نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

  1. #1

    Thumbs down مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    سلام
    من بعنوان data source به یک gridview یک sql datasource بایند کردم که حاوی یک store procedure است حالا مشکل من اینه که امکان pagination در gridview در صفحات 2 به بعد صفحه سفید میاره .

  2. #2

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    سلام

    کسی نیست مرا یاری کند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    یعنی چی سفید میاره ، یعنی هیچ رکوردی رو بر نمی گردونه ؟
    این نکته رو توجه داشته باشید شما باید تو رویداد PgaeIndexChanging دوباره اطلاعات رو بایند کنید .

  4. #4

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_farhani مشاهده تاپیک
    یعنی چی سفید میاره ، یعنی هیچ رکوردی رو بر نمی گردونه ؟
    این نکته رو توجه داشته باشید شما باید تو رویداد PgaeIndexChanging دوباره اطلاعات رو بایند کنید .
    ممنون از جوابتون من در رویداد PgaeIndexChangingاین کار رو نمی کنم ولی برام سوال چرا با Data source هایی که با query داده رو میارن مشکلی نداره و بدون رویداد PgaeIndexChanging صفحه بعد رو نمایش میده .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    به خاطر اینه که اون از حالت ویزارد استفاده میکنه ،......
    فکر میکن به خاطر رفرش شدن صفحه هست ، علت دقیق علمیشو نمیدونم چیه

  6. #6

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    در حالت store procedure هم از ویزارد استفاده میشه . فرقی نمیکنه !!!

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار aryaman
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    آریا
    پست
    57

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    خير.در store procedure از ويزارد استفاده نميكنه بلكه از اون چيزي كه نوشتي استفاده ميكنه.اين كجاش ويزارده.بهر حال همونطور كه دوست خوبمون در بالا عرض كردن بايد تو رويداد PgaeIndexChanging دوباره بايند بشه.

  8. #8

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    ok ممنون از همتون ولی من با ویزاد SQL data source این کار رو انجام دادم حالا من نمی دونم شما چطور میگید نمیشه .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    دوست عزیز با SQL data source فرقی نمکینه که SP باشه یا Query هردو یک کارو انجام میده.
    خوده SQL datasource هست که به اون Pgaeindex رو کنترل میکنه . در ضمن وقتی که دیتا سورس را برای گرید تعریف میکنید خودش به خودی خود Delete ، Insert و Update رو تشخیص میده ولی اگر از روش دستی استفاده کنی باید همه اینها را براش تعریف کنی

  10. #10

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    من باید توی رویداد PgaeIndexChanging چی بنویسم ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    من باید توی رویداد PgaeIndexChanging چی بنویسم ؟
         this.GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex;
    //Bind GridView Code:

  12. #12

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    بازم صفحه بعد رو سفید میاره ممکنه مشکل از Datasource باشه که صفحه بندی رو ساپورت نمی کنه ؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نقل قول: مشکل pagination در gridview در هنگام استفاده از store procedure

    شما يك دفعه به صورت دستي ديتاگريد را بايند كنيد :
    SqlDataAdapter dat_allMsg = new SqlDataAdapter("Select_MessageInbox", con);
    dat_allMsg.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    dat_allMsg.SelectCommand.Parameters.AddWithValue(" @id", id);
    DataTable dt_allMsg = new DataTable();
    dat_allMsg.Fill(dt_allMsg);
    this.GridView1.DataSource = dt_allMsg;
    this.GridView1.DataBind();


    و سپس با كدي كه قبلاً داده شد ديتاگريد را صفحه بندي بكنيد .
    نتيجه را اعلام كنيد .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •