نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه ديتابيس SQL را به همراه برنامه ام ارسال كنم...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    Question چگونه ديتابيس SQL را به همراه برنامه ام ارسال كنم...

    سلام به تمامي دوستان برنامه نويس......
    اميدوارم سلامت و تن درست باشيد........
    من برنامه اي به زبان VB.net نوشتم به و با database SQL Server 2005 قراراين برنامه را چند USER در جا هاي مختلف كار كنند يعني تحت شبكه نيست ...حال چند سوال دارم....

    1- من بايد اين Database را به چه صورت به سيستم USER هايم انتقال بدهم ...؟

    2- براي كار بااين برنامه چه برنامه هايي بايد رو سيستم آنها نصب كنم يعني چه برنامه هايي را در Setup برنامه ام در نظر بگيرم ....؟

    3- شنيدم براي كار كردن SQL2005 بايد برنامه اي تحت نامه MSDBE رو سيستم user نصب شود .. اون را از كجا تهيه كنم و به چه صورت نصب كنم...؟

    با سپاس افشين160

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: چگونه ديتابيس SQL را به همراه برنامه ام ارسال كنم...

    سلام...
    راستي جايي خوندم با برنامه ساخت setup وinstallshild مي شود ولي كد نويسي ميخواد ...
    كسي كدس را بلد يا مي تونه راهنمايي كنه..؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    5

    نقل قول: چگونه ديتابيس SQL را به همراه برنامه ام ارسال كنم...

    همیشه تست می کنی که آیا بانک وصل هست یا نه اگه نبود بانک تو به SQL SERVER باید ATTACH کنی
    اینم کدش
    PublicSub AddDBSQL()
    StrDataBaseName =
    "DataBaseName"

    objConnection =
    New SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=" & StrDataBaseName & ";Integrated Security=True")
    DB_Attach()
    EndSub

    PublicSub DB_Attach()
    Try

    Dim StrExec AsString

    If objConnection.State = ConnectionState.Open Then objConnection.Close()
    StrExec =
    "sp_attach_db '" & StrDataBaseName & "','" & Application.StartupPath & "\" & _
    StrDataBaseName &
    "_Data.mdf','" & Application.StartupPath & "\" & StrDataBaseName & "_Log.ldf'"

    objConnection.ConnectionString =
    "Data Source=.;Initial Catalog=Master;Integrated Security=True"

    objCommand =
    New SqlCommand(strExec, objConnection)
    objConnection.Open()
    objCommand.ExecuteNonQuery()
    objConnection.Close()
    Dim strMsg AsString

    strMsg =
    "Attach Is Complete"

    strMsg &= vbCrLf &
    "Please Restart Program"

    MessageBox.Show(strMsg,
    "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign)
    EndProgram()
    Catch EX As SqlClient.SqlException
    Dim strMsg AsString

    strMsg =
    "Yejaye kare milange"

    MessageBox.Show(strMsg,
    "Message", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information, MessageBoxDefaultButton.Button1, MessageBoxOptions.RightAlign)
    EndProgram()
    EndTry

    EndSub
    اگر متوجه نشده این ای دی منه تو یاهو PM بده تا بهت بگم
    AB2621367


  4. #4
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: چگونه ديتابيس SQL را به همراه برنامه ام ارسال كنم...

    از پروژه ClickOnce Deployment Project در InstallShield 12,14 or 15 استفاده کنید. نیازی هم به کدنویسی اضافه نداره!

    توجه داشته باشید که این پروژه فقط در همین سه ورژن از برنامه InstallShield موجوده!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •