نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

  1. #1

    در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    سلام.
    من یه پروژه ASP.net دارم که یک سری فولدر داره. می خوام بدونم از داخل یه فولدر به نام SiteManager چطور به پوشه عکس ها با نام image دسترسی داشته باشم. من قبلا Asp کار می کردم و اونجا آدرس دهی رو این طور انجام می دادم: "image/.." اما در دات نت دیدم که از /~ استفاده می کنن.
    اگر کسی از اعضا در این مورد می دونه ممنون می شم اگه کمکم کنه.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    38

    Thumbs up نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    نقل قول نوشته شده توسط fatemehja مشاهده تاپیک
    سلام.
    من یه پروژه ASP.net دارم که یک سری فولدر داره. می خوام بدونم از داخل یه فولدر به نام SiteManager چطور به پوشه عکس ها با نام image دسترسی داشته باشم. من قبلا Asp کار می کردم و اونجا آدرس دهی رو این طور انجام می دادم: "image/.." اما در دات نت دیدم که از /~ استفاده می کنن.
    اگر کسی از اعضا در این مورد می دونه ممنون می شم اگه کمکم کنه.
    بله همینطوره مشکل کجاست ؟

    البته در CSS با /.. مشخص می شود .

    با ابن کار آدرس یک پوشه قبل رو پیدا میکنید .
    در جاهایی هم که نمی دانید آدرس روت سرور کجا هست ، می تونید از کد زیر استفاده کنید :

    Server.MapPath();

  3. #3

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    علامت ~ يا همون tilde يعني اسم application شما که در iis تنظيم ميشه
    راحت تر بگم، فرض کنيد يک web نوشتيد و اونو به عنوان يک website مجزا در iis تعريف کردين
    در اين حالت وب شما با آدرس http://localhost باز ميشه
    اما اگر اونو زير defaukt web site تو iis تعريف کنين يعني يک app جديد ايجاد کنيد آدرس اون اينجوري ميشه:
    http://localhost/website1
    حالا tilde براي حالت اول / رو برميگردونه و براي حالت دوم /website1/ رو
    اين بهترين چيزينه که ميتونيد از اون در تمام آدرس دهي هاتون استفاده کنيد تا در زمان نصب در محل مشتري نگران نباشيد که حتما وب شما بصورت مستقل نصب بشه
    البته دقت کنيد که ~ فقط در کنترلهايي تبديل به نام app ميشه که اون کنترل runtat=server باشه
    موفق باشيد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    سلام
    به نظر شما الان این لینک باید ~ رو بشناسه؟
    <a runat='server' id='0' class='Menu'  href='~/Default.aspx' target='_self'>صفحه اصلی</a>

  5. #5
    VIP آواتار raravaice
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    40
    پست
    1,944

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    به نظر شما الان این لینک باید ~ رو بشناسه؟
    خیر ~ فقط در سمت سرور کارایی دارد.

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    سلام، برای اینکه فایلی دی صفحه وب داشته باشم که کاربر با کلیک بر روی آن بتواند ان را بارگزاری کند باید چه کار کنم؟ در #c

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Rambod
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    404

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    نقل قول نوشته شده توسط raravaice مشاهده تاپیک
    خیر ~ فقط در سمت سرور کارایی دارد.

    موفق باشید
    آخه RunAt گذاشته. ميشه Server Side ديگه!

  8. #8

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    نقل قول نوشته شده توسط el_abdollahi مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظر شما الان این لینک باید ~ رو بشناسه؟
    <a runat='server' id='0' class='Menu'  href='~/Default.aspx' target='_self'>صفحه اصلی</a>
    چون runat=server داره بله بايد بشناسه
    براي تست تو internet explorer گزينه ي view source رو بزنيد و ببينيد که ~ به چه چيزي تبديل شده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار el_abdollahi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    شهر قنات و قنوت و قناعت
    پست
    476

    نقل قول: در مورد نحوه آدرس دهی در ASP.net

    سلام
    متاسفانه ~ به هیچ چیزی تبدیل نمیشه!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •