نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر دادن رنگ زمینه در netbeans

  1. #1

    تغییر دادن رنگ زمینه در netbeans

    چگونه می توان رنگ زمینه تمامی فرم های برنامه را در netbeans تغییر داد ؟؟؟

    چگونه می توان کاری کرد تا همه فرم های برنامه full screen اجرا شوند ؟ مثل فرم های splash form
    آخرین ویرایش به وسیله haj_hadi : شنبه 16 شهریور 1387 در 19:04 عصر دلیل: تصحیح سوال

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار maalimom
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    52

    نقل قول: تغییر دادن رنگ زمینه در netbeans

    this.setFullScreenMode(true);

    سلام دوست عزیز با این دستور
    برای اطلاعات بیشتر و یا کدهای دیگه
    maalimom@yahoo.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •