صفحه 1 از 13 12311 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 487

نام تاپیک: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

  1. #1

    Smile دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    سلام به اساتید گرامی
    احتراما من یه سایت طراحی کردم که یه پروژه ساده است با امکانات زیر
    نوع بانک اس کیو ال 2005
    تکنولوژی آجاکس
    زبان برنامه نویسی C#‎‎‎‎‎‎‎.Net 2005
    ,...
    جهت نمایش زیبایی فرم ها از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده نمایید
    امکانات:
    فروم
    مدیریت کامل مقالات
    مدیریت کامل اخبار
    نظر سنجی
    لینک ها
    و...
    در ضمن توی این پروژه تا تونستم از بعضی خاصیت های اجاکس که همه می خوان استفاده کردم امیدوارم مفید واقع بشه
    ما رو هم دعا کنین.
    در ضمن اگه اشکالی هست رفعش کنیم و اونو دوباره اپلود کنین روی سایت
    دوستان این پروژه توی این آدرس هم آپلود شده اگه نتونستین از این سایت دانلود کنین از این آدرس دانلود کنین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Saber_Fatholahi : چهارشنبه 18 شهریور 1388 در 11:28 صبح

  2. #2

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    با تشکر از سایت زیبایی که درست کردید میشه در مورد سایت یه توضیحاتی بفرمایید و همچنین نحوه اجرای اون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    با تشکر از زحمتی که کشیدید . قسمت SDKCLASS بسیار برای بنده مفید بود ....


    موفق و پیروز باشید ....
    آخرین ویرایش به وسیله peymannaji : شنبه 06 مهر 1387 در 12:28 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار peymannaji
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تو یکی از صفرهای گوگل ...
    پست
    881

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    در مورد کد زیر که در تمام صفحات استفاده شده توضیح میدید که چه کاری انجام میده ؟



    <script type="text/javascript">

    function onUpdating(){
    // get the update progress div
    var pnlPopup = $get('<%= this.pnlPopup.ClientID %>');

    // get the gridview element
    var gridView = $get('<%= this.Main.ClientID %>');

    // make it visible
    pnlPopup.style.display = '';

    // get the bounds of both the gridview and the progress div
    var gridViewBounds = Sys.UI.DomElement.getBounds(gridView);
    var pnlPopupBounds = Sys.UI.DomElement.getBounds(pnlPopup);

    // center of gridview
    var x = gridViewBounds.x + Math.round(gridViewBounds.width / 2) - Math.round(pnlPopupBounds.width / 2);
    var y = gridViewBounds.y + Math.round(gridViewBounds.height / 2) - Math.round(pnlPopupBounds.height / 2);

    // set the progress element to this position
    Sys.UI.DomElement.setLocation(pnlPopup, x, y);
    }

    function onUpdated() {
    // get the update progress div
    var pnlPopup = $get('<%= this.pnlPopup.ClientID %>');
    // make it invisible
    pnlPopup.style.display = 'none';
    }
    </script>

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Imagine
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    NET Framework.
    پست
    27

    Smile نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    با سلام خدمت دوست و استاد بزرگوار. ممنون از پروژه خیلی خوبتون . خیلی خوبه که اساتید بزرگواری مثل شما حاصل فکری خود را در اختیار کاراموزان قرار میدهند تا به رشد و پیشرفت آنها کمک کنند درود بر شما.

  6. #6

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط peymannaji مشاهده تاپیک
    در مورد کد زیر که در تمام صفحات استفاده شده توضیح میدید که چه کاری انجام میده ؟



    <script type="text/javascript">

    function onUpdating(){
    // get the update progress div
    var pnlPopup = $get('<%= this.pnlPopup.ClientID %>');

    // get the gridview element
    var gridView = $get('<%= this.Main.ClientID %>');

    // make it visible
    pnlPopup.style.display = '';

    // get the bounds of both the gridview and the progress div
    var gridViewBounds = Sys.UI.DomElement.getBounds(gridView);
    var pnlPopupBounds = Sys.UI.DomElement.getBounds(pnlPopup);

    // center of gridview
    var x = gridViewBounds.x + Math.round(gridViewBounds.width / 2) - Math.round(pnlPopupBounds.width / 2);
    var y = gridViewBounds.y + Math.round(gridViewBounds.height / 2) - Math.round(pnlPopupBounds.height / 2);

    // set the progress element to this position
    Sys.UI.DomElement.setLocation(pnlPopup, x, y);
    }

    function onUpdated() {
    // get the update progress div
    var pnlPopup = $get('<%= this.pnlPopup.ClientID %>');
    // make it invisible
    pnlPopup.style.display = 'none';
    }
    </script>
    این کد برای اینه که وقتی صفحه Update می شه یه پنل ظاهر می شه که منتظر بمانید.
    این کد برای قسمت AjaxUpdatePanelExtender به کار رفته و با بروز رسانی updatePanel این کادر ظاهر و با اتمام بروز رسانی محو می شود

  7. #7

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط jkr_20 مشاهده تاپیک
    با تشکر از سایت زیبایی که درست کردید میشه در مورد سایت یه توضیحاتی بفرمایید و همچنین نحوه اجرای اون
    این پروژه یه پروژه دانشجویی خیلی مال نیست
    لازم بذکر است که نام کاربری مدیر سایت Saber_Fatholahi
    و کلمه عبور 1234567@ می باشد کلمه عبور تمامی کاربران همین است

    در ضمن دوست گرامی مشکل شما کجاست بگید تا رفع کنم؟
    این هم Document سایت .متاسفانه روی این سایت تا حجم محدودی قبول می کنه مجبورشدم بذارم روی RapidShare
    اینم لینکش
    آخرین ویرایش به وسیله Saber_Fatholahi : شنبه 06 مهر 1387 در 14:57 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    ميشه Document رو در جاي ديكه بزارين ؟ نميشه از اونجا دانلود كرد
    با تشكر

  9. #9

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط kezack مشاهده تاپیک
    ميشه Document رو در جاي ديكه بزارين ؟ نميشه از اونجا دانلود كرد
    با تشكر
    من همین جار و بلدم لینک بدین چشم

  10. #10
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    من همین جار و بلدم لینک بدین چشم
    اگر GMail دارين، در اینجا آپلود كنيد!

    www.googlepages.com
    آخرین ویرایش به وسیله salehbagheri : شنبه 06 مهر 1387 در 21:59 عصر
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  11. #11

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    من پروژه رو با VS 2008

  12. #12

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    من پروژه رو با VS 2008 باز میکنم و تمامی کنترلهایی که دارای پیشوند Ajax میباشند به درستی نمایش داده نمیشن ؛ علتش چیه ؟

  13. #13
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    سایت بسیار زیبا و حرفه ای دارید و معلومه که وقت و هزینه زیادی صرفش کردی!

    انتقادهای بنده از سر دلسوزی و برای رفع مشکلات سایت شما و بهتر شدن آن است!

    مشکلات سایت:
    1 - کنترلهای آجاکس صفحات سایت مشکل داره و مرتبا Error زیر رو میده:
    The control with ID 'HoverMenuExtender_ShowNews' requires a ScriptManager on the page. The ScriptManager must appear before any controls that need it.
    به نام کنترل هم ربطی نداره و اگر آن کنترل رو پاک کنی از بقیه کنترلهای آجاکس شما ایراد میگیره!
    کنترل ScriptManager هم وجود داره و در بالاترین قسمت صفحه وب هست!
    در ضمن تکنولوژی آجاکس هم توسط سیستم بنده ساپورت میشه!

    2- کدهای شما سه مشکل اساسی داره:
    الف) به خوبی دسته بندی نشده (همگی در یک فایل دسته بندی شده)
    ب) حافظه های اشغال شده توسط کدها، تخلیه نمیشه! و پس از مدتی ممکنه برای سایت و سرور شما مشکل ایجاد کنه!
    ج) نوع تعامل اطلاعات با کاربر از طریق کدها خوب تعریف نشده!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  14. #14

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    خیلی ممنون دوست عزیز خدا خیرت بده.
    پوشه بین رو کجا کپی کنم؟

  15. #15

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    ممنون از برنامه شما.
    اگه امکان داره دوستانی که برنامه میزارن یکی دو تا عکس هم از صفحات اصلی برنامه Upload کنند ممنون میشم.

  16. #16

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    توی داکیومنت پروژه نحوه اجرای برنامه با تمام صفحات سایت توضیح داده شده پروزه بدون هیچ مشکلی اجرا می شه.
    پوشه Bin توی شاخه اصلی سایت کپی کن

  17. #17

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    دوست عزیز ممنون از این همه تللاش
    و
    داشتن عزت نفس.

    امکانش هست که سورس word رو به من بدین؟
    چون منم دارم روی پروژه وب کار میکنم برای پروژه پایان دوره و متن های تایپ شده شما خیلی کارمو جلو میندازه.
    اگه دوست داشتین برام میل کنین.
    ممنون.
    saleh_hi_62@yahoo.com

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار hana2064
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش اب و هوا
    پست
    129

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    سلام ممنون از برنامتون من فقط تونستم document رو مطالعه کنم ولی برنام رو نتونستم اجرا کنم اگه مکنه کسی لطف کنه و بگه 4تا پوشه ای که extractشد رو چطور باید اجرا کرد . البته من یه پروژه جدید ایجاد و این چهار تا پوشه رو تو ریشه اش ریختم ولی موقع اجرا خطا میده . خیلی از کنترلها رو پیدا نمی کنه
    مرسی از کمکتون

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    لازم به ايجاد پروژه جدید نيست كافي 4تا پوشه ای که extractشده را كنار هم قرار بدي و اجراش كني خطاشم فكر كنم بخاطر ajax باشه

  20. #20

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    ببین دوست عزیز شما باید اونارو اکستراکت کنی و سه پوشه دیگرو به همون صورت اکستراکت شده توی پوشه Final Forum Project کپی کنین

  21. #21
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    به هر حال اجرا نمیشه!!!

    اونهم فقط به خاطر کدهای AJAX!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  22. #22

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    اما من کاملا تست کردم و اجرا می شه لابد شما آجاکس تون مشکل داره

  23. #23

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    سلام
    آقای فتح الهی من سایت رو دانلود کردم آلی فقط هر جا تو سایت کنترل update panel باشه ارور میده !!!
    من با vs2008 کار میکنم.
    مشکل از چی؟؟؟

  24. #24

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    كنترل نظرسنجي رو خودتون نوشتيد؟ ميشه سورسش رو هم بزارين؟

  25. #25

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    آقاي فتح اللهي اين پروژه در صفحه گلوبال براي ارتباط با ديتابيس مشكل داره شما كه ديتابيس نداريد چرا همچين كاري كرديد خواهشمندم درباره اين صفحه توضيح دهيد ، دستتون هم درد مكنه واقعا يك وب دولوپر واقعي هستي من كه قبولت دارم.

  26. #26

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط zero-cool مشاهده تاپیک
    آقاي فتح اللهي اين پروژه در صفحه گلوبال براي ارتباط با ديتابيس مشكل داره شما كه ديتابيس نداريد چرا همچين كاري كرديد خواهشمندم درباره اين صفحه توضيح دهيد ، دستتون هم درد مكنه واقعا يك وب دولوپر واقعي هستي من كه قبولت دارم.
    ببین دوست عزیز من دیتابیس همراه سایت گذاشتم توی شاخه App_Data هست

    کنترل نظرسنجی دانلود کردن کار من نیست اما دارم یکی طراحی میکنم به زودی می ذارم روی سایت

  27. #27

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    ممنون از پروژه خوبتون.
    پروژه را دانلود کردم ولی متاسفانه نمی تونم اجراش کنم.
    میشه لطف کنید در مورد اجراش هم توضیح بدید.
    آن Dll هایی که در پوشه Bin گذاشتین را در قسمت toolbox باید add کنیم؟

  28. #28

    Red face نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط elizabet مشاهده تاپیک
    ممنون از پروژه خوبتون.
    پروژه را دانلود کردم ولی متاسفانه نمی تونم اجراش کنم.
    میشه لطف کنید در مورد اجراش هم توضیح بدید.
    آن Dll هایی که در پوشه Bin گذاشتین را در قسمت toolbox باید add کنیم؟
    سلام
    نه نیازی به Add کردن اونهانیست در ضمن اگه پروژه رو خواستین اجرا کنین احتمالا از یکی از صفحات خطا می گیره که EnableViewState دوبار تکرار شده اونو حذف کنین پروژه به صورت کامل کار می کنه.
    عقیده من اینه زکات علم یاد دادنه من زمانی از اطلاعات بچه های همین سایت استفاده می کردم حالا که یاد گرفتم دوست دارم یاد بدم تا زکاتشو بدم امیدوارم از پسش بر بیام

  29. #29

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    مرسی، ولی مشکلم حل نشد
    وقتی که برنامه را اجرا می کنم error زیر را می ده

    Could not load file or assembly 'System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

  30. #30

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط elizabet مشاهده تاپیک
    مرسی، ولی مشکلم حل نشد
    وقتی که برنامه را اجرا می کنم error زیر را می ده

    Could not load file or assembly 'System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    این کد نشان دهنده اینه که اجاکس روی سیستم شما نصب نیست اینو نصب کن
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط amironline مشاهده تاپیک
    كنترل نظرسنجي رو خودتون نوشتيد؟ ميشه سورسش رو هم بزارين؟
    نه اما کنترل Login,ChangPass,... امنیتی خودم طراحی کردم سورسشم اگه سرچ کنین توی همین سایت است

  32. #32

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    ممنون از برنامه خیلی خوبتون.
    ajax رو نصب کردم برنامه اجرا شد.ولی در قسمت admin با username و pass که گفتید وارد نمی شه.

  33. #33

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    دوست عزیز در قسمت عضویت یه مشکلی که هست اینه که برای کلمه عبور حتما باید تعداد کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی 1 کاراکتر باشد وگرنه error زیر را می ده
    حداقل طول کلمه عبور 7 کاراکتر. و تعداد کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی 1 کاراکتر

    که میشه در قسمت web.config یه تغییراتی بدید که الزامی به استفاده از کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی نباشد.

  34. #34

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط elizabet مشاهده تاپیک
    ممنون از برنامه خیلی خوبتون.
    ajax رو نصب کردم برنامه اجرا شد.ولی در قسمت admin با username و pass که گفتید وارد نمی شه.
    نقل قول نوشته شده توسط elizabet مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در قسمت عضویت یه مشکلی که هست اینه که برای کلمه عبور حتما باید تعداد کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی 1 کاراکتر باشد وگرنه error زیر را می ده
    حداقل طول کلمه عبور 7 کاراکتر. و تعداد کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی 1 کاراکتر

    که میشه در قسمت web.config یه تغییراتی بدید که الزامی به استفاده از کارکترهای غیر الفبا و غیر عددی نباشد.
    برای سوال اولتون کلمه عبور تمامی کاربران همینه که نوشتم اما نام کاربریشون فرق داره
    Username: Saber_Fatholahi
    Password: 1234567@
    اما برای سوال دومتون خودم عمدا این کاروکردم جهت امنیت و الا می تونه همون جوری باشه که شما می گین

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار refigh3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهراد پلاك35
    پست
    69

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    عزيز جان ممنون از پروژتون ولي من نتونستم ديتا بيسش رو تو اس كيو ال اتچ كنم

  36. #36

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط refigh3 مشاهده تاپیک
    عزيز جان ممنون از پروژتون ولي من نتونستم ديتا بيسش رو تو اس كيو ال اتچ كنم
    دوست من نیازی به اتچ کردن نیست اگه همین شاخه دیتابیس توی پروژه کپی کنی کفایت می کنه اون از SQLExpress استفاده می کنه اگه مشگلی بودبازم مطرح کن در خدمتم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار mp2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    فارس - بوشهر
    پست
    499

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    خوب بود . اگه ادامه بدبد خيلي خوبه . در ضمن خبرنامه هم داشته باشه عالي ميشه

  38. #38

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    با سلام وتشکر ار آقای صابر
    من زمانیکه سایت رو دیباگ میکنم هیچ اروری نمیده اما به محض باز شدن اینترنت اکسپلورر از کانکشن اکسپشن میگیره که متن اکسپشن اینه:
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

    لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.
    باز هم از آقای فتح اللهی بابت سخاوت و بزرگواریشون که حاصل زحمت خودشون را در اختیار دیگران قرار میدن بسیار سپاسگزارم.

  39. #39

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    دوست عزیز ممنون بابت این پروژه
    کارتون حرف نداره و کم سابقه است که کسی سورس کارشو واسه همه بذاره.
    امکانش هست که سورس word رو به من هم بدین؟
    چون منم دارم روی پروژه وب کار میکنم برای پروژه پایانی کاردانی و بسیاریاز متن های تایپ شده شما خیلی بهم کمک میکنه.
    اگه ممکنه برام میل کنین.
    ممنون.
    m_rahi20@yahoo.com

  40. #40

    نقل قول: دانلود پروژه یک وب سایت به صورت رایگان

    نقل قول نوشته شده توسط alpina مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون بابت این پروژه
    کارتون حرف نداره و کم سابقه است که کسی سورس کارشو واسه همه بذاره.
    امکانش هست که سورس word رو به من هم بدین؟
    چون منم دارم روی پروژه وب کار میکنم برای پروژه پایانی کاردانی و بسیاریاز متن های تایپ شده شما خیلی بهم کمک میکنه.
    اگه ممکنه برام میل کنین.
    ممنون.
    m_rahi20@yahoo.com
    عزیز الان دسترسی به مستندات ندارم در اسرع وقت چشم واستون می فرستم
    الان خونه نیستم امدم تعطیلات

صفحه 1 از 13 12311 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •