نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    سلام
    آقا این ارور منو دیوونه کرده

    تو کد زیر
    Label1.Text = ComboBox1.Text.ToString
    Dim ds1 As New DataSet
    Dim inssql1 As String
    Dim cmdsql1 As New OleDbCommand
    inssql1 = "SELECT count(sid) as noo,sum(fee) as allfee,sum(fee*(comi/100)) as ajans,sum(fee-(fee*(comi/100))) as driver FROM tbservices where (drname = '" & Label1.Text & "') AND ([date] BETWEEN '" & MaskedTextBox1.Text & "' AND '" & MaskedTextBox2.Text & "') "
    cmdsql1.Connection = con
    cmdsql1.CommandText = inssql1
    Dim DR1 As OleDbDataReader
    DR1 = cmdsql1.ExecuteReader
    DR1.Read()
    If DR1.HasRows Then
    Label4.Text = DR1("allfee")
    Label3.Text = DR1("driver")
    Label2.Text = DR1("ajans")
    Label5.Text = DR1("noo")
    Label14.Text = "yes"
    Else
    Label14.Text = "noooo"
    Label4.Text = ""
    Label3.Text = ""
    Label2.Text = ""
    Label5.Text = ""
    End If


    تو قسمت قرمز ارور رو میده
    یعنی وقتی نتیجه پیا نمیکنه این اروررو میده
    اما من گذاشتم
    Else
    Label14.Text = "noooo"
    Label4.Text = ""
    Label3.Text = ""
    Label2.Text = ""
    Label5.Text = ""
    پس چرا عمل نمیکنه؟
    چطوری کنترلش کنم که وقتی چیزی پیدا نکرد از db ارور نده؟
    تو رو خدا کمک کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار r_zamani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    60

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    خوب قبلش چک کن که مقدارش dbnull نباشه:
    if dr1("...")<>DBNULL then ....
    else
    ....
    end if

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    وقتی اینو میزنم
    یعنی کدم رو مینویسم
    If DR1("allfee") DR1.DBNull Then End If زیر DR1.DBNull
    یه خط آبی میکشه و مینویسه
    DR1.DBNull is not a member of "system.data.oledb.oledbdatareader
    چیکار کنم؟
    به خدا خیلی حیاتیه
    کمکم کنید
    دوستای برنامه نوییییس

  4. #4

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    با سلام
    بهتره یک تابع بنویسید که مقدار شما رو بگیره . اگر معادل DBNull.value بود string.empty برگردونه .

    و به این صورت استفاده کنید :

    Label4.Text = RNull(DR1("allfee"))


    تابع هم بهتره آرگومانش رو بصورت Object بگیره و خروجی هم هر چیزی که صلاح میدونید .
    شرطتون هم میتونه به این صورت باشه :

    If MyObj Is DBNull Then


    موفق باشید . خدانگهدار

  5. #5

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    این رو هم تست کن : DBNull.Value

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    می تونید از TryCast هم استفاده کنید :


    TryCast(Object , DataType)
    ST = TryCast(SomeObject,String)


    در صورتی که SomeObject یک DbNull باشه مقدار ST یک رشته تهی خواهد شد.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار KurdSsTaji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1397
    محل زندگی
    پیرانشهر
    پست
    1

    نقل قول: ارور Conversion from type 'DBNull' to type 'String' is not valid.

    دوستان اگه از تو نرم افزار خطا بده بدون کد نویسی چطور حل میشه این خطا؟؟؟؟؟ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •