نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    چطور ميشه وقتي روي لينكي كليك كردم مقدار يه كامبو باكس به صفحه بعدي منتقل بشه البته اگر مثلا روي لينك َA هم كليك كردم مقدار a هم فرستاده بشه قسمت دوم مي دونم كه به شكل زيره اما با قسمت اول مشكل دارم

    <a href="finduser.php?filter=a" >A</a>

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    اگه منظورتو درست فهمیده باشم فکر کنم این جوابتو بده :


    <html><body>
    <form name=abc method="GET" action="b.php">
    <select size="1" name="combo">
    <option value="a">a</option>
    <option value="c">b</option>
    <option value="b">c</option>
    </select>
    <input type=hidden name=filter>
    </form>
    <a href="javascript: void(0);" onclick="abc.filter.value='a';abc.submit();return false;">A</a>
    </body></html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    اول اينكه اين Input type=hidden معنيش چيه؟
    و دوم يه صفحه دارم درست مي كنم براي جستجوي كاربران سايت كه دو نوع جستجو داره كه در داخل يه صفحه قرار دارن. نوع اول اون بر حسب نام كاربري و ايميل عمل مي كنه توي كامبو مقدار "name" و "email" را قرار دادم و يه تكس باكس براي وارد كردن مقادير و يه دكمه جستجو و نوع دوم جستجو هم به اينصورت كه، حروف A B C D E تا Z و در انتهاي آن Other را قرار داده ام و وقتي كه كاربر روي يكي از اين حروف كليك مي كنه با توجه به مقدار كامبو كاربران يا ايميل هايي كه با اون حرف شروع ميشن را نمايش ميده مي خواستم ببينم با توجه به جواب قبلي چطور مي تونم از جستجو به روش اول استفاده كنم؟

  4. #4

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    صفحه ساخته شدتو بزار من بگم چجوری .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    اينم كد صفجه

    <?php
    session_start();
    //require('main_fns.php');

    function show()
    {
    $conn = db_connect() or die("Can not Connect to the Database");
    $query="SELECT * from users order by username";
    $result=mysql_query($query);

    if(!$result)
    {
    print("Error, Can not Connect to the database");
    die();
    }
    $num=mysql_num_rows($result);
    $i=0;

    for($i=0;$i<$num;$i++)
    {
    $row=mysql_fetch_row($result);
    //$color[];
    echo'<tr>';
    //if ($i)
    //{
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>".strtoupper($row[0])."</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>$row[2]</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\"><a href=\"$row[6]\"><b>Download</b></a></td>";
    echo"<td>&nbsp; </td>";
    echo"<td>&nbsp; </td>";
    echo"<td>&nbsp; </td>";

    //}
    // else
    //{

    //echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>$row[2]</b></font></td>";
    // }
    echo'</tr>';
    }

    echo"<tr><td align=\"center\"><b>Count=$num</b></td></tr>";
    mysql_close();
    echo'</table>';
    echo'</center>';

    }
    //---------------------------------------------------------------
    function error_message($msg)
    {
    echo"<script>alert(\"Error:$msg\")</script>";
    exit;
    }
    //-------------------------------------------------------------------
    function search($field,$q,$filter)
    { $query="select * from users where username like %'a'";
    if ($filter)
    {
    //$query="SELECT * FROM users where username like"."'%$filter'";

    /*switch($field)
    {
    case "name":
    error_message($filter);
    //$query="SELECT * FROM users where username like %'$filter'";
    break;
    case "email":
    error_message('1');
    $query="SELECT * FROM users where email like %'$filter'";
    break;
    default:
    error_message('2');
    $query="SELECT * FROM users where username='$q'";
    }*/
    }
    else
    {
    error_message('else');
    switch($field)
    {
    case "name":
    error_message('3');
    $query="SELECT * FROM users where username='$q'";
    break;
    case "email":
    error_message('4');
    $query="SELECT * FROM users where email='$q'";
    break;
    default:
    error_message('5');
    $query="SELECT * FROM users where username='$q'";
    }
    }
    $conn = db_connect() or die("Can not Connect to the Database");
    echo($query);
    //$dt=date(YMJlHisA);
    $result=mysql_query($query);
    if (!$result)
    error_message(" 1 !");
    $num=mysql_num_rows($result);

    if(!$num)
    {
    error_message(" Not Found !");
    }

    for($i=0;$i<$num;$i++)
    {
    $row=mysql_fetch_row($result);
    echo'<tr>';
    switch ($row[4])
    {
    case "1": echo"<td align=\"center\"><img src=\"images/stars-10.gif\"></td>"; break;
    case "2": echo"<td align=\"center\"><img src=\"images/stars-20.gif\"></td>"; break;
    case "3": echo"<td align=\"center\"><img src=\"images/stars-30.gif\"></td>"; break;
    case "4": echo"<td align=\"center\"><img src=\"images/stars-40.gif\"></td>"; break;
    case "5": echo"<td align=\"center\"><img src=\"images/stars-50.gif\"></td>"; break;
    }
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>".strtoupper($row[0])."</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>$row[1]</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>$row[2]</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>".ucwords($row[3])."</b></font></td>";
    echo"<td align=\"center\" bgcolor=\"#FFFF99\"><a href=\"$row[6]\"><b>Download</b></a></td>";
    echo'</tr>';
    }

    echo"<tr><td align=\"center\"><font color=\"#000000\"><b>Count=$num</b></font></td></tr>";
    mysql_close();

    }//&&&&&&&&&&&&& END SEARCH &&&&&&&&&&&&&&&&&&
    ///do_html_header('');
    ///do_html_topbtn();

    //do_html_heading('Search Usre');

    $color=array("0"=>'#000000',"1"=>'#ffffff');

    if(!isset($_SESSION['admin_user']))
    {
    error_message("You can not access in this page");
    }
    ?>
    <form action="finduser.php" method="post">
    <table border="1" bgcolor="#000000" width=100%>
    <tr>
    <td width=9% align="center"><font color="#FFFFFF" ><b>Search User</b></font> </td>
    <td width=9% align="center"> <select name="field">
    <option value="name">Name
    <option value="email">Email
    </select></td>
    <td align="center" bgcolor="#000000" >
    <a href="finduser.php?filter=a" style="color:#FFFF00">A</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=b" style="color:#FFFF00">B</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=c" style="color:#FFFF00">C</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=d" style="color:#FFFF00">D</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=e" style="color:#FFFF00">E</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=f" style="color:#FFFF00">F</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=g" style="color:#FFFF00">G</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=h" style="color:#FFFF00">H</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=i" style="color:#FFFF00">I</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=j" style="color:#FFFF00">J</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=k" style="color:#FFFF00">K</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=l" style="color:#FFFF00">L</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=m" style="color:#FFFF00">M</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=n" style="color:#FFFF00">N</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=o" style="color:#FFFF00">O</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=p" style="color:#FFFF00">P</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=q" style="color:#FFFF00">Q</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=r" style="color:#FFFF00">R</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=s" style="color:#FFFF00">S</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=t" style="color:#FFFF00">T</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=u" style="color:#FFFF00">U</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=v" style="color:#FFFF00">V</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=w" style="color:#FFFF00">W</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=x" style="color:#FFFF00">X</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=y" style="color:#FFFF00">Y</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=z" style="color:#FFFF00">Z</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=all" style="color:#FFFF00">Other</a>
    </td></tr>
    <tr align="center" >
    <td > <input name="query" type="text" size="10" ></td>
    <td ><input type="submit" name="search" value=" Search " ></td>
    <td bgcolor="#000000" style="color:#FFFF00"> Filter Tools:<input type="radio" name="Merge" />Merge
    <input type="radio" name="Merge" />no Merge
    <input type="button" name="apply" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Apply&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;" />
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <p> </p>



    <center>
    <table width="90%" border=1>
    <tr bgcolor="#000000">
    <th width="17%" ><span style="color: #FFFF00">User Name</span></th>
    <th width="20%"><span style="color: #FFFF00">E-mail</span></th>
    <th width="2%"><span style="color: #FFFF00">Tools</span></th>
    <th width="17%"><span style="color: #FFFF00">User Name</span></th>
    <th width="20%"><span style="color: #FFFF00">E-mail</span></th>
    <th width="2%"><span style="color: #FFFF00">Tools</span></th>
    </tr>


    <?php
    $field=$_POST['field']; //select
    $q=$_POST['query']; //value in textbox
    $run=$_POST['search']; //search btn
    $filter = $_GET['filter']; //a-z & other link
    if (isset($_GET['filter']))
    {
    search($field,$q,$filter);
    }
    if(($q)&&($run))
    {
    $q=trim($q);
    search($field,$q);
    }
    else if($filter)

    search($field,$q,$filter);
    else
    show();


    //if $filter
    //display_admin_menu();
    //display_button('admin.php', 'admin-menu', 'Admin Menu');

    echo'</body>';
    echo'</html>';

    ?>

  6. #6

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    اون Input type=hidden که گفتی یه فیلده که از نوعه مخفیه که از اسمشم پیداست و من گذاشتم تو فرم تا با لینکت هم مقدار combo رو ارسال کنی هم مقدار filter رو که می خواستی .
    برای این صفحه که گذاشتی قسمت فرمشو برای لینک A درست کردم :


    <form name=abc action="finduser.php" method="post">
    <table border="1" bgcolor="#000000" width=100%>
    <tr>
    <td width=9% align="center"><font color="#FFFFFF" ><b>Search User</b></font> </td>
    <td width=9% align="center"> <select name="field">
    <option value="name">Name
    <option value="email">Email
    </select>
    <input type=hidden name=filter>
    </td>
    <td align="center" bgcolor="#000000" >
    <a href="javascript: void(0);" onclick="abc.filter.value='a';abc.submit();return false;">A</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=b" style="color:#FFFF00">B</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=c" style="color:#FFFF00">C</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=d" style="color:#FFFF00">D</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=e" style="color:#FFFF00">E</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=f" style="color:#FFFF00">F</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=g" style="color:#FFFF00">G</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=h" style="color:#FFFF00">H</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=i" style="color:#FFFF00">I</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=j" style="color:#FFFF00">J</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=k" style="color:#FFFF00">K</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=l" style="color:#FFFF00">L</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=m" style="color:#FFFF00">M</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=n" style="color:#FFFF00">N</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=o" style="color:#FFFF00">O</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=p" style="color:#FFFF00">P</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=q" style="color:#FFFF00">Q</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=r" style="color:#FFFF00">R</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=s" style="color:#FFFF00">S</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=t" style="color:#FFFF00">T</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=u" style="color:#FFFF00">U</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=v" style="color:#FFFF00">V</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=w" style="color:#FFFF00">W</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=x" style="color:#FFFF00">X</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=y" style="color:#FFFF00">Y</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=z" style="color:#FFFF00">Z</a>&nbsp;&nbsp;<a href="finduser.php?filter=all" style="color:#FFFF00">Other</a>
    </td></tr>
    <tr align="center" >
    <td > <input name="query" type="text" size="10" ></td>
    <td ><input type="submit" name="search" value=" Search " ></td>
    <td bgcolor="#000000" style="color:#FFFF00"> Filter Tools:<input type="radio" name="Merge" />Merge
    <input type="radio" name="Merge" />no Merge
    <input type="button" name="apply" value="&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;Apply&nbsp;&nbsp;&n bsp;&nbsp;" />
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>


    ببین به کارت میاد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    با جاوا آشنايي ندارم يه نفر بگه اين خط چي كار مكنه؟

    a href="javascript: void(0);" onclick="abc.filter.value='a';abc.submit();return false;">A</a>

  8. #8

    نقل قول: ارسال مقدار combo به همراه مقدار لينك كليك شده

    این خط میگه که مقدار value یک input به نام filter را که در فرم abc وجود داره رو برابره a قرار بده و فرمی به نام abc را ارسال ( submit ) میکنه .
    همین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •