نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پيدا کردن يه node

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    پيدا کردن يه node

    با سلام
    من يه فايل xml دارم که می خوام يه node اونو Select کنم . اما دستور xml query اونو نمی دونم چطوری بنويسم .خواهش می کنم اگه کسی می دونه کمک کنه . من تو تالار asp هم اين سوالو پرسيدم اما کسی جواب نمیده .
    فايل Xml :

     
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <siteMap xmlns="http://schemas.microsoft.com/AspNet/SiteMap-File-1.0">
    <siteMapNode url="a.aspx" title="­ه¥ى ں­é" description="0" xmlns="">
    <siteMapNode url="1.aspx" title="sahar1" description="1" xmlns="" />
    <siteMapNode url="2.aspx" title="sahar2" description="2" xmlns="" />
    <siteMapNode url="x.aspx" title="k" description="««" xmlns="" />
    <siteMapNode url="y.aspx" title="f" description="ï" xmlns="" />
    <siteMapNode url="z.aspx" title="g" description="£" xmlns="" />
    <siteMapNode url="t.aspx" title="r" description="م" xmlns="" />
    <siteMapNode url="b.aspx" title="c" description="¢" xmlns="" />
    </siteMapNode>
    </siteMap>


    حالا می خوام يه node که مقدار title اون برابر f هست رو پيدا کنم . بايد چيکار کنم ؟
    فکر کنم بايد XPath بنويسم . اما نمی دونم چطوری .

    لطفا کمکم کنين .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    158

    نقل قول: پيدا کردن يه node

    سلام دوست عزیز
    من خیلی توی XPath وارد نیستم. سوال شما رو که دیدم رفتم یکی دوتا کتاب رو مرور کردم دیدم و چیزایی پیدا کردم. مثلا توی این عبارت، اگه شما محل دقیق اون نودی رو که می خوای انتخاب کنی بدونی، با شماره اش (که از 1 شروع می شه) می تونی بهش دسترسی داشته باشی:
    child:: siteMapNode[position()=5]
    و اگه حتما می خوای شرط بذاری روی مقدار اتربیوت من این یکی مورد رو پیدا کردم:
    siteMap/siteMapNode[attribute::title="f"]
    امیدوارم به دردتون بخوره. در ضمن اگه خواستید بخشی از کتاب XML for Dummies که مربوط به XPath می شه رو براتون اینجا بذارم. حجم همش زیاده وگرنه ما که بخیل نیستیم! البته درست نمی دونم می شه اینجا چیزی آپلود کرد یا نه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Pouria.NET
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    83

    نقل قول: پيدا کردن يه node

    با استفاده از DOM که تقریبا در هر زبان برنامه نویسی قابل استفاده است، می توان این کار را براحتی انجام داد.
    یک شئوال: با چه زبانی می خواهید این کار را انجام دهید تا من کد آنرا اینجا بگذارم؟

  4. #4

    نقل قول: پيدا کردن يه node

    dom چيه ؟ منبعي واسه يادگيريش دارين
    چه جوري ميشه...؟

    اگه ممكنه واسه من توضيح بدين
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: پيدا کردن يه node

    نقل قول نوشته شده توسط Pouria.NET مشاهده تاپیک
    با استفاده از DOM که تقریبا در هر زبان برنامه نویسی قابل استفاده است، می توان این کار را براحتی انجام داد.
    یک شئوال: با چه زبانی می خواهید این کار را انجام دهید تا من کد آنرا اینجا بگذارم؟
    با جاوا
    میشه اگه کدشو دارین بزارید؟
    یا راهنمایی کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •