صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 144

نام تاپیک: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

  1. #41
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام به تمامی دوستان !
    آموزش Lambda Expression و Delegate ها و Anonymous Method ها که موضوعات مرتبطی داردند ، در دفعه های بعدی Event ها رو هم برای دوستان
    می زارم .

    Delegate

    Lambda Expression

    Anonymous Method

    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله daniel_0247 : سه شنبه 07 مهر 1388 در 08:05 صبح

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام
    نکاتی در مورد بالا بردن کارایی نرم افزار و بهینه سازی کد که ترجمش کردم ، قسمت اول رو گذاشتم .

    قسمت اول

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    يك منبع توپ در مورد datagrid كه فكر نكنم كسي نتونه حل مشكلشو توش پيدا نكنه .. توصيه مي كنم كه حتما دانلودش كنيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    تعمیر و نگهداری نرم افزار - Software Maintenance
    نویسنده: ایمان اشكاوند راد
    http://dl.irpdf.com/CD17/Computer-Tknoloji/www.irpdf.com(5951).pdf

    کتاب کامل پایگاه داده ها
    http://dl.irpdf.com/CD15/Computer-Tknoloji/www.irpdf.com(5698).pdf

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    معرفي آر.يو.پي (چارچوب فرايند توليد سيستم هاي نرم افزاري)
    نویسنده: محمد بدری
    http://dl.irpdf.com/CD9/Computer-Tknoloji/www.irpdf.com(4295).pdf

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    کتاب آموزش کامل ASP 3.0 در 21 روز
    ناشر: انتشارات ناقوس
    http://dl.irpdf.com/CD18/Computer-Tk....com(6115).pdf

  7. #47

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    [quote=Vahid_Nasiri;62185]جهت سهولت دسترسی دوستان و همچنین پرینت ساده این مقالات ، کل آنها به صورت یک فایل pdf آپلود شدند.
    http://www.barnamenevis.org/sh...2&postcount=54
    یا
    http://sunboy455.persiangig.com/Ebook/[/quote
    سلام از مقاله شما بسيار متشكرم.

  8. #48

    گرید

    سلام به همه
    این تاپیک مخصوص همه دوستان می باشد
    فقط در مورد گرید

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=174881
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=167420
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=166976
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=157141
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=149903
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=164629
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=71476
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=90165
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=167101
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=170944
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=159406
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=161422
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=181013
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=171799
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=169710
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=168299
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=175758
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=85954
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=181156
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=166939
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=160204
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=164177
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=172234
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=162558
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=165651
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=158516
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=158058
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=159319
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=157054
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=161647
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=162466
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=182035
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=163701
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=181858
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=171143
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=170042
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=169369
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=158122


    لطفا اگر مطلبی در کورد گرید دارید که می تونه به دوستان کمک کنه بگذارید
    از همکاری شما متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_janusV3 : پنج شنبه 21 آبان 1388 در 09:51 صبح

  9. #49
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    51

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    این مقاله در رابطه با کنترل دسترسی Threadها به منابع مشترک با استفاده از ReaderWriterLockSlim میباشد که به دات نت 3.5 اضافه شده تا در برابر بن بست ایمنتر باشد، پیچیدگی های بیمورد که در کار با کلاس Monitor بوجود می آمد از بین برود ، کارایی بهتری در برابر
    ReaderWriterLock از خود نشان میدهد ، مدیریت منابع و Thread ها را ساده تر انجام بدهد و همچنین Thread Safe باشد.
    اینم لینکش

  10. #50
    کاربر تازه وارد آواتار T A H O R A
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    قطعه اي از بهشت
    پست
    32

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    نقل قول نوشته شده توسط EhsanAvr مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    مجموعه نکات برنامه نویسی در سی شارپ دات نت در یه فایل PDF دویست صفحه ای.

    به لیست نکته ها توجه کنید:
    ۱- اختصاص دادن رویداد به کنترلهای ساخته شده در runtime
    2- اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی
    ۳- اتصال به بانکهای اطلاعاتی اوراکل در سی شارپ
    ۴-.............
    برای دانلود مقاله اینجا کلیک کنین
    سلام
    من دارم برنامه نويسي در سي شارپ رو آغاز ميكنم واين پي دي اف رو ميخواستم دانلود كنم ولي فكركنم يا با اي اس پي من مشكل داره يا لينك خرابه اگرمي شه لينك رو اصلاح كنيديا دريه مكان ديگه اپلودكنيد ممنون ميشم

  11. #51

    فایل PDF آموزش یافتن اطلاعات سخت افزاری از سایت Code Project

    سلام به همه دوستان ، دیدم بحث یافتن اطلاعات سخت افزاری سیستم زیاد مطرح میشه ، آموزشش رو

    از سایت Code Project بصورت فایل PDF در آوردم . تقدیم به خدمت دوستان گرامی !

    چون حجم فایل بیشتر از 400 کیلوبایت بود (520 کیلوبایت) به دو قسمت تقسیم کردم .

    (دو تا فایل رو هم باید باهم دریافت کرده و تو یکجا Extract کنید )

    امیدوارم مفید بوده باشد .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : پنج شنبه 24 دی 1388 در 19:52 عصر دلیل: تکمیل






  12. #52
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    آموزش ساده و كامل ساخت setup با Visual studio
    حجم : 770KB

    لينك :

    http://www.megafileupload.com/en/fil...Setup-rar.html

    لطفا اگر سوال يا مشكلي داشتيد email بزنيد .

    sajjadzare@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله sajjadzare : شنبه 11 اردیبهشت 1389 در 20:14 عصر

  13. #53
    کاربر تازه وارد آواتار daniel_0247
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Kuala Lumpur
    پست
    91

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    با سلام به تمامی دوستان
    تصمیم گرفتم بجای نوشتن مقالات ، ویدیو های آموزشی درست کنم (البته اکثر مواقع ). زیرا نوشتن وقت بیشتری می گیرد و همچنین شاید یکسری ابهامات برای کسی که داره اون رو می خونه بوجود بیاد. اما چون در ویدیو ، کار به صورت عملی انجام می شه ، کاربر به مراتب راحتر مبحث مورد نظر رو متوجه می شود . قسمت اول رو به مبحث LINQ پرداختم . از نظراتتون خوشحال می شوم .


    دانلود قسمت اول آموزش LINQ

  14. #54

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام به همه دوستان عزیز .
    اینم یه مقاله جامع و مفید درباره کار با رجیستری در سی شارپ .
    امیدوارم خوشتون بیاد ....................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #55

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    نقل قول نوشته شده توسط EhsanAvr مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    مجموعه نکات برنامه نویسی در سی شارپ دات نت در یه فایل PDF دویست صفحه ای.

    به لیست نکته ها توجه کنید:
    ۱- اختصاص دادن رویداد به کنترلهای ساخته شده در runtime
    2- اجرا کردن یک فایل اجرایی با کدنویسی
    ۳- اتصال به بانکهای اطلاعاتی اوراکل در سی شارپ
    ۴- اتصال به SqlServer با استفاده از IP Address
    5- Serialize کردن باینری آبجکت در فایل
    ۶- Serialize کردن object در XML
    7- Serialize کردن object در SOAP XML
    8- Shutdown، Restart و Logoff کردن یک کامپیوتر بوسیله کد
    ۹- خواندن از Registry ویندوز
    ۱۰- restart کردن (بستن و مجددا اجرا کردن) برنامه
    و ...
    دوست عزیز سلام
    من نتونستم این فایل رو دانلود کنم
    آدرس این فایل اشتباه است لطفا بررسی کنید و به من خبرش رو بدید

  16. #56

    توضیح کامل زبان #C و ویژگی های این زبان به نقل از ویکیپدیا

    سلام به همه دوستان ، توضیح کامل زبان #C و ویژگی های این زبان رو بهمراه C#‎ 4.0 از ویکیپدیا

    بصورت فایل PDF در آوردم ، گفتم برای همه دوستان (مبتدی - حرفه ای ) میتونه مثمر ثمر باشه .

    (فایل به دو قسمت تقسیم شده است ، باید باهم گرفته شود) .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  17. #57
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    580

    Talking Coding Standard

    دوستان عزیز سلام
    داشتم تو نت می گشتم ، به این مقاله زیبا درمورد کدنویسی استاندارد ( که اغلب ازش رنج می بریم ) برخوردم ، هرچند ممکنه سطحش مبتدی باشه اما خوندنش خالی از لطف نیست .
    مقاله انگلیسیه اما خیلی روان توضیح داده و همه می فهمن .


  18. #58
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    من یه ایبوک آموزش سی شارپ میذارم (البته امیدوارم که قبلا کسی نذاشته باشه تو این تاپیک!)که به نظر من خیلی خوب سی شارپ رو توضیح داده

    البته من بیشتر به خاطر اینکه تو این کتاب به صورت مفهمومی مباحث پایه توضیح داده شده خوشم اومد... به نظر من مکمل خوبی برایه کتاب محمد هاشمیانه چون تو کتاب محمد هاشمیان خیلی از مسائل (علی الخصوص شی گرایی) به صورت مفهمومی توضیح داده نشده...

    من این کتابو کامل خوندم و چیزهای خیلی زیادی توش یاد گرفتم و خیلی مسائل پایه رو یاد گرفتم ...

    این کتاب نوشته مهندس مسعود طباطبایی هست من لینکشو از وبلاگ شخصیشون(البته فارسیشون) گرفتم و امیدوارم که همیشه موفق باشند که زحماتشونو مفت مفت در اختیار ماها میذارن که ازشون استفاده کنیم (با آرزوی موفقیت برایه تمام مهندسان ایرانی!)

    البته این کتاب کامل نیست بلکه یه پکیج از مطالبی هست که تاکنون در وبلاگشون گذاشتن و هنوز جایه پیشرفت دارن...

    دیگه خیلی حرف زدم!!

    خوب اینم لینک::

    آموزش سی شارپ و برنامه نویسی شی گرا

    موفق باشید

  19. #59

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    محاسبات با اعداد بزرگ در دات نت 4 خیلی راحت شده و براحتی میتوان از اعداد بزرگ تحت فضای نام

    System.Numerics.BigInteger استفاده کرد و دیگر نیازی به پیاده سازی کلاس اعداد بزرگ توسط

    برنامه نویس نیست ! بنظر من که علاقه وافری به برنامه های ریاضیاتی دارم ، این کلاس قابلیت بسیار

    جالبی برای نوشتن برنامه های ریاضیاتی بوجود آورده ، هر چند من خودم قبلا کلاس اعداد بزرگ رو با

    لیست پیوندی پیاده سازی کرده بودم ولی خوب طبیعتا به پای کلاس پیاده سازی شده ی دات نت نمیرسه .



    منبع : http://www.c-sharpcorner.com/UploadF...igInteger.aspx

    اینم محاسبه توسط برنامه ای که خودم نوشته ام : ( C#‎ 2008 )



    البته من خودم هنوز با VS 2010 کار نکردم ، ولی خوب انشاالله دیگه یواش یواش وقتشه که

    از VS 2008 کوچ کنیم به VS 2010 .






  20. #60
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    آموزش ساده و كامل گزارش گيري با Crystal Report
    حجم : 500KB
    لينك :
    http://sajjadzare.persiangig.com/doc...l%20Report.rar

    لطفا اگر سوال يا مشكلي داشتيد email بزنيد .

    sajjadzare@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله sajjadzare : شنبه 11 اردیبهشت 1389 در 20:11 عصر

  21. #61

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام دوستان. من هم یک آموزش C#‎ که فکر میکنم خیلی کامل و جامع است برای دوستان قرار میدم . امیدوارم مفید واقع بشه .

    http://www.4shared.com/file/HqjHm_ZU/c_online.html

  22. #62

    منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    سلام
    دنبال یه منبع برای Design Patterns بودم این سایت رو دیدم چیزای جالبی توش بود که ارزش یه نگاه رو داره

    از اسمش معلوم هستش ( pattern های زیادی به زبان C#‎
    Design Patterns

    هر کانکشن استرینگی که فکر کنید اینجاست
    Database Connectionstrings

    لیست کامل از کلید های میانبر
    Visual Studio shortcut keys

    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  23. #63

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    با درود.

    این کتاب که ترجمه اش از خودم هست : Pro C#‎‎‎ 2008 and .net platform 3.5 از انشارات Apress
    رو می ذارم امیدوارم که سودمند باشه.


    http://rapidshare.com/files/397021405/C_2008_011.rar

    http://rapidshare.com/files/338732857/C_2008_020.rar

    http://rapidshare.com/files/338735269/C_2008_033.rar

  24. #64
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    49

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    5 مسئله مربوط به پایگاه داده
    شامل :
    1.Connection String : بررسی جزئیات و چگونگی ایجاد و استفاده از آن
    2.استفاده از دیتابیس بدون attach کردن آن
    3.ذخیره و بازیابی عکس در دیتابیس
    4.Attach و detach کردن دیتابیس توسط stored procedure
    5.Backup گیری از دیتابیس
    همراه با مثال های کاملی از مباحث مطرح شده (پیاده سازی در VS2008)
    حجم : 1.8 MB
    لینک دانلود 1 : http://www.mediafire.com/?inlqyjzjfjw
    سوالات : sajjadzare@gmail.com

  25. #65
    کاربر تازه وارد آواتار Ir.WebDeveloper
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    یک شهر صنعتی
    پست
    50

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    نقل قول نوشته شده توسط ariana3442 مشاهده تاپیک
    با درود.

    این کتاب که ترجمه اش از خودم هست : Pro C#‎‎‎‎ 2008 and .net platform 3.5 از انشارات Apress
    رو می ذارم امیدوارم که سودمند باشه.


    http://rapidshare.com/files/397021405/C_2008_011.rar

    http://rapidshare.com/files/338732857/C_2008_020.rar

    http://rapidshare.com/files/338735269/C_2008_033.rar
    عالی بود ممنون از زحمات شما...

  26. #66
    کاربر تازه وارد آواتار masoud903
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    86

    مجموعه ای کامل از نکات سی شارپ

    با سلام
    مجموعه ای کامل از نکات سی شارپ در قالب pdf جمع آوری شده از 1001 نکته سی شارپ و سایتهای دیگر
    (مدیر محترم بخش من 3 تا پست گذاشتم در این مورد بنا به صلاحدید خودتون هرکدمو خواستید حذف کنید)

    http://www.4shared.com/file/nPCRmSS-/c_online.html

  27. #67

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    نقل قول نوشته شده توسط ariana3442 مشاهده تاپیک
    با درود.

    این کتاب که ترجمه اش از خودم هست : Pro C#‎‎‎‎ 2008 and .net platform 3.5 از انشارات Apress
    رو می ذارم امیدوارم که سودمند باشه.


    http://rapidshare.com/files/397021405/C_2008_011.rar

    http://rapidshare.com/files/338732857/C_2008_020.rar

    http://rapidshare.com/files/338735269/C_2008_033.rar
    سلام
    باتوجه به اينكه رپيدشير مسدود شده است مي توانيد درجاي ديگر كتاب را آپلود كنيد

  28. #68
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    مقاله در مورد توابع API و Message
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=237437

  29. #69

  30. #70
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    141

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    نقل قول نوشته شده توسط Ali0Boy مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    من نتونستم این فایل رو دانلود کنم
    آدرس این فایل اشتباه است لطفا بررسی کنید و به من خبرش رو بدید
    سلام.لينك دانلود اين مقاله از سايت خودم هست كه به دليل انتقال به سرور جديد در حال حاظر تعطيل است.به زودي لينك دانلود درست خواهد شد.ممنون

  31. #71

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    دانلود مقاله آموزشی ارسال DataGridView به Excel در C#‎
    http://pr0grammer.mihanblog.com/post/131

    امیدوارم مفید باشه....

  32. #72
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    دوستان عزیز من در طی این اموزش 50 صفحه ای طرز تهیه یک پروژه ساده دفترچه تلفن رو با نرم افزار Vs و SQL به زبان #C اموزش داده ام. این اموزش برای مبتدی ها می تواند گزینه ی مناسبی باشد. البته شاید به صورت حرفه ای بیان نشده و به صورت ساده گفته باشم حرفارو ولی این شاید یک شروع خوب برای برنامه نویسان VS باشد چون حتی من چوگنی باز کردن VS و SQL رو هم با عکس نشان داده ام و فکر نمی کنم از این ساده تر بشه اموزشی را داد.
    این ورژن اول اموزش می باشد و منتظر ورژن های بعدی این اموزش باشید

    براید دانلود اینجا را کلیک کنید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  33. #73
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    فایل PDF مجموعه گفتگوی فنی شماره یک - اصول و قواعد کد نویسی رو اماده کردم براتون که توسط اقایان موسوی و مداح تهیه شده است با مجری گردی اقای Mehdi Asgari

    حتما یک بار بخونیدش.

    برای دانلود کلیک کنید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  34. #74
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    ساخت شيء DataView (Linq to DataSet)

    در این مقاله مفید من و دوتا از دوستام ( vandermond ) و ( sinashahab ) به این موضوع پرداختیم و از سایت MSDN مطلبی رو جمع کردیم و مثالی هم در این مورد زدیم.

    لینک منبع
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : دوشنبه 08 شهریور 1389 در 01:43 صبح

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  35. #75

    Lightbulb نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    32 كليپ آموزش برنامه نويسي سي شارپ به زبان فارسي:
    سلام اين فايل رو از يكي از سايت هاي خوب سي شارپ به نام http://ehsanavr.com
    پيدا كردم تو تالار هم گشتم نبود"نگرد نيست"

    مجموعه کلیپ های آموزش برنامه نویسی سی شارپ آقای مهندس کیانیان را برای دانلود شما در سایت قرار دادم.
    کلیپ شماره ۰۱ : آشنایی با Windows Application – بخش اول
    کلیپ شماره ۰۲ : آشنایی با Windows Application – بخش دوم
    کلیپ شماره ۰۳ : طراحی فرم ویندوزی ، Design Windows Form
    کلیپ شماره ۰۴ : آشنایی با اشاره گر this
    کلیپ شماره ۰۵ : آشنایی با توابع static
    کلیپ شماره ۰۶ : آشنایی با نحوه ایجاد Serial Number برای برنامه
    کلیپ شماره ۰۷ : ایجاد برنامه ImageResizer
    کلیپ شماره ۰۸ : آشنایی با نحوه ایجاد یک فرم سفارشی – بخش اول
    کلیپ شماره ۰۹ : آشنایی با نحوه کار با فایلها – بخش اول
    کلیپ شماره ۱۰ : نحوه ایجاد یک WordPad
    کلیپ شماره ۱۱ : چگونگی تعیین سطح دسترسی برای کاربران
    کلیپ شماره ۱۲ : آشنایی با مفهوم DLL
    کلیپ شماره ۱۳ : آشنایی با نحوه ایجاد یک Component
    کلیپ شماره ۱۴ : نحوه ایجاد یک SQL Connection
    کلیپ شماره ۱۵ : نحوه ایجاد Connection با بانک اطلاعاتی – بخش او
    کلیپ شماره ۱۶ : نحوه ایجاد Connection با بانک اطلاعاتی – بخش دو
    کلیپ شماره ۱۷ : نحوه ایجاد Connection با بانک اطلاعاتی – بخش سو
    کلیپ شماره ۱۸ : آشنایی با مفهومTry – Catch – بخش اول
    کلیپ شماره ۱۹ : Try – Catch در بانک اطلاعاتی
    کلیپ شماره ۲۰ : نحوه ایجاد یک دفترچه تلفن
    کلیپ شماره ۲۱ : نحوه ایجاد Crystal Report در برنامه
    کلیپ شماره ۲۲ : آشنایی با مفهوم Thread
    کلیپ شماره ۲۳ : کار با Thread- مثال اول
    کلیپ شماره ۲۴ : کار با Thread – مثال دوم
    کلیپ شماره ۲۵ : آشنایی با نحوه کار با فایلها – بخش دوم
    کلیپ شماره ۲۶ : آشنایی با نحوه طراحی Object
    کلیپ شماره ۲۷ : آشنایی با نحوه ایجاد یک فرم سفارشی – بخش دوم
    کلیپ شماره ۲۸ : آشنایی با SQL Injection
    کلیپ شماره ۲۹ : آشنایی با مفهومTry – Catch – بخش دوم
    کلیپ شماره ۳۰ : نحوه کار با Timer
    کلیپ شماره ۳۱ : یک فولدر شامل کدهای پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۲ : کلیپ شامل قسمت اول پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۳ : کلیپ شامل قسمت دوم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۴ : کلیپ شامل قسمت سوم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۵ : کلیپ شامل قسمت چهارم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۶ : کلیپ شامل قسمت پنجم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۷ : کلیپ شامل قسمت ششم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۸ : کلیپ شامل قسمت هفتم پروژه Library
    کلیپ شماره ۳۹ : کلیپ شامل قسمت هشتم پروژه Library
    کلیپ شماره ۴۰ : کلیپ شامل قسمت نهم پروژه Library
    براي دانلود روي عكس كليك كنيد.

  36. #76

    Talking نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    اينم 200 سورس يا پرو‍ژه برنامه نويسي به زبان سي شارپ كه از همون سايته
    اين رو براي فروش هم گذاشتنش
    شايد برنامه هاي شماها هم لابه لاش باشه
    با حجم ۳۰ مگابایت میتوانید در ادامه دانلود کنید.
    ضمنا تمام برنامه ها تست شده هستند و ۱۰۰ درصد کار میکنند.

    در بین این پروژه ها چند تا پروژه ی بزرگ و حرفه ای هم پیدا میشه که توسط دوستان خوب تالار برنامه نویس نوشته شده.
    لیست کردن همه کار دشواری بود بنابراین لیست بعضی از پروؤه ها رو میتونین ببینین:
    سورس کد برنامه ی فرهنگ لغت برنامه نویسی شده توسط آقای حمزه کاظمی
    برنامه ی مدیریت کتابخانه برنامه نویسی شده توسط آقای علیرضا قربانی لینک توضیحات و دانلود نسخه های جدید تر
    برنامه ی مالی مدیریت رستوران ( رضا رستوران ) لینک توضیحات
    سورس کد باز جذاب TicTac
    فشرده ساز قدرتمند ۷Zip با قابلیت فشرده سازی و Extract کردن فایل
    مدیریت کتابخانه.یه برنامه تحت Console برای مدیریت یک کتابخانه
    کار با حروف ابجد.هر چی تایپ کنین،براتون به صورت کدهای ابجد نشون میده.
    کار با بانک اطلاعاتی اکسس پسورد دار
    مدیریت عکس های سیستم
    Address Book
    اضافه کردن لغت به فرهنگ لغت
    کار با ترید و MultiThreariding
    AITabPanel یه پنل فوق العاده زیبا برای برنامه های شما با چند تا استایل مختلف
    ساعت زنگی با قابلیت تنظیم زمان و اختصاص دادن آهنگ دلخواه برای زنگ آن
    ساعت زنگی تقریبا پیشرفته با قابلیت تنظیم برای زمان و تاریخ خاص با امکانات زیاد
    کار با دیالوگ ها.یه مثال جالب برای کار با دیالوگ های Open File,Save File,Color,Font,Browse,Print
    لایه گذاری روی عکس.به کمک این برنامه میتوانید روی عکس ها لایه گذاری کنید.
    Autoplay Virus Remover.برنامه ای برای حذف ویروس Autorun از درایو ها
    Backup & Restore .برنامه ای برای بکاپ گرفتن از بانک اطلاعاتی و برگرداندن آن
    کار با Background Worker
    Bubble Sort.با تحویل دادن یک رشته به این برنامه،حروف آن را مرتب شده بر اساس الفبا تحویل بگیرید.
    کار با کریستال ریپورت در سی شارپ
    برنامه ی ماشین حساب
    کار با کد اسکی .حرف تایپ کنید کد اسکی تحویل بگیرید و برعکس
    کپی کردن یه پوشه از یک مسی خاص به یک مسیر دیگر
    روشی ابتکاری برای ساخت فایل PDF
    ساخت جدول(Table) جدید در پایگاه داده با استفاده از کد نویسی
    ساخت مرورگر اینترنت با استفاده از کنترل Web Browser در سی شارپ
    ساخت گراف و چارت با یک روش ابتکاری
    برنامه ای برای ثبت اطلاعات دانشجویان در دیتابیس
    پرینت گرفتن از اطلاعات دیتاگرید(Data Grid)
    نمایش شماره ستون در دیتاگرید
    فیلتر کردن ستون در دیتاگرید
    تشخیص فشردن کلید های موس
    بازی حدس اعداد
    Label شبیه به ماتریس های LED
    دانلود یک فایل از اینترنت در سی شارپ
    کار با نمایه های گرافیکی در سی شارپ (مانند رسم دایره،مستطیل،بیضی،مربع،لو زی،نیم دایره و …)
    رسم خط در سی شارپ
    تشخیص معتبر بودن یک ایمیل
    کار با فایل های اکسل (Excel)
    پیغام Message Box فارسی
    اعداد فیبوناچی
    برنامه ای برای مدیریت فرم
    Gammit.برنامه ی فوق العاده جالب برای کم و زیاد کردن نور مانیتور
    دریافت اطلاعات هارد دیسک
    برنامه ی Notepad
    برنامه ی Notepad ++
    Group File Renamer.برنامه ای برای تغییر نام گروهی فایل ها
    Image Converter.برنامه ای برای تغییر فرمت عکس ها
    Image Rotator.برنامه ای برای چرخاندن عکس با زاویه ی دلخواه
    ImageComparison.برنامه ای برای تلفیق دو عکس
    برنامه ای برای یافتن مسیر های اصلی سیستم.(مانند: Windows,Temp,System32 و …)
    تبدیل عدد به رشته ( مثلا اگه تایپ کنید ۱۰۰۰ “هزار” رو به شما تحویل میده)
    IP Box.یک TextBox مخصوص نمایش آی پی
    Iran Map.نقشه ی ایران
    برنامه ای برای نگاتیو کردن عکس
    باز و بسته کردن درایو سی دی
    کار با رجیستری
    طراحی و ساخت چارت های سازمانی در سی شارپ
    برنامه ی Paint در سی شارپ
    تاریخ شمسی
    جستجوی یک مطلب در گوگل با سی شارپ
    برنامه ی چت دوطرفه با استفاده از آی پی(Socket)
    کار با تایمر
    آموزش تایپ
    کار با پورت USB
    به روز کردن دیتابیس با تغییرات در دیتاگرید
    برنامه ای برای مشاهده فایل های Word
    برنامه ای برای کار با فایل های XML
    ساعت انسان نما
    برنامه ی دفترچه تلفن با سی شارپ
    محاسبه ی عدد پی تا ۶۰۰ رقم اعشار


  37. #77
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    47

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    generic
    شاید برای شما این سوال مطرح شده باشد ، که چگونه می توان کلاس یا متی و .. بنویسیم که مثلا با انواع داده ها کار کند .مثلا متدی بنویسیم که پارامترهای ورودی آن هم از نوع int و هم از نوع float باشد و یا کلاسی بنویسید که هم پارامتر های int را بپذیرد و هم string ، خوب حتما می خواهید چندین متد یا چندین کلاس بنویسید و یا فکر می کنید باید override کنید . نه اینگونه نیست .از زمان اریه شده .net2 چند سالی می گذرد ، اما یکی از قابلیتهایی که در آن زمان اضافه شد generic ها بود .که تا به امروز هم استفاده فراوانی دارد .generic ها ساختار گرامری جدیدی به دات نت اضافه کرده اند .مثلا می توانید یک کلاس کلی بنویسید بدون اینکه مشخص کنید که چه نوع داده ای رامی پذیرد .البته این کل ماجرا نیست بلکه به نظر بنده generic ها پاسخی هستند به برخی از نیازها و سواالات زیر :

    1-آیا می توان interfaces, classes, methods, events and delegates. داشته باشیم که بتواند انواع مختلف داده را بپذیرد؟

    2-آیا می توان آرایه یا لیستی از عناصر گوناگون داشته باشیم که بتواند انواع مختلف داده ها را در خود ذخیره کند ؟

    3-آیا می توان بدون پیاده سازی مجدد یک الگوریتم آن را با ساختار داده ای متفاوت دیگری بکار ببریم؟

    سوالات فراوان است اما بنده به همان سه سوال بالا اکتفا می کنم . و وارد بحث خواهم شد ، ابتدا تعریف

    تعریف generic

    یک کلاس یا متد و یا اینترفیس و غیره شبیه یک کلاس) یا متد و یا اینترفیس و غیره( عادی تعریف می شود ، با این تفاوت که بعد از نام کلاس ، نوع generic مشخص می گردد. نوع داده ای generic بوسیله کلاس می توانند به عنوان نوع داده یک عضو از کلاس یا به عنوان نوع داده پارامتری متدها استفاده شوند.

    http://s1.picofile.com/alaalawi/Docu...neric.pdf.html

  38. #78

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    *** افزونه ای رایگان جهت تغییر Theme محیط Visual Studio 2010 ***
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.jpg‏ (45.5 کیلوبایت, 1076 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه






  39. #79

    کلمات کلیدی در C#‎ که مستند نشدن (Keywords مخفی در C#‎)

    خیلی جالبه بعضی کلمات کلیدی در C#‎‎‎‎ هستن که مخفی هستن و مستند نشدن


    • refvalue
    • reftype
    • makeref
    • arglist



    int i = 21;
    TypedReference tr = __makeref(i);



    int i = 32;
    TypedReference tr1=__makeref(i);
    Type t= __reftype(tr1);
    Response.Write( t.ToString());





    void AcceptsArguments(__arglist){
    ArgIterator ai = new ArgIterator(__arglist);
    List<object> list = new List<object>();
    while(ai.GetRemainingCount() > 0){
    TypedReference tr = ai.GetNextArg();
    list.Add(TypedReference.ToObject(tr));
    }
    }
    //Usage: int a = 3;
    string b = "3";
    char c = '3';
    AcceptsArguments(__arglist(a,b,c));

    توضیح و مثال بیشتر رو اینجا ببینید
    آخرین ویرایش به وسیله r00tkit : یک شنبه 30 آبان 1389 در 20:04 عصر
    Kernel Mode Developer
    RootKitSMM@Yahoo.com

  40. #80

    نقل قول: منابع، مراجع و مقالات مفید تالار

    تاپیکی که خودم اون رو ایجاد کردم و دارای آیکونهای زیبا در سایزهای متفاوت هست
    امیدوارم به کارتون بیاد
    لینک

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •