نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ارتباط با دیتابیس

  1. #1

    مشکل در ارتباط با دیتابیس

    دوستان برای وصل شدن به دیتابیس وقتی که از کنترل های asp.net 2 استفاده می کنم مشکلی پیش نمیاد و می تونم با استفاده از grdview اطلاعان رو نمایش بدم. ولی وقتی که می خوام با کد نویسی این کار رو انجام بدم به مشکل می خورم. erori که می ده در خط open کردن دیتابیسه. حالا من نمی دونم مشکل از کجاس اینم کدش :

    SqlConnection objConnection = new
    SqlConnection("Server=localhost;Database=Pubs;");
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;

    objCommand.CommandText = "INSERT INTO authors " +
    "(au_id, au_lname, au_fname, contract) " +
    "VALUES(@au_id, @au_lname, @au_fname, @au_contract)";
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@au_id",
    txtAuId.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@au_lname",
    txtLastName.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@au_fname",
    txtFirstName.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@au_contract",
    chkContract.Checked);
    objConnection.Open();
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    objConnection.Close();
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : پنج شنبه 28 شهریور 1387 در 18:25 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ennovation
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    جای خوبیه . هواش عالیه
    پست
    110

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس

    جواب رو با ضمیمه فرستادم فکر کنم درست باشه امتحان کن بهم بگو
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس

    سلام دوست عزیز.
    ممنون از این کدت ولی از این کد هم خطا می گیره ...

    catch (Exception ex)
    Line 43: {
    Line 44: trans.Rollback();
    Line 45: return ;
    Line 46: }




    ببین یه سوال دیگه .. می شه با کنترل sqldatasource کانکت شدن به دیتابیس رو درست کرد بعد با کد نویسی مقادیر insert یا هر چیزه دیگه ای رو نوشت ؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارتباط با دیتابیس

    مشکل وصل شدن با دیتابیس با یه connectionstring جدید حل شد.حالا مشکل جدید اینه که با همون کده بالا وقتی که مقدار جدید رو توی textbox وارد میکنه و صفحه postback می شه همه چی درست انجام می شه ولی مقدار جدیدی به دیتابیس اضافه نمی شه ... این مشکل از چی می تونه باشه ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •