مشاهده دست آورد نظرسنجی: نظر شما در مورد این تایپیک

رای دهنده
4. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • عالی

    0 0%
  • خوب

    4 100.00%
  • ضعیف

    0 0%
نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    Wink نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    این فایل رو که اضافه کردم نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل دیتابیس تعریف شده در سرور هاست رو به طور کامل
    توضیح میده
    (از دوستان می خوام کمک کنن تا این مطلب کامل بشه)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    اینم کانکشن استرینگش

    <connectionStrings>

    <add name="MembersConnectionString" connectionString="Data Source=sql.melke.com;Initial Catalog=asp200;User ID=hassan" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>
    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    (از دوستان می خوام کمک کنن تا این مطلب کامل بشه)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    و آخر هم مشکل خودم که از شما عزیزان می خوام کمک کنید تا حل بشه

    __________________________________________________ _
    من از این کد تو وب کانفیگ جهت ایجاد پروفایل برای سبد خرید استفاده کردم که روی لوکال درست کار میکنه

    <profile enabled="true">

    <properties>
    <add name="cart" serializeAs="Binary" type="rayaneh.commerce.shopingcart" allowAnonymous="true" />
    </properties>


    </profile>


    حالا چطور به برنامه می تونم بگم که از دیتا بیس قرار گرفته در هاست جهت ایجاد پروفایل استفاده کنه
    (همون کانکشن استرینگ بالا ) نه از aspnetdb که در لوکال هاست هستش
    کسی میتونه کمک کنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    خوب ببين در قسمت لوکال هاست يعني در قسمت webconfig برنامت قبل اين دستور ايا بالاش يك connectionString تعريف نكرده كه با همون ديتابيس aspnetdb ارتباط برقرار كنه اكه بود كه كافي جاي اون همون كد بالا را بزاري
    وقتي اون connectionString بالا را كذاشتي بازم همون خطا را ميده؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    مشکل بالا حل شد با کد زیر ولی یه مشکل دیگه پیش اومد خواهش می کنم این صفحه رو ببینین و بگین علت اون ارور چیه ! www.melkeiran.com/sefaresh.aspx
    [
    CODE]
    <profile defaultProvider="SqlProvider" enabled="true">
    <providers>
    <clear />
    <add name="SqlProvider"
    type="System.Web.Profile.SqlProfileProvider"
    connectionStringName="MembersConnectionString"
    applicationName="baransite"
    description="SqlProfileProvider for SampleApplication" />
    </providers>
    <properties>
    <add name="cart" serializeAs="Binary" type="rayaneh.commerce.shopingcart" allowAnonymous="true" />
    </properties>

    </profile>





    [/CODE]

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    ايا هاستت Sql2005 رو support ميكنه؟
    اين خطا فكر كنم مربوط به ورزن ديتابيس هست!!!!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    ايا هاستت Sql2005 رو support ميكنه؟
    بله ساپورت می کنه(اخه منم همین ارور رو دارم)
    اين خطا فكر كنم مربوط به ورزن ديتابيس هست!!!!
    خیر این طور نیست

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    هيج جا بابل نميشه
    پست
    356

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    خوب شما مشكلتون رو جه جوري حل كردين؟ به همشهري ما هم كمك كنيد
    يك سوال ايا شما رو سيستم خودتون aspnet_regsql.exe رو نصب كرديد؟
    همراه با iss كه نصب مي كردين؟البته شايد ربطي به اين مشكل نداشته باشه ولي من وقتي كه مي خواستم از profile يا كنترل هاي مربوط به login استفاده مي كردم اول لين رو نصب مي كردم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه (هاست 2005 ساپورت میکنه )

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    خوب شما مشكلتون رو جه جوري حل كردين؟ به همشهري ما هم كمك كنيد
    متاسفانه هنوز حل نشده
    راه حل ها:
    1-به هاست زنگ بزنی بگی برا بانکت مجوز دسترسی SQLSERVER رو بدن
    2- کد SQL Script رو تولید کنی و یه بانک بسازی با پنلت و خودت رو راحت کنی
    3-هاستت رو عوض کنی
    4-قید SQL رو بزنی!!!!!!!!
    موفق باشی

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    نقل قول نوشته شده توسط milade مشاهده تاپیک
    متاسفانه هنوز حل نشده
    راه حل ها:
    1-به هاست زنگ بزنی بگی برا بانکت مجوز دسترسی SQLSERVER رو بدن
    2- کد SQL Script رو تولید کنی و یه بانک بسازی با پنلت و خودت رو راحت کنی
    3-هاستت رو عوض کنی
    4-قید SQL رو بزنی!!!!!!!!
    موفق باشی
    من راه حل دوم رو می دونم این راه حل از اونجایی که اکثرا از دیل آپ استفاده می کنیم و به علت
    پایین بودن سرعت اینترنت بهترین راه حل هستش
    من تونستم یه صفحه طراحی و انو برای اجرای SQL SCRIPT بفرستم داخل هاست (اگه کسی این کد رو می خواهد بگه بزارم اینجا) ولی موقه اجرا از دستورات داخل SQL SCRIPT ارور سینتکس میگیره . یکی از اساتید می گفتند که این دستورات فقط برای سرور لوکال هستش
    و برای اجرا شدن روی سرور هاست یا رموت باید یه سری تعقیرات روش داد کسی میدونه این تعقیرات چیه یا برنامه ای هست که کد SQL SCRIPT برای استفاده در رموت سرور یا هاست رو
    به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    دقیقا ارور من تو صفحه ای که از بانک استفاده میکنه اینه

    "The 'System.Web.Security.SqlMembershipProvider' requires a database schema compatible with schema version '1'. However, the current database schema is not compatible with this version. You may need to either install a compatible schema with aspnet_regsql.exe (available in the framework installation directory), or upgrade the provider to a newer version."



    من از دیتا aspnet_regsql.exe استفاده کردم!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    نقل قول نوشته شده توسط hassan_h مشاهده تاپیک
    من راه حل دوم رو می دونم این راه حل از اونجایی که اکثرا از دیل آپ استفاده می کنیم و به علت
    پایین بودن سرعت اینترنت بهترین راه حل هستش
    من تونستم یه صفحه طراحی و انو برای اجرای SQL SCRIPT بفرستم داخل هاست (اگه کسی این کد رو می خواهد بگه بزارم اینجا) ولی موقه اجرا از دستورات داخل SQL SCRIPT ارور سینتکس میگیره . یکی از اساتید می گفتند که این دستورات فقط برای سرور لوکال هستش
    و برای اجرا شدن روی سرور هاست یا رموت باید یه سری تعقیرات روش داد کسی میدونه این تعقیرات چیه یا برنامه ای هست که کد SQL SCRIPT برای استفاده در رموت سرور یا هاست رو
    به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچ فرقی بین لوکال و سرور نیست و همش یه جور اجرا میشه .فایلش گذاشتم بالا میتونید امتحان کنید.
    ولی به نظر من با دایل آپ هم اگر اجزاره رمیوت بت میدن بهترین روش همون ریموت هست

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    لطفا SQL Script رو بده(می تونی محتویات رو پاک کنی(البته نه دستورات رو))

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    قبلاً فایلشو گذاشتم سرچ کن پیداش میکنی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    سلام به تمام دوستان
    مشکل من حل شد البته من دیگه برای ایجاد پروفایل از( database sql (aspnetdb.mdfاستفاده نمی کنم (صورت مسئله رو عوض کردم)من برای ایجاد پروفایل از دیتابیس access استفاده می کنم -مزیتش خیلی بیشتر از sqlserver چون
    دیگه نیازی به هاست با قابلیت sqlserver2005 وسختی اتچ کردن و .... نداره
    من این روش رو از این لینک http://aspnet.4guysfromrolla.com/articles/010307-1.aspx یاد گرفتم
    خیلی ساده گفتش !

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    قبلاً فایلشو گذاشتم سرچ کن پیداش میکنی
    سلام دوست عزیز
    منظورم script اقا حسن بود
    مشکل من حل شد
    خدا رو شکر ولی از این به بعد مراقب انتخاب هاستت باش تا دیگه این قدر گیر نیوفتی
    +
    اکسس کارایی و سرعت sql رو نداره

    موفق باشی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hassan_h
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    شمال
    پست
    172

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    بله البته فقط موقه ای که هم زمان 3000 نفر روی سایتت باشن!!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    بله البته فقط موقه ای که هم زمان 3000 نفر روی سایتت باشن!!
    نه دادش
    علاوه بر اون:
    وقتی که اپدیت یا اینزرت یا سلکت زیاد روش انجام بشه
    +
    وقتی که یکی از هکرا (خدانکرده)بانک رو کپی کنه توی کامپیوترش و بدون دردسر برنامه رو باز کنه
    +
    وقتی یهو ببینی برای یه کار کوچیک مجبوری 2 ساعت واستی تا اکسس جوابت رو بده
    +
    و غیره

    موفق باشی

  21. #21

    نقل قول: نحوه اتچ کردن دیتا بیس لوکال sql به داخل سرور هاست

    نقل قول نوشته شده توسط hassan_h مشاهده تاپیک
    دقیقا ارور من تو صفحه ای که از بانک استفاده میکنه اینه

    "The 'System.Web.Security.SqlMembershipProvider' requires a database schema compatible with schema version '1'. However, the current database schema is not compatible with this version. You may need to either install a compatible schema with aspnet_regsql.exe (available in the framework installation directory), or upgrade the provider to a newer version."



    من از دیتا aspnet_regsql.exe استفاده کردم!
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم به admin هاست گفتم که aspnet_regsql.exe رو روی بانکم اجرا کنه اما میگه کاره خطر ناکیه حالا باید مجابش کنم که خطرناک نیست ؟؟؟؟!!!!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •