نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

  1. #1

    چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    در بخش لاگين من كدي دارم كه يوزرو پسورد را مي گيرد كد شخص را ميخواند و در جدول بعدي با استفاده از كد شخص كه در هر دو جدول است كد فعاليت را مي گيرد..من مي خواهم كه كد فعاليت در يك ليبل قرارداده شود تا در هنگام مقايسه در شرط مشكلي نداشته باشم.



    strSql5 = " SELECT distinct [action-code] FROM u_users,u_useraction"
    strSql5 = strSql5 + " WHERE u_users.[user-code] = u_useraction.[user-code] "
    strSql5 = strSql5 + " and password = '" + tbpassword.Text + "' "
    If tbpassword.Text <> "" And strSql5 = "3" Then
    Me.Close()
    ElseIf tbpassword.Text <> "" And strSql5 = "2" Then

    Dim F As datagather
    F =
    New datagather
    F.Show()
    Me.Close()
    Else

    Dim F As profinform
    F =
    New profinform
    F.Show()
    Me.Close()
    EndIf



  2. #2

    نقل قول: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    اگر منظورت اینه که چه جوری می تونی کد فعالیت رو به بانک bind کنی باید بگم با بقیه کنترل ها (مثل textbox) فرقی نمیکنه فیلد مورد نظر رو به خاصیت تکست label مقید bind کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    از مقادیر Fill شده به DataSet هم میتونی استفاده کنی ، اینطوری :
    Label1.Text = DataSet1.Tables(0).Rows(<RowsIndex>)(<ColumnsIndex  >).ToString

  4. #4

    نقل قول: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    متشكرم دوستان
    ولي يك مشكلي است .اين كد در query analyzer درست كار مي كند اما در وي بي از شرطي كه مربوط به مقداري كه من وارد كردم مي گذرد و در else مي رود .يعني من هر چه وارد كنم else اجرا مي شود .
    در Quick watch هم يوزروپسورد را درست نشان مي دهد.
    اشكال از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    اگر نمونه کد رو بذاری شاید بهتر بشه کمک کرد.

  6. #6

    نقل قول: چگونه مي توان ليبلي ايجاد كرد مقدار ديتابيس را وارد كرد

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenaminzare مشاهده تاپیک
    اگر نمونه کد رو بذاری شاید بهتر بشه کمک کرد.
    اين هم كد :


    strSql5 = " SELECT distinct [action-code] FROM u_users,u_useraction"
    strSql5 = strSql5 + " WHERE u_users.[user-code] = u_useraction.[user-code] "
    If tbpassword.Text <> "" Then

    strSql5 = strSql5 + " and password = '" + tbpassword.Text + "' "
    EndIf

    lbactioncode.DataBindings.Add("Text", dsTest5, "[action-code]")
    If lbactioncode.Text = "3" Then

    Dim appName AsString = Application.ProductName & "."
    Dim mForm AsString = "Form3"
    Dim f As studeform = DirectCast(Type.GetType(appName & mForm).InvokeMember(mForm, Reflection.BindingFlags.CreateInstance, Nothing, Nothing, Nothing), Form)
    Me.Close()
    ElseIf lbactioncode.Text = "2" Then

    Dim F As datagather
    F =
    New datagather
    F.Show()
    Me.Close()
    ElseIf lbactioncode.Text = "" Then

    Dim F As datagather
    F =
    New datagather
    Else

    Dim F As profinform
    F =
    New profinform
    F.Show()
    Me.Close()



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •