنترلها
    ۸۵- پخش فایل صوتی موجود در Resource
    86- پاک کردن یک پردازش از حافظه
    ۸۷- پر کردن دو DataGrid به صورت master detail
    88- پخش کردن برخی اصوات و صداهای سیستمی تنها با یک خط!
    ۸۹- برنامه ای مشابه ColorBalance فوتوشاپ
    ۹۰- پاک کردن فایل
    ۹۱- بهبود رسم شکلها با روانسازی منحنیها و زاویه ها
    ۹۲- به دست آوردن لیست کاربران یک گروه خاص در سیستم
    ۹۳- بررسی اتصال به اینترنت Dial up و ADSL
    94- یک کلاس ژنریک برای سریالایز و دیسریالایز کردن به شکل XML
    95- برقراری ارتباط تلفنی (Dial up) توسط TAPI32
    96- تغییر دادن میزان تفکیک پذیری (Resulation) صفحه نمایش
    ۹۷- تغییر خواص یک فایل
    ۹۸- تغییر Render کنترل های دات نت ۲۰۰۵
    ۹۹- تشخیص روشن بودن Caps Lock و Num Lock
    100- تشخیص خالی بودن pictureBox
    101- Method overloading چیست؟
    ۱۰۲- تعریف یک متغیر بدوت تعیین کردن نوع آن در دات نت فریمورک ۳٫۰ به بعد
    ۱۰۳- abstract class یا کلاس مجرد چیست؟
    ۱۰۴- تضمین آنکه چطور همیشه پس از اتمام کار با یک آبجکت حتما از حافظه خارج (dispose) شود
    ۱۰۵- خواندن و نوشتن فایل به صورت unicode با استفاده از richTextBox
    106- بافر .: نشان دادن مقدار کپی شدن یه فایل :.
    ۱۰۷- خوندن خط به خط یک رشته چند سطری
    ۱۰۸- جابجا کردن فرم با کلیک بر روی هر قسمت از آن – با استفاده از توابع API
    109- تغییر نام دادن (Rename) یک فایل
    ۱۱۰- جابجا کردن فرم با کلیک بر روی هر قسمت از آن – بدون استفاده از توابع API
    111- تغییر زبان پیشفرض ویندوز بصورت داینامیک در برنامه
    ۱۱۲- چطوری میشه از توابع API استفاده کرد
    ۱۱۳- چگونه فقط یک نسخه از برنامه اجرا بشه !!!!
    ۱۱۴- چرخاندن یک تصویر با زاویه دلخواه
    ۱۱۵- چطور میتونم IP خودمو به دست بیارم ؟
    ۱۱۶- جستجوی فایل در هارد
    ۱۱۷- دستکاری خواص (Attribute) یک فایل
    ۱۱۸- باز و بسته کردن CD Drive
    119- خواندن خواص (Attribute) یک فایل
    ۱۲۰- جدا کردن یک تکه از عکس
    ۱۲۱- ایندکسرها (Indexers)
    122- گرفتن یک فایل از طریق دیالوگ OpenFileDialog و دستکاری نام فایل
    ۱۲۳- جستجو در دیتاگرید
    ۱۲۴- چگونه یک کلاس را مهر وموم کنیم؟
    ۱۲۵- ذخیره DataGrid در اکسل Excel
    126- دمای CPU
    127- خواندن و نوشتن رنگ یک پیکسل به کمک کلاس Bitmap
    128- خواندن و نوشتن رنگ یک پیکسل به کمک توابع API
    129- دریافت فایل متنی از web در Windows Application
    130- دسترسی به پیکره بندی سیستم در CLR
    131- شفاف کردن پشت زمینه ی کنترلها
    ۱۳۲- شروع آشنایی با LINQ بصورت ساده
    ۱۳۳- خالی کردن سطل بازیافت ویندوز (ResycleBin)
    134- سیاه و سفید کردن عکس با کد نویسی
    ۱۳۵- شبیه سازی عمل کلیک ماوس روی یک کنترل با کدنویسی
    ۱۳۶- سایه دار کردن یک فرم
    ۱۳۷- سریالیزشین چیست ؟
    ۱۳۸- ساختن لیستی از کنترلها در زمان اجرا
    ۱۳۹- روش ارسال ایمیل به چندین گیرنده
    ۱۴۰- ساختن یک سند word و باز کردن آن در MSWord
    141- ساده ترین راه برای جلوگیری از Not Respond شدن برنامه در حلقه های طولانی
    ۱۴۲- کار کردن با کلاس EventLog
    143- قفل کردن کامپیوتر از طریق کدنویسی
    ۱۴۴- کار کردن با کلاس TimeZoneInfo
    145- فقط یک نمونه از برنامه بتواند اجرا شود (با استفاده از WMI)
    146- قطع کردن اتصال اینترنت دایل آپ از طریق دستورات خط فرمان
    ۱۴۷- قرار دادن یک کنترل داخل منو
    ۱۴۸- قرار دادن شورتکات یک برنامه بر روی Desktop و Start Menu
    149- فقط یک نمونه از برنامه بتواند اجرا شود (با استفاده از Mutex)
    150- فرستادن پارامتر به برنامه email ویندوز
    ۱۵۱- فقط یک نمونه از برنامه بتواند اجرا شود (با استفاده از Process)
    152- غیرفعال کردن دکمه Close یک فرم
    ۱۵۳- عوض کردن نشانگر ماوس (cursor) روی یک کنترل
    ۱۵۴- عوض کردن تصویر پشت زمینه desktop با کدنویسی
    ۱۵۵- فراخوانی یک رویداد از رویداد دیگر
    ۱۵۶- فارسی کردن کیبورد
    ۱۵۷- عدم نیاز به نوشتن انواع توابع سازنده (ctor) در دات نت فریمورک ۳٫۰ به بعد
    ۱۵۸- طریقه تغییر دادن خاصیت FontStyle یک کنترل در زمان اجرا
    ۱۵۹- نوشتن یک Event برای تعدادی کنترل و انجام کار مشابه بر روی انها
    ۱۶۰- نوار تبلیغاتی
    ۱۶۱- ضبط (رکورد) صدا از طریق میکروفون
    ۱۶۲- وادار کردن لیست باکس به اسکرول تا یک آیتم مشخص
    ۱۶۳- نمایش تصاویر در Windows picture and fax viewer از طریق کدنویسی
    ۱۶۴- معرفی کلاسی با سه متود برای جستجو در EventLog
    165- محو شدن تدریجی یک فرم با تغییر دادن خاصیت Opacity
    166- محدود کردن تکست باکس به پذیرش اعداد ۰-۹
    ۱۶۷- معرفی روشی بهینه جهت بدست آوردن درخت کامل یک دایرکتوری
    ۱۶۸- محاسبه زمان اجرای قسمتی برنامه
    ۱۶۹- گرفتن و تسخیر کردن (Capture) تصویر صفحه نمایش
    ۱۷۰- محاسبه ی حجم کلی یک دایرکتوری
    ۱۷۱- کشیدن نقاشی با توابع ساده گرافیکی و ذخیره خروجی در یک فایل
    ۱۷۲- کشیدن لایه شفاف با رنگ دلخواه بر روی عکس
    ۱۷۳- کار کردن با Start-Up ویندوز در #.net ??!!
    174- کلاس hatchBrush
    175- کپی کامل یک دایرکتوری و تمامی زیرشاخه های آن بصورت بازگشتی
    ۱۷۶- یافتن مقادیر ماکزیمم و مینیمم Primitive Type های عددی
    ۱۷۷- کپی کردن فایلهای درون یک دایرکتوری (فقط فایلها)
    ۱۷۸- گرفتن کد اسکی و یونیکد کاراکتر ها
    ۱۷۹- گرد کردن و رُند کردن یک مقدار اعشاری
    ۱۸۰- اعداد فارسی در TextBox
    181- غیر فعال کردن یک رویداد در زمان اجرا
    ۱۸۲- هرس کردن یک رشته متنی
    ۱۸۳- نحوه استفاده کاراکترهای خاص (مثلا علامت کپی رایت)
    ۱۸۴- استفاده از Place Holder ها در کار با رشته ها
    ۱۸۵- روش بررسی خالی بودن یک رشته
    ۱۸۶- خوندن خط به خط یک رشته چند سطری
    ۱۸۷- شمارش تعداد آیتم های ایست باکس
    ۱۸۸- نحوه برداشتن تیک ازآیتم های کنترل checkedListBox
    189- حالتهای مختلف نمایش تاریخ و زمان با کمک String Formatting
    190- جلوگیری از اجرای چندین نمونه از برنامه به صورت همزمان
    ۱۹۱- چطور یک حلقه را یک مرحله جلو ببرم؟
    ۱۹۲- تولید رشته های منحصر بفرد
    ۱۹۳- تبدیل درجه به رادیان و بلعکس
    ۱۹۴- تبدیل آرایه از بایتها به یک رشته و بلعکس
    ۱۹۵- تغییر رنگ قسمتی از richbox
    196- تبدیل عدد و رشته به متناظر بولین آنها و بلعکس
    ۱۹۷- تبدیل درجه حرارتها به یکدیگر (سلسیوس، فارنهایت، کلوین)
    ۱۹۸- به توان رساندن و جذر گرفتن
    ۱۹۹- بدست آوردن قسمت صحیح یک عدد اعشاری
    ۲۰۰- بدست آوردن حروف تشکیل دهنده ی یک رشته
    ۲۰۱- بدست آوردن تک تک مقادیر از یک رشته ی مرکب مرزبندی شده
    ۲۰۲- به دست آوردن تعداد خطوط متن در یک textbox
    203- آغاز کار با کلاس Clipboard و دادن و گرفتن یک رشته متنی به/از آن
    ۲۰۴- ایجاد رشته ای تصادفی از اعداد با طول مشخص
    ۲۰۵- بدست آوردن تعداد خطوط یک رشته
    ۲۰۶- کار با اایونت KeyPress در dataGridView
    207- TextChanged در DataGridView
    208- ایجاد متن و رشته های چند سطری
    ۲۰۹- چرا و کی باید از کلاس StringBuilder به جای string استفاده کنیم ؟
    ۲۱۰- تبدیل عکس به آیکن…..
    ۲۱۱- تغییر زبان فرم های ویندوزی از فارسی به انگلیسی و از انگلیسی به فارسی
    ۲۱۲- پیدا کردن معکوس یک رشته بصورت بازگشتی
    ۲۱۳- چطور میشه کاری کرد که نشه توی TextBox فارسی نوشت و کلید های سوئیچی alt+shift هم بی تاثیر باشه
    ۲۱۴- چک کردن ورودی کاربر برای مقادیر عددی
    ۲۱۵- نمایش قرمز رنگ عبارت مورد جستجو در RichTextBox
    216- ایجاد فرم‏های غیر مستطیلی
    ۲۱۷- تبدیل اعداد به رشته
    ۲۱۸- Register A Global HotKey
    219- کپی آیتم های یک کامبو باکس به دیگری بدون استفاده از حلقه و در یک خط
    ۲۲۰- استفاده ازدیکشنری:
    ۲۲۱- محاسبه ی فاصله بین دو زمان مشخص
    ۲۲۲- کپی آیتم های یک کامبو باکس به دیگری
    ۲۲۳- بدست آوردن زبان های نصب شده در سیستم:
    ۲۲۴- عمل چک باکس مثل رادیو باتون
    ۲۲۵- ایجادمحدودیت کاراکتری با حداقل کد(۲)
    ۲۲۶- چینش تصادفی اعضای یک لیست یا آرایه به کمک LINQ
    227- ایجادمحدودیت کاراکتری با حداقل کد
    ۲۲۸- افزدون قطعه کدی به ToolBox
    229- مثالی ساده از LINQ ، که از یک آرایه اعداد زوج را انتخاب میکند :
    ۲۳۰- اینترفیس INotifyPropertyChanged برای ایجاد یک رویداد ژنریک جهت تشخیص پروپرتی تغییر یافته
    ۲۳۱- اضافه کردن شماره سطر به دیتا گرید ویو
    ۲۳۲- محاسبه توان بدون استفاده از حلقه های تکرار و بازگشت
    ۲۳۳- تکست باکسی که فقط عدد قبول میکند
    ۲۳۴- پاک کردن هم زمان تمام TextBox ها :
    ۲۳۵- حل مشکل رسم اشکال گرافیکی در سی شارپ:
    ۲۳۶- تولید رشته های تصادفی بصورت کاملا دستی
    ۲۳۷- نشان دادن کامل تاریخ و زمان سیستم با متود To String:
    238- انتخاب و فعال شدن یک سطر در dataGridView با مقدار خاص
    ۲۳۹- تست ارتباط با اینترنت از طریق پینگ کردن
    ۲۴۰- بدست آوردن لیست برنامه های نصب شده بر روی سیستم
    ۲۴۱- ارسال و اجرای مستقیم کوئری در LINQ To SQL
    242- تشخیص روشن یا خاموش بودن کلید های CapsLock,NumLock,ScrollLock به روشی بسیار بسیار ساده
    ۲۴۳- بدست آوردن سطر جاری در دیتاگریدویو
    ۲۴۴- بدست آوردن میزان زمان روشن بودن کامپیوتر
    ۲۴۵- اجرای یک متود تنها با دانستن نام آن (بصورت رشته)
    ۲۴۶- فقط یک نمونه از یک فرم اجرا شود:
    ۲۴۷- تبدیل مبنا با استفاده از Convert.ToString
    248- ترسیم و نوشتن مستقیم بر دسکتاپ ویندوز
    ۲۴۹- آموزش کار کردن با BackgroundWorker بصورت آسان و قدم به قدم
    ۲۵۰- آشنایی با الگوهای طراحی : Singleton Pattern
    251- تبدیل اتوماتیک دکمه Enter به Tab جهت انتقال فوکوس در کنترلها
    ۲۵۲- تعدادی کد اعتبارسنجی(Validation) برای TextBox
    253- اطلاعاتی در مورد موس
    ۲۵۴- فراخوانی یک رویداد از رویداد دیگر
    ۲۵۵- ساختن Connection String به روشی بسیار ساده
    ۲۵۶- فقط یک نمونه از برنامه بتواند اجرا شود (با استفاده از WMI)
    257- دستیابی به تاریخ شمسی با استفاده از PersianCalender
    258- تبدیل رشته حاوی تاریخ شمسی به متناظر میلادی آن
    ۲۵۹- آغاز کار با کامپوننت ErrorProvider
    260- برعکس کردن ترتیب آیتمهای یک آرایه
    ۲۶۱- Hash کردن یک رشته متنی با الگوریتم MD5
    262- جلوگیری از رخ دادن Unhandled Exceptions
    263- جایگزین کردن یک رشته درون متن یک textbox به روش اندیس دهی
    ۲۶۴- ارسال تعداد متغیر پارامتر به یک متود
    ۲۶۵- به دست آوردن مقدار یک Enum از عدد متناظر آن
    ۲۶۶- کار با اشیاء بوسیله ی نام آنها (با کمک از Reflection)


    لینک مطلب در سایت خودم
    لینک دانلود مستقیم با حجم 2 مگابایت
    آخرین ویرایش به وسیله EhsanAvr : شنبه 14 فروردین 1389 در 00:19 صبح دلیل: تصحیح لینک دانلود برای دوستان گلم

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •