صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 161

نام تاپیک: AVR

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    39 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: AVR

    باه باه آقا دستت طلا
    خیلی‌ خوب توضیح دادی


    چنتا سوال
    نقشه بهترشم گیر میاد که من درستش کنم؟
    شما مال خودتو خودتون درست کردید؟
    Khazama AVR programmer چه کار میکنه در اصل؟

    من تصمیم گرفتم که اینو درستش کنم
    می‌شه برام یکم توضیح بعدی که از کجا شروع کنم
    و چی‌ رو باید مواظب باشم

    توی Proteus اول درستش کنم بهتر نیست؟
    بد فایلشو بدم به یه مغازیه که برام کارتشو درست کنن

    خیلی‌ ممنون
    اگه خدا بخواد که یه پرگرممر تاپ برای همیشه درست کنم دیگه
    الان چندین ساله می‌خوام AvR برنامه نویسی کنم ولی‌ بخاطر این programmer
    تاحالا هیچی‌ درست نکردم

  2. #42
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    نقشه بهترشم گیر میاد که من درستش کنم؟
    شما مال خودتو خودتون درست کردید؟
    Khazama AVR programmer چه کار میکنه در اصل؟
    تا الان 90 درصد پروگرمر usb برای avr دیدم از همین مدار استفاده کرده(از یه atmega 8 برای پروگرم و اتصال usb استفاده شده) ، حالا ممکنه طراحی بردش فرق بکنه ، مثل همون هایی که تو سایت اصلیش گذاشته.
    البته usbprog هم هست ولی کمتر استفاده میشه و منم باهاش کار نکردم:
    http://www.embedded-projects.net/index.php?page_id=165
    من برای خودم رو خریدم(تقریبا 19 دلار) ، چون 2 سال پیش حوصله این کارا رو نداشتم. ولی این برد رو هرکی که امتحان کرده جواب گرفته.
    نرم افزار استفاده شده برای پروگرام در طرف کامپیوتر ، برنامه USBasp هست. این یه برنامه کوچیکه (شبیه درایور عمل میکنه) و از اون تو برنامه های دیگه که دارای gui هستند استفاده میشه. Khazama AVR programmer هم یکی از این برنامه هاست . برنامه progisp که توی اون لینک kavirelectronic هست هم همینطور ولی کاملتره (منم از این استفاده میکنم) و علاوه بر USBasp از usbprog و تمامی مدارات پروگرمر دیگر پشتیبانی میکنه.
    من تصمیم گرفتم که اینو درستش کنم
    می‌شه برام یکم توضیح بعدی که از کجا شروع کنم
    و چی‌ رو باید مواظب باشم
    با توجه به اینکه نقشه مدار چاپی رو تو سایت اصلی usbasp گذاشته(انواع مختلف) ، کافیه
    *یکی از اونارو انتخاب کنید
    *برد pcb رو بدید مغازه براتون بزنه
    *قطعات مدار رو بخرید
    *قطعات رو سر جاشون لیحم کنید
    استفاده از pcb این مزیت رو داره که اصلا سیم کشی نداره و در نتیجه هیچ خطایی هم در کار نخواهد بود و 100 درصد جواب میگیرید.
    توی Proteus اول درستش کنم بهتر نیست؟
    بد فایلشو بدم به یه مغازیه که برام کارتشو درست کنن
    این مدارات قبلا تست شده و کار میکنه
    موفق باشید

  3. 2 کاربر از farzadsw به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:


  4. #43
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    اینم میکرو هایی که برنامه progisp (همون که تو لینک کویرالکترونیکه) ساپورت میکنن:
    http://www.avrfreaks.net/index.php?m...em&item_id=803
    راستی برای انتخاب pcb بهتره به چند نکته توجه کنید:
    برای اینکه میکرو رو توسط پروگرمر ، پروگرم کنید ؛ 2 روش هست
    یکی اینکه میکرو رو داخل سوکت هایی که تو پروگرمر(احتمالا) هست قرار بدی.اون سوکت های خالی در قسمت بالایی پروگرمر شکل زیر:


    راه دوم استفاده از کابل ISP: In System Programing هست. برای پروگرم کردن به این روش 5 تا سیم از این کابل رو به پایه های مخصوصی تو میکرو وصل می کنید. مزیت این روش اینه که لازم نیست هر دفعه میکرو رو از مدار در بیارید -بگذارید رو پروگرمر -پروگرم کنید -میکرو رو از پروگرمر در بیارید-بگذارید روی مدار !!! بلکه کافیه فقط دکمه پروگرمر رو تو کامپیوتر بزنید!
    به عنوان مثال من یه عکس از پروگرمر خودم (هر دو روش رو داره)میگذارم:


    البته تقریبا همه ی pcb های توی اون سایت از روش دوم استفاده میکنن ، که به نظر من هم روش بهتریه. برای راهنمایی بیشتر قسمت آخر pdf زیر رو بخونید
    http://www.4shared.com/file/11504777...FARSIHELP.html

  5. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


  6. #44
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    39 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: AVR

    خیلی‌ ممنون
    توزیع‌هات تون حرف نداره
    من الان ۳ ساعت خوابیدم ,منتظر جوابتون بودم مشتاقانه

    اینجا فقط یه مقازی کامله الکترونیکی‌ است
    که الان بهشون ایمیل دادم و گفتن که دیگه این کارو انجام نمیدم
    یعنی‌ PCB بگیرن و برام درستش کنن
    برای همین باید خودم دستگهشو درست کنم

    زیاد مسلیک سخت نیست، ولی‌ شاید دفه اول زیاد کیفیتش خوب نشه

    توئه این چند روز سعی‌ می‌کنم کارتشو درست کنم
    و بد این پرگرممر رو درست کنم
    البته پرگرممر AVR اینجا زیاد گرون نیست، ارزنه ولی‌ خوب دوست دارم خودم درستش کنم
    ولی‌ مال PIC نمیدونم چرا آنقدر گرونه
    AVR تقریبا 46 US$ قیمتش
    ولی‌ PIC قیمتش 380 US$

    ولی‌ مال PIC برای خود شرکت MicroChip استش

    یه سوال کوچولو،
    تا الان فهمیدم که Khazama AVR programmer مثل یک driver کار میکنه همین
    usbprog پس کاری چی‌ است؟
    البته تا انجی که من فهمیدم همین برنامه هستش که فایل HEX رو PUSH میکنه توی IC

    و با کدوم برنامه در اصل کد PUSH می‌شه توی IC

    دنبال ZIF-socket هم هستم که کار راحت تر بشه


    برای درست کردنه دستگاه کارت هم از این لینک می‌خوام استفاده کنم، شاید بدردتان بخوره
    http://avforum.no/forum/761611-post1.html

  7. #45
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    39 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: AVR

    فرزاد جان تا الان خیلی‌ فایل‌های خوبی‌ دادید
    همه‌رو پرینت کردم
    اگه بازم مطلب دارید بدید که خیلی‌ ممنون میشم

  8. #46
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    یه سوال کوچولو،
    تا الان فهمیدم که Khazama AVR programmer مثل یک driver کار میکنه همین
    usbprog پس کاری چی‌ است؟
    البته تا انجی که من فهمیدم همین برنامه هستش که فایل HEX رو PUSH میکنه توی IC

    و با کدوم برنامه در اصل کد PUSH می‌شه توی IC

    دنبال ZIF-socket هم هستم که کار راحت تر بشه
    نه، usbasp مثل یه درایور عمل میکنه که از اون ،توی برنامه های Khazama AVR programmer و progisp استفاده شده. این دو برنامه ی Khazama AVR programmer و progisp هردو یه کار رو انجام میدن(میتونید از هرکدوم استفاده کنید) و این دو برنامه هستن که فایل رو روی ic میریزن(push ) . ولی به نظر من progisp کاملتر هست.
    اما در مورد usbprog : این یه مدار دیگه (غیر از usbasp) برای پروگرمر usb هست ولی زیاد استفاده نمیشه. usbprog رو برای این معرفی کردم چون شما پرسیدید مدار دیگه ای هم هست. اما به نظر من usbasp بهتره و کاری با usbprog نداشته باشید.
    امیدوارم این اسمامی مشابه که همشون کلمه های usb , prog دارن رو با هم اشتباه نگیرید!
    موفق باشید

  9. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


  10. #47
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    39 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: AVR

    منم فکر کنم که تا همین الان برای شباهت اسم قاطی‌ کردم
    فرزاد جان خیلی‌ ممنون
    من همین امروز میرم چیز‌های که احتیاج دارم رو میخرم
    و اگه خواستی‌ جوابشو با عکس برات PM میزنم

    تا الان که خیلی‌ کار راحت شده

    از این به بعدش با اون الکترنیکی که بلدم
    و با برنامه نوسی مدار درست می‌کنم

    بازم خیلی‌ ممنون
    اگه کمکی‌ از من بر میاد بگید حتما :=)

  11. #48
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    مدارش که آماده شد مارو هم در جریان بگذار
    موفق باشید

  12. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


  13. #49
    کاربر دائمی آواتار java_nith
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Norway | Oslo
    پست
    144
    تشکر کردن
    84
    39 بار تشکر شده در 33 پست

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    مدارش که آماده شد مارو هم در جریان بگذار
    موفق باشید
    حتما دوست عزیز
    هم از مدار و هم از دستگاه و هم اگه وقت یه مداره کوچیک میسازم
    عکس میزارم برات :=)

  14. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید java_nith از وی تشکر کرده‌اند:


  15. #50
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    مشکل r-electronic حل شده یا اینکه ایشون بی خیال شدن؟ آخه تا 3 ساعت قبل از پست من خیلی پیگیر بودن!

  16. #51
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: AVR

    آقا دستتون درد نکنه ممنونم ولی می هنوز پیگیرم چون واقعا این موضوع برام خیلی مهم بود فقط یه سوال اینکه الان پورت a و d bمستقل از هم این برنامه رو اجرا میکنن یعنی شیفت ال ای دی ها روی دو پورت d و bو برنامه روی پورت a بطور مستقل از هم اجرا میشن؟ راستش من یکم تازه کارم و هنوز بطور حرفه ای برنامه نویسی رو یاد نگرفتم در هر حال از ینکه کمک کردین بسیار ممنونم

  17. #52
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    بله الان همه led ها باید همزمان تغییر کنن
    راستی تاخیر 50 میلی ثانیه خیلی کمه و led ها خیلی سریع تغییر میکنن ، بهتره تاخیر رو حدود 500 میلی ثانیه کنید.

  18. #53
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: AVR

    سلام راستش همه led ها با هم تغییر میکنند ولی روی پورت b و d فقط یهبار تکرار میشه و تا اخر میره و خاموش میشه و فقط پورت a کار میکنه و پورت b و d خاموش میشن راستی اگه بخوام بزنامه دیگه هم به اونها اضافه کنم میشه مشکلی پیش نمیاد

  19. #54
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط r-electronic مشاهده تاپیک
    سلام راستش همه led ها با هم تغییر میکنند ولی روی پورت b و d فقط یهبار تکرار میشه و تا اخر میره و خاموش میشه و فقط پورت a کار میکنه و پورت b و d خاموش میشن راستی اگه بخوام بزنامه دیگه هم به اونها اضافه کنم میشه مشکلی پیش نمیاد
    خب اینکه PORTb ,PORTc بعد از چند مرحله ، کلا خاموش میشن(اگه منظورتون همین باشه؟!) مربوط میشه به کد برنامه خودتون :

    B=B<<1;
    D=D<<1;

    یعنی بدیهیه که بعد از چندتا شیفت غیر از صفر چیزی باقی نمی مونه!
    01010101
    10101010
    01010100
    10101000
    01010000
    10100000
    01000000
    10000000
    00000000
    اگه میخواید c , d هم مثل a همیشه تکرار بشن باید بنویسید:
    i = ~i
    B = i
    C = i

    چه برنامه ای میخواید اضافه کنید؟ مربوط به این led هاست؟ یکم توضیح بدید.

  20. #55
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: AVR

    بله دوست عزیز یعنی اینکه بخوام روی پورت A چند تا برنامه دیگه هم اضافه کنم 2تا3تا برنامه دیگه ، تاخیر در برنامه ایجاد نمیکنه و مشکلی پیش نمیاد راستی تاخیر هر کانال بطور جداگانه قابل تغییره یا نه هر 3،2کانال باهم تغییرمیکنند تاخیرشونو میگمضمنا از پاسختون بسیار ممنونم خیلی به من کمک کردین

  21. #56
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    هر خط از برنامه به طور کلی (تقریبی) 1 میکرو ثانیه ( 1 هزارم میلی ثانیه) طول میکشه! بنابراین هرچقدر هم به برنامتون اضافه کنید زمان اجرا تغییر خاصی نمیکنه(بازم به طور کلی).
    اگه تاخیر ها یکی نباشه ، یه راه حل ساده (غیر از interrupt) اینه که زمان تاخیر رو برابر کوتاهترین تاخیر انتخاب کنبد و هر چند دفعه که تاخیر انجام شد ، مورد دوم رو هم تغییر بدین.
    مثلا تاخیر ها یکی 100 میلی ثانیه (برای کارA) و یکی 300 میلی ثانیه (برای کارB)،توی حلقه مینویسی:

    kare A
    if c ==2
    {
    kare B
    c = 0
    {
    c = c +1
    waitms (100


    البته من عین دستوراشو ننوشتم ، چون هم تو اینجا درست نشون نمیده و هم خواستم منظورو برسونم
    شما لطف دارید ، ولی برای تشکر کافیه دکمه تشکر رو بزنید !

  22. #57
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    ممنون از پاسختون به سوالم در مورد پروژه ی finger print.
    ولی من فعلا فقط می خوام کد بزنم و در proteus شبیه سازی کنم.
    مشکلم عدم آشنایی با کد زدنه، یعنی نمی دونم چی باید بنویسم تا میکروکنترلر با سنسور ارتباط برقرار کنه!
    اگه شما میخواید با codevision بر نامه نویسی کنید این pdf رو بخونید (فایل مثال هاشم همراشه):
    http://www.4shared.com/file/12406202...codvision.html
    بهتره از صفحه 18 به بعد رو بخونید چون قبلش بیشتر مربوط به کار عملی میشه.
    برای winavr (اینم زبان c ولی سختره) :
    http://kavirelectronic.ir/winavr/
    برای بسکام (زبان basic و خیلی ساده ! ):
    http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=12117

    کلا برای کار با هر سنسوری اول باید دیتا شیتش رو بخونید ، تو اونجا گفته چطور باید وصل بشه. من خودم با این سنسور اثر انگشت کار نکردم ، برای همین اگه در خصوص این سنسور سوالی داشتید تو همون تاپیک اثر انگشت مطرح کنید . فکر کنم skflower در این مورد اطلاعات داشته باشه.

  23. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


  24. #58
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: AVR

    سلام ببخشید شما اطلاعی در مورد لیزر دارین میتونین در مورد کار با اون راهنمایی کنین

  25. #59
    کاربر تازه وارد آواتار Royce_Da
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    Vegas
    پست
    78
    تشکر کردن
    76
    31 بار تشکر شده در 15 پست

    نقل قول: AVR

    سلام

    من چطوری میتونم یه پروگرمر USB بسازم که احتیاجی به درایور یا یه شناسه برای ویندوز نداشته باشه مثل بعضی از پروگرمر های پورت سریال


    ممنون میشم جوابمو بدین

  26. #60
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    دوست عزیز پورت usb براخلاف سریال بدون درایور کارنمیکنه ! حتی کول دیسک و موس هم درایور میخواد اما چون به طور دیفالت رو ویندوز نصب شده احتیاجی به نصب نداره.

  27. #61
    کاربر دائمی آواتار سيد مجتبي هاشمي
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    استان فارس - شهرستان رستم - شهر مصیری
    سن
    31
    پست
    263
    تشکر کردن
    34
    11 بار تشکر شده در 11 پست

    Question نقل قول: AVR

    سلام. دوشت عزیز من یک مدار دارم که روی ال سی دی چهار مقدار خروجی رو بهم نشون میده. حالا میخوام یک پورت USB بهش اضافه کنم تا این اطلاعات را از طریق این پورت وارد برنامه ای بکنه که با دلفی 7 نوشتم.

    حالا میخواستم ببینم چه طور میتونم توی برنامه ام پورت USB رو بشناسم و این اطلاعات رو بخونم. لطفا بهم کمک کنید. خیلی خیلی بهش نیاز دارم. اگه کامپوننتی هم دارید لطف کنید و بهم معرفی کنید. باز هم ممنون از راهنماییتون.

  28. #62
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    من با usb کار نکردم(چون واقعا لازم نشده) . اگه هدفتون فرستادن اطلاعات هست نه خود usb بهتره از پورت سریال استفاده کنید. من با دلفی کار نکردم ولی میدونم که اگه تو گوگل در مورد rs232 و دلفی یه جستجو کنی همه چی پیدا میکنی. اگرم کامپیوتر شما پورت سریال نداره از یه کابل تبدیل سریال به usb استفاده کنید.
    اگه در مورد ارتباط سریال تو میکرو سوال داشتید بپرسید.
    اگرم فقط با پورت usb میخواید کار کنید تو گوگل avrusb رو جستجو کنید ، هم نقشه مدارش هست هم برنامه میکرو و هم برنامه طرف کامپیوتر . اما کار باهاش زیاد راحت نیست(البته من حتی سعی نکردم امتحانش کنم!)

  29. #63
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: لیزر

    سلام ببخشید شما اطلاعی در مورد لیزر دارین بابا یعنی توی این مهندسین عزیز کسی تاحالا لیزر ندیده یا با اون کار کرده باشه که بتونه اطلاعاتی در مورد اون بده میتونین در مورد کار با اون راهنمایی کنین

  30. #64
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    21
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: AVR

    سلام ببخشید شما اطلاعی در مورد لیزر دارین بابا یعنی توی این مهندسین عزیز کسی تاحالا لیزر ندیده یا با اون کار کرده باشه که بتونه اطلاعاتی در مورد اون بده میتونین در مورد کار با اون راهنمایی کنین

  31. #65
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    لیزر دیدیم ولی خود لیزر چیزی نداره که بخوایم توضیح بدیم . ماژول های لیزر مثل led عمل میکنن ، فقط نورشون از جنس لیزره . مهم کار با منشور و آینه و چرخش اینا هست تا یه تصویر درست بشه. ولی من تو زمینه اپتیک کار نکردم(و احتمالا هم نمیکنم) .

  32. #66
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    پست
    1
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    Question سوال مبتدیانه

    سلام . اول از همه بگم که من مبتدی هستم و جز اطلاعاتی که این روزها از اینترنت گرفتم اطلاعی دیگر ندارم.
    فقط یک سوال داشتم که ببینم اگر جواب مثبت است به یادگیری خود ادامه دهم.
    من می خواهم گزینه هایی روی یک ال سی دی لمسی نمایش بدم ، و بعد با انتخاب هر یک از این ها توسط کاربر ، اطلاعات دیگری بر روی ال سی دی نمایش داده بشه و همچنین با توجه به دستوراتی که از قبل برنامه ریزی شد ، یک عمل خاصی بر روی دیگر اجزا بیوفته.
    مثلا کاربر با انتخاب گزینه (تست) بتونه متونی مانند (شما در حال تست هستید) رو ببینه و در همین حین مثلا سنسور حرارت شروع به کار کنه و یا یک موتور شروع به کار کردن بکنه .
    و در پایان هم مثلا وقتی کار انجام شد بر روی صفحه ال سی دی ( عملیات انجام شد ) نقش ببنده.
    می خواستم ببینم با یک میکروکنتلر AVR می تونم تمام این اعمال رو انجام بدم (حدود 8-9 تا عمل مختلف ولی مرتبط به هم) و اگر بله با چه مدلی از AVR و چه کتاب هایی و نرم افزاری را توصیه می کنید.


    سپاس مندم.

  33. #67
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    بله میشه . اگه سطوح یادگیری میکرو رو به 3 دسته a,b,c تقسیم کنیم شما باید تا B+ یاد بگیرید !
    تقریبا همه atmega ها میتونن این کار رو بکنن ولی چون به پایه های زیادی احتیاج پیدا میکنید(حدود 20 پایه) بهتره از مدلهای 40پایه استفاده کنید ، مثل Atmega16 , Atmega32 .
    باید اول زبان برنامه نویسیتون رو مشخص کنید : بیسیک یا سی
    -کار با بیسیک(بسکام) خیلی راحتره
    - کار با کدویژن یکم سخت تره(ولی بازم راحته) اما زبانش c هست . که باعث میشه حجم برنامه کمتر و بهینه تر و درکل مهندسی تر بشه.
    - کار با winavr نسبت به اون دوتا سختره(c) ولی کامپایلرش رایگانه . که همین باعث شده بیشتر خارجی ها با همین برنامه کار کنن و مثال و کتابخونه برای winavr حدود 10 برابر بقیه کامپایلر هاست.(فقط شروع باهاش سخته ولی بعدش ...)
    برای هر کدوم از این سه تا خوشبختانه ebook فارسی موجود هست . اما اگه کتاب چاپی بخواید winavr نداره . من زیاد دنبال کتاب چاپی نبودم فقط کتاب avr از علی کاهه رو دیده ام ، برای بسکام هست و توش توضیحات نسبتا کاملی در مورد قسمتهای مختلف میکرو به همراه پروژه وجود داره (کتاب خوبیه).

  34. #68
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    پست
    423
    تشکر کردن
    163
    140 بار تشکر شده در 87 پست

    نقل قول: AVR

    در مورد کار با صفحه لمسی یک کتاب هست : کاربرد میکروکنترلر های avr از عبدالرحمان حیدری که خوب توضیح داده.

  35. #69
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    پست
    13
    تشکر کردن
    15
    3 بار تشکر شده در 3 پست

    نقل قول: AVR

    اقای فرزاد عزیز
    من یه تکه کد برای ارسال اس ام اس با gsm نوشتم که اینجا می زارم

    عزیزان کسی می تونه تست کنه ببینه این درست هست یا نه؟ جواب می گیرید ؟

    ممنون می شم از همگی

    #include<mega32.h>
    #include<stdio.h>
    #include<delay.h>

    unsigned char str1[] = "AT+CMGF=0";
    unsigned char str2[] = "AT+CMGS=29";
    unsigned char str3[] = "079189390500410001000B819071077538F6000012F3F61C4 42FCFE920B3FCDD0685EDF210";

    void main(void)
    {
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=0x19;

    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;

    puts(str1);

    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;

    puts(str2); //AT+CMGS=29
    putchar(0x0D);

    PORTA.0 = 1;
    delay_ms(1500);
    PORTA.0 = 0;

    delay_ms(3000);
    puts(str3); //Message in PDU format

    PORTA.1 = 1;
    delay_ms(2000);
    PORTA.1 = 0;

    putchar(0x1A); //Control-z
    putchar(0x0D);

    PORTA.0 = 1;

    }

    اگه مشکلی داره بنده را راهنمایی می کنید یا تکه کدی بذارید که جواب گرفته باشید ؟ ممنون

  36. #70
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    متاسفانه من ماژول gsm ندارم که امتحان کنم .

  37. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


  38. #71
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    پست
    13
    تشکر کردن
    15
    3 بار تشکر شده در 3 پست

    نقل قول: AVR

    کسی دیگه جواب ما رو نمی ده؟

  39. #72
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    پست
    1
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    یک سئوال در مورد ARM

    سلام
    شاید این سئوالی که می پرسم زیاد با تاپیک های قبلی فرق کنه !
    سئوالم در مورد kmz 52 است !
    آیا برای راه اندازیش میشه از amr استفاده کرد یا باید از avr استفاده بشه ؟
    اگر مطلبی در این مورد دارید راهنمایی کنید چون شدیدا به این مدار نیاز دارم
    مرسی
    باز هم عذر خواهی می کنم اگه یکم موضوع فرق داره !

  40. #73
    کاربر تازه وارد آواتار M_Ali_Safdari
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    --
    پست
    56
    تشکر کردن
    13
    31 بار تشکر شده در 22 پست

    Exclamation نقل قول: میکرو کنترلر های 32 بیتی ARM

    سئوالم در مورد kmz 52 است !
    آیا برای راه اندازیش میشه از amr استفاده کرد یا باید از avr استفاده بشه ؟

    اگر همان سنسور مغناطیسی آنالوگ است با هر میکرو یی که ADC دارد می شود استفاده کرد و به ARM یا AVR هیچ ارتباطی ندارد.

  41. #74
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    29
    تشکر کردن
    1
    6 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: AVR

    سلام من میخوام avr رو یاد بگیرم.
    ممکن کتاب معرفی کنید و راهنماییم کنید؟

  42. #75
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    تو اینجا چند ebook فارسی معرفی شده:
    http://barnamenevis.org/showthread.php?t=166278

    اگه کتاب چاپ شده میخواید ، برای زبان بیسیک و کامپایلر بسکام ، کتاب علی کاهه خوبه.

    برای یاد گیری سعی کنید وسایل لازم رو برای بستن مدار تهیه کنید(خود مبکرو ، پروگرمر ، برد برد و..) یا حداقل از شبیه ساز پروتئوس استفاده کنید . هر قسمتی که رو که یاد گرفتید اون رو امتحان کنید و پله پله برید جلو ، نه اینکه کل کتاب رو بخونید و بعد تازه شروع کنید.

  43. #76
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    پست
    29
    تشکر کردن
    1
    6 بار تشکر شده در 2 پست

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط farzadsw مشاهده تاپیک
    تو اینجا چند ebook فارسی معرفی شده:
    http://barnamenevis.org/showthread.php?t=166278

    اگه کتاب چاپ شده میخواید ، برای زبان بیسیک و کامپایلر بسکام ، کتاب علی کاهه خوبه.

    برای یاد گیری سعی کنید وسایل لازم رو برای بستن مدار تهیه کنید(خود مبکرو ، پروگرمر ، برد برد و..) یا حداقل از شبیه ساز پروتئوس استفاده کنید . هر قسمتی که رو که یاد گرفتید اون رو امتحان کنید و پله پله برید جلو ، نه اینکه کل کتاب رو بخونید و بعد تازه شروع کنید.


    ممنونم از راهنماییتون خیلی کمک کردید.

  44. #77
    کاربر دائمی آواتار ghameshloe
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اراک
    پست
    108
    تشکر کردن
    154
    47 بار تشکر شده در 24 پست

    نقل قول: AVR

    با سلام
    من تازه می خوام برنمه نویسی با Avr را شروع کنم
    یک کتاب هم در این رابطه پیدا کردم
    و زبان برنامه نویسی هم C است
    اولین مشکلی که دارم نحوه ارتباط با پورت
    بهتر بگم هیچی در مورد سخت افزار مورد نیاز برای برنامه نویسی و مشاهده نتایج در سخت افزار نمی دونم

  45. #78
    کاربر تازه وارد آواتار mhmmdshirazi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    tehran
    سن
    23
    پست
    79
    تشکر کردن
    7
    26 بار تشکر شده در 20 پست

    نقل قول: AVR

    نقل قول نوشته شده توسط ghameshloe مشاهده تاپیک
    با سلام
    من تازه می خوام برنمه نویسی با Avr را شروع کنم
    یک کتاب هم در این رابطه پیدا کردم
    و زبان برنامه نویسی هم C است
    اولین مشکلی که دارم نحوه ارتباط با پورت
    بهتر بگم هیچی در مورد سخت افزار مورد نیاز برای برنامه نویسی و مشاهده نتایج در سخت افزار نمی دونم
    یه کتاب یه زمانی بهترین مرجع بود اونم اسمش بود میکرو کنترلر AVR طرح روی جلدش یه مریخ نورده اونو بخر خیلی خوبه بعد هم مشکلت رو دقیق بگو من کمک می کنم!!!!

  46. #79
    کاربر جدید آواتار TOWHEN
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    سن
    27
    پست
    3
    تشکر کردن
    1
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    سلام

    من میخوام یه سروو موتور رو کنترل کنم. اینو متوجه شدم که یه vcc و gnd میگیره و سیم وسط وصل میشه به میکرو. حالا با میکرو باید بهش پالس بدم؟ دقیقا نمیدونم باید چطور بهش دستور چرخش بدم. متشکرم

    تو یه برنامه آماده که دیده بودم عبارتی به این صورت بود:
    ;PORTA=~i
    اون علامت ~ برای چی هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله TOWHEN : دوشنبه 04 مرداد 1389 در 11:14 قبل از ظهر

  47. #80
    VIP آواتار farzadsw
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    تشکر کردن
    58
    356 بار تشکر شده در 177 پست

    نقل قول: AVR

    اون نقیض هست ، برای toggle شدن وضعیت پورت . یا به عبارتی تولید موج مربعی

  48. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید farzadsw از وی تشکر کرده‌اند:


صفحه 2 از 5 اولاول 1234 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •