نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

  1. #1

    طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

    سلام....
    در مورد پرینت گرفتن ازاطلاعات دیتاگرید ویو در C#‎ منمیخوام از کامپوننتDevExpress استفادهکنم؟
    سراغ راه هایی مثل کریستال ریپورت و print document و ... هم رفتم ، فعلا تو این زمینه می خوامراهنماییم کنید؟
    اینکد رو واسش نوشتم :

    try
    {
    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
    if (DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.IsPrintingAvailable)
    DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(dataGridView1);
    else
    MessageBox.Show("XtraPrinting Library is not found...", "Information", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    finally
    {
    Cursor.Current = Cursors.Default;
    }

    ولی این Error ها رو میده اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم این کدیه که واسه پرینت نوشتم رو نیماجان به من پیشنهادکردندمشکلش کجاست؟


    Error1: The best overloaded method match for 'DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview(D evExpress.XtraPrinting.IPrintable)' has some invalid arguments



    Error2: Argument '1': cannot convert from 'System.Windows.Forms.DataGridView' to 'DevExpress.XtraPrinting.IPrintable'

  2. #2

    نقل قول: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من با این کامپوننت کار نکردم ولی ارور های فوق به این معنیه که :

    متد ()DevExpress.XtraPrinting.PrintHelper.ShowPreview ، آرگومانی از نوع DevExpress.XtraPrinting.IPrintable می گیره ولی شما سعی دارید آرگومانی از نوع dataGridViw بهش پاس کنید. و برنامه هم نمی تونه بصورت ضمنی این دو نوع رو بهم تبدیل کنه.

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    Cool نقل قول: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

    سلام دوست عزیز
    یه فایل سورس سی شارپ تو سایت زیر گذاشتم که میتونه دیتاگرید ویو رو با دو متد ساده چاپ کنه یا پیش نمایش چاپ رو قبلش نشون بده .
    فایل راهنمای استفاده هم داره.
    امیدوارم به دردت بخوره.
    موفق باشی.
    www.ptasystem.com
    تو قسمت برنامه نویسی-برنامه های نمونه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

    نقل قول نوشته شده توسط esmail_Solhkhah مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    یه فایل سورس سی شارپ تو سایت زیر گذاشتم که میتونه دیتاگرید ویو رو با دو متد ساده چاپ کنه یا پیش نمایش چاپ رو قبلش نشون بده .
    فایل راهنمای استفاده هم داره.
    امیدوارم به دردت بخوره.
    موفق باشی.
    www.ptasystem.com
    تو قسمت برنامه نویسی-برنامه های نمونه
    سلام
    نحوه استفاده اش رو می گی.مثلا من یه دیتا گرید دارم و می خوام چاپش کنم

  5. #5

    نقل قول: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

    سلام
    می تونید از این استفاده کنید خیلی راحته

    http://www.mspsoft.com/1391/01/23/%D...7%D8%B1%D9%BE/

  6. #6

    نقل قول: طریقه ی پرینت گرفتن از کنترل دیتا گرید ویو به کمک کومپوننت DevExpress در سی شارپ؟

    من می خواهم اطلاعات گرید ویو را در کریستال لود بشه اگه می شه من را راهنمایی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •