نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس

    آقایون خانوما
    سلام و خسته نباشید
    من یه فیلد دارم توی بانکم از نوع checkbox حالا میخوام
    حالا میخوام توی برنامه تو یکی از فرمام اون تیک checkbox رو بزارم
    میخوام بدونم دستور selectش چیه؟
    اصلا دستور خاصی داره؟
    چطوری value چک باکس رو عوض کنم؟
    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس

    برای ثبت
     

    ol_cm = New OleDbCommand("INSERT INTO P_G_N(id,datein,id_k,jari,chek,moni,s_resid,zemana t,desce,p_d,typ) VALUES (" & id.Text.ToString & ",'" & dtemp & "'," & idk.Text.ToString & ",'" & jari.Text.ToString & "', '" & chek.Text.ToString & "', '" & moni.Text.ToString & "', '" & dtemp2 & "', '" & chekbox.CheckStat
    e & "'

    برای select از بانک
     

    ol_cm = New OleDbCommand("select P_G_N.id as id1,id_k, P_G_N.datein as datein1 ,zemanat,jari,chek,moni,s_resid,desce,name,fname,t el,mob,adres,locat,p_d,typ from P_G_N , c_keshavarz where P_G_N.id = " & DataGridView1.Rows(e.RowIndex).Cells(0).Value & " and C_keshavarz.id = P_G_N.id_k ", ol_cn)
    dro = ol_cm.ExecuteReader
    If dro.HasRows = True Then
    dro.Read()
    If (dro("zemanat")) = True Then chekbox.CheckState = CheckState.Checked
    If (dro("zemanat")) = False Then chekbox.CheckState = CheckState.Unchecked



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس

    ممنون
    من میخوام آپدیت کنم
    یعنی بگم در جدول table اونجایی که فیلد1 برابر با محتوای تکی باکس1 هست،
    فیلد2 رو که از نوع checkbox تیک بزنه
    به شرطی که تیک نداشته باشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    پست
    30

    نقل قول: آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس


    ol_cm = New OleDbCommand(" update log set user='" & text1.Text & "',pass='" & text4.Text & "',ACTIVE='" & CheckBox1.CheckState & "' where id_user='" & text3.Text & "'", ol_cn)
    dr = ol_cm.ExecuteReader
    MsgBox("ویرایش انجام شد")

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •