نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه میتوان برا جواب کوری UpDate از یک کوری دیگر استفاده کر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    فعلاً تهران - دائم مریلند آمریکا
    پست
    354

    چگونه میتوان برا جواب کوری UpDate از یک کوری دیگر استفاده کر

    زمانی که می خواهیم یک جدول را با پرس جوی UpDate تغییر دهیم، چنانچه این تغییرات ناشی از نتایج یک پرس جوی دیگر باشد، چگونه می توانیم این نوع پرس جو را ایجاد نمائیم.

    مثال یک پرس جو که جواب نمی دهد :

    <span dir=ltr>
    UpDate [tblExampleAA] Set [tblExampleAA].[Filed1]= (Select [Filed2] From

    [tblExampleBB] Where [Filed3] = 0);

    </span>

  2. #2
    اگر جنس Field1 و Field2 باهم مشکل نداشته باشه کوئری شما از نظر دستوری کاملا صحیحه و اگر ایرادی بوجود میاد احتمالا به دلیل وجود ایندکس با شرط Unique روی Field1 هست که در هنگام آپدیت کوئری سلکتور شما(کوئری داخل پرانتز) مقادیر مشابه از Field2 رو برمیگردونه که جایگذاری اون داخل Field1 مشکلساز میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    با سلام
    فکر میکنم query شما اشتباه باشه
    چون احتمالا تعداد سطرهایی که SELECT برمیگردونه با تعداد سطرهای جدولی که میخواهین
    UPDATE کنین یکی نیست.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در دانلود JDK 5.0 Update 8 از سایت sun
    نوشته شده توسط mehrdad2 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 16:50 عصر
  2. مشکل در Update کردن
    نوشته شده توسط alex_kh58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1385, 07:46 صبح
  3. update
    نوشته شده توسط javad0062 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:48 عصر
  4. یک سئوال در مورد Update کردن 2 جدول در Dbهای مختلف
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1385, 17:04 عصر
  5. چگونه از Update اطلاعات جداول در Ado مطلع شویم ؟
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •