نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List win XP

  1. #1

    اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List win XP

    تابع RegisterServiceProcess در KRNEL32.DLL ویندوز 98 وجود دارد ولی ظاهرا در ویندوز XPوجود ندارد

    به برنامه زیر توجه کنید
    :idea:

    program Test;
    const
    RSPSIMPLESERVICE = 1;
    RSPUNREGISTERSERVICE = 0;


    function GetCurrentProcessId:LongWord;
    stdcall; external 'KERNEL32.DLL';

    function RegisterServiceProcess(dwProcessID, dwType: LongWord) : LongWord;
    stdcall; external 'KERNEL32.DLL';
    begin
    RegisterServiceProcess(GetCurrentProcessID,RSP SIMPLESERVICE);
    end.


    این برنامه در ویندوز 98 به خوبی اجرا می شود ولی در XP پیغام
    The procedure entry point RegisterService coud not be located in the dynamic
    link library KERNEL32.DLL
    می دهد
    می خواهم برنامه ای بنویسم که در تمام ویندوزها نشان داده نشود(Ctr+Alt+Del)
    :?:
    (البته می توان وجود تابع RegisterServiceProcessرا در KERNLL32 تست کرد اما من تابعی
    می خواهم که همیشه کار کند)


    با تشکر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اولا که عنوان تاپیک رو طوری انتخاب کنید که گویای محتوای آن باشد. مثلا برای این تاپیک تیتر "اشکال در مخفی کردن برنامه در Task List" میتواند عنوان خوبی باشد.

    ثانیا، این یکی رو من تست کردم و همه جا کار میکند:
    ShowWindowAsync(Application.Handle, SW_HIDE);

    و برای نمایش پنجره‌ای که با کد فوق از Task List مخفی شده است:
    ShowWindowAsync(Application.Handle, SW_SHOW);

  3. #3
    با سلام

    این کد رو توی کدوم رویداد باید قرار داد ؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    میتواند هر جایی باشد. مثلا در OnCreate یا OnShow

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SReza1
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    کنار تعدادی تراریوم و کاکتوس!
    پست
    702
    أقای کرامتی با دستور بالا میشه برنامه رو از لیست APPLICATION ها مخفی کرد
    ولی از لیست PROCESS ها نمیشه‍
    چطور میشه کاری کردئ که از لیست PROCESS ها هم خارج شه؟

  6. #6
    أقای کرامتی با دستور بالا میشه برنامه رو از لیست APPLICATION ها مخفی کرد
    ولی از لیست PROCESS ها نمیشه‍
    چطور میشه کاری کردئ که از لیست PROCESS ها هم خارج شه؟
    اینجا را ببین
    http://www.barnamenevis.org/viewtopic.php?t=4843

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن اطلاعات از کاربر به صورت دوره ای در Task Bar
    نوشته شده توسط ehsan957 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:47 عصر
  2. inbound access list & out bound access list
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1385, 10:55 صبح
  3. چرا لیست Comment هام در VB.NET در Task List اضافه نمیشه ؟
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1385, 15:13 عصر
  4. ایجاد یک Task در زمانبند ( Scheduled Task) ویندوز
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 10:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •