نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطاي nonexecutequery

  1. #1

    خطاي nonexecutequery

    اين خطا را چگونه برطرف كنم؟
    The name 'ppp' is not permitted in this context. Only constants, expressions, or variables allowed here. Column names are not permitted.

  2. #2
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597

    نقل قول: خطاي nonexecutequery

    از ppp به نحو اشتباهی دارید استفاده می کنید. کوئری تان را در اینجا قرا دهید تا دوستان بتوانند به شما کمک کنند.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  3. #3

    نقل قول: خطاي ExcecuteNoneQuery

    protectedvoid btn_sabtkala_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection sc=newSqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=anbar;Integrated Security=true;");

    SqlDataAdapter sda = newSqlDataAdapter("select nrow,kalaname,number,price,entireprice,inputyear,i nputmonth,orderr,requestr from tsabt", sc);
    string insertcmd="INSERT INTO tsabt(nrow,kalaname,number,price,entireprice,input year,inputmonth,orderr,requestr) VALUES ("+"0,"+kalaname.Text.Trim()+","+number.Text.Trim()+","+price.Text.Trim()+","+entireprice.Text.Trim()+","+inputyear.Text.Trim()+","+inputmonth.Text.Trim()+","+orderr.Checked+")";
    SqlCommand commandf = newSqlCommand(insertcmd, sc);

    commandf.Connection.Open();

    commandf.ExecuteNonQuery();
    commandf.Connection.Close();

    }باتشکر از دوستان.
    خطای کد بالا در قسمت executenonequery رخ میدهد.وپیغام خطایی را که در عنوان سوال مطرح شد صادر میکند.البته هنگامی که در فرم به فیلد نام مقداردهی میکنم خطاصادر میشود.

  4. #4

    نقل قول: خطاي nonexecutequery

    "0,"+kalaname.Text.Trim()+","
    رو به
    "0,'"+kalaname.Text.Trim()+"',"
    اين كار رو براي تكست باكس ها انجام بدبد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •