نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    51

    عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

    با سلام خدمت دوستان عزيز و برنامه نويسان گرامي
    مشكلي كه بنده دارم اينست كه بعد از اينكه اين دستورات اجرا شد .(بعد از حذف) فرم خود به خود بسته ميشود

    privatevoid BtnDel_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    DialogResult res = MessageBox.Show("آيا مطمـئــن به حـذف اطـلاعـات هسـتـيـد؟ \nدر صورت حذف كليه اطلاعات ترم حذف ميشود","",MessageBoxButtons.YesNo,MessageBoxIcon.Exclamation,MessageBoxDefaultButton.Button2,MessageBoxOptions.RightAlign);
    if (res == DialogResult.Yes)
    {
    SqlConnection con = newSqlConnection();
    SqlCommand cmd = newSqlCommand();
    con.ConnectionString =
    "server=(local);database=program;uid=mehdi;passwor d=123456";
    string sqlcommand = "delete from term where name_b='" + LstSave.SelectedItem.ToString() + "'";
    cmd.CommandText = sqlcommand;
    cmd.Connection = con;
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("امكان حذف كردن وجود ندارد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Hand);
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Yama12
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    قم
    سن
    37
    پست
    206

    نقل قول: عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

    exception رخ میده بسته میشه یا نه کامل حذف میشه بهد بسته میشه؟
    این کدها که گذاشتی مشکلی ندارن
    شاید مشکل از جای دیگه باشه

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    51

    نقل قول: عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

    با سلام مجدد

    بدون اينكه Exception رخ بده بسته ميشود و حذف بطور كامل انجام ميگيرد.
    -------------------------------------------------------------------------------
    آنچه كه شما را از ديگران متمايز ميسازد قدرت اراده تان است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dr_csharp
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    599

    نقل قول: عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

    نقل قول نوشته شده توسط hallaji مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد

    بدون اينكه Exception رخ بده بسته ميشود و حذف بطور كامل انجام ميگيرد.
    -------------------------------------------------------------------------------
    آنچه كه شما را از ديگران متمايز ميسازد قدرت اراده تان است
    بیا بعد از بلاک Catch یه بلاک finally هم بگذار :

    finally
    {
    MessageBox.Show("finally block");
    }

    آیا با اجرای کد این قسمت هم انجام میشه ؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    51

    نقل قول: عدم بسته شدن فرم بعد از اجراي دستورات

    با سلام مجدد

    بعد از حذف meesage box پيغام رو نشون داد و بعد ok كردم و از فرم خارج شد.
    -------------------------------------------------------------------------------
    آنچه كه شما را از ديگران متمايز ميسازد قدرت اراده تان است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •