نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل اتصال به sql server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezanew
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    مرز پر گهر
    پست
    126

    مشکل اتصال به sql server

    با سلام
    چون ویندوز من xp است من از sql server personal edition استفاده می کنم ولی با مشکل روبرو شدم(چون من تو sql تازه کارم)
    مشکل من اینه که من حتما باید از windows authentication برای اتصال استفاده کنم اگه بخوام از حالت sql server authentication استفاده کنم error میده و وصل نمی شه
    حالا باید در این حالت جه یوزر نیم و پسوردی رو در asp.net در connection string استفاده کنم چون من وقتی server رو برابر . قرار میدم و تظیمات دیگرو انجام میدم بازم این error رو میده:
    System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user 'RANSOFT\ASPNET'.
    (حتی تو connection string مقدار Trusted_Connection برابر yes قرار دادم ولی هر کاره کردم درست نمی شه
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    وقتی از windows authentication استفاده می کنی حتما کاربر Aspnet رو به یوزرهای SQL اضافه کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    مطلب فوق کاملا صحیح است . مطالعه بیشتر :
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=14450

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    من در حال نصب سایتم روی یک کامپیوتر هستم و این خطا رو دریافت میکنم . ویندوز آن کامپیوتر هم XP Professional هست . حالا با توجه به اینکه این ویندوز کنترلر دومین نیست ، چطور میشه چنین کاربری رو ایجاد کرد یا اینکه اصلا از راه دیگه ای استفاده کرد ؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    دوست عزیز نیازی به دومین کنترل بودن نیست. این user بعد از نصب دات نت به لیست کاربران شما اضافه میشه.
    اما شما از SQL authentication می بایست استفاده کنی.
    که البته SQL شما نیز بایستی بر روی این مد تنظیم شده باشد. اگه کمی جستجو کنید در همین بخش مثالهای فراوانی در این زمینه زده شده است

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    فعلا که روبروی کامپیوترم
    پست
    43
    آقای مهدوی خیلی ممنون ، مشکلم حل شد . فردا صبح باید پروژه رو تحویل میدادم.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت Response.Redirect با Server.Transfer و Server.Execute
    نوشته شده توسط odiseh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1388, 20:13 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. طای HTTP/1.1 500 Server Error Server: Microsoft-IIS/5.1 Date...
    نوشته شده توسط nak303 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1384, 10:02 صبح
  4. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •