نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ از راست به چپ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    6

    چاپ از راست به چپ

    با سلام خدمت همه دوستان.
    می خواهم برای چاپ پرینتر از راست به چپ شروع به چاپ کنه اما موفق نمی شم واز کد زیر استفاده می کنم
    procedure TFORM1.PRN(STRINGS: TSTRINGS);
    VAR P:TEXTFILE;
    I:WORD;
    begin
    ASSIGNPRN(P);
    TRY
    REWRITE(P);
    FOR I:=0 TO STRINGS.Count-1 DO
    WRITELN(P,STRINGS.STRINGS[I]);
    FINALLY
    CLOSEFILE(P);
    END;
    END;
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    PRN(MEMO1.Lines);
    end;

    و BIDIMODE فرم و MEMO را روی bdRightToLeft تنظیم کرده ام اما باز هم نشد لطفا کمکم کنید .
    با تشکر :?

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما دقیقا میخوای چی رو چاپ کنی؟ چرا از یک ابزار Report که RightToLeft را ساپورت کنه (مثل Fast-Report) استفاده نمیکنی؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    6
    من می خواهم محتویات یک فایل که در یک memo نمایش داده می شود را چاپ کنم این فایل توسط پاسکال تحت داس ایجاد شده ودارای چند رکورد است و برای چاپ آن من نمی توانم از امکانات بانک اطلا تی استفاده کنم اگر این امکان هست که این رکوردها را از این طریق چاپ کنم از راهنمایتون ممنون می شوم. :oops:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    خب فرقی نمی کنه . FastReport رو نمی دونم ولی ReportBuilder این امکان رو بهت می ده که از یه فایل text اطلاعات رو بخونی و چاپ کنی . ( دقیقا اون چیزی که می خوای ) و هم امکان معرفی کردن کاراکتر جدا کننده رو داره و هم اینکه جاشون فیکس باشه و ...

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    6
    از همه ممنونم :wink:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •