نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در مورد نوشتن الگوریتم

  1. #1

    Cool کمک در مورد نوشتن الگوریتم

    سلام ...

    دوستان من تو نوشتن 2 تا الگوریتم موندم میشه یکی کمکم کنه ؟
    وای وای ، چقد سخته !!!

    1.الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک معادله ی درجه ی 2 را از وردودی گرفته و ریشه های این معادله را محاسبه کند و چاپ کند.

    2.الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک دستگاه دو معادله ، دو مجهول را از ورودی گرفته و ریشه های معادله را به دست آورد و چاپ کند.

    ممنون ...

  2. #2

    نقل قول: کمک در مورد نوشتن الگوریتم

    1.الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک معادله ی درجه ی 2 را از وردودی گرفته و ریشه های این معادله را محاسبه کند و چاپ کند
    Program Digree2;
    Uses CRT;
    Var
    a:integer;
    b:Integer;
    c:Integer;
    Delta:Integer;
    x1:Real;
    x2:Real;
    BEGIN
    clrscr;
    gotoxy(22,3);
    Writeln( ' Enter Value for a, b, c:');
    gotoxy(10,5);
    Write('a: ');
    Readln(a);
    gotoxy(10,6);
    Write('b: ');
    Readln(b);
    gotoxy(10,7);
    Write('c: ');
    readln(c);
    gotoxy(18,10);
    { Write (a,' ', 'X ^ 2',' ', b,' ', 'X',' ', c);}
    Delta:= b * b - 4 * a * c;
    Gotoxy(22,15);
    Writeln('Delta is:',' ', Delta);
    Case Delta of
    0..32767: Begin
    x1:= ((-b) + SQR(Delta)) / 2 * a;
    x2:= ((-b) - SQR(Delta)) / 2 * a;
    Writeln('x1 is: ',x1);
    Writeln('x2 is: ',x2);
    End;
    0: begin
    x1:=((-b)/a);
    Writeln('x is : ', x1);
    End;
    -32768..0 : Writeln('Root = !@#$%^&*()');
    End;
    Readln;
    END.

    2.الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک دستگاه دو معادله ، دو مجهول را از ورودی گرفته و ریشه های معادله را به دست آورد و چاپ کند.
    يا با كرامر، يا ماتريس، حذفي

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد نوشتن الگوریتم

    1
    .الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک معادله ی درجه ی 2 را از وردودی گرفته و ریشه های این معادله را محاسبه کند و چاپ کند.
    اولی رو خودم نوشتم مونده دومی یعنی این :

    .الگوریتمی بنویسید که ضرایب یک دستگاه دو معادله ، دو مجهول را از ورودی گرفته و ریشه های معادله را به دست آورد و چاپ کند.

  4. #4

    نقل قول: کمک در مورد نوشتن الگوریتم

    چناب obalitjoOon ممنون همون موقع که شما این پست رو دادید من خودم الگوریتم اولی رو نوشتم ، در ضمن من الگوریتم میخواستم نه برنامه ی پاسکال .

  5. #5

    Lightbulb حل دستگاه

    روش كرامر مي گم راحت تره:

    دستگاه 2 معادله 2 مجهولي معمولاً به صورت زير هستش:

    ax + by = c
    Ax + By = C

    حروف كوچيك و بزرگ تفاوت دارن.
    بعد دترمينان اين دستگاه رو حساب مي كني:

    Term:= a* B - b*A;

    حالا براي محسابه X از اين فرمول استفاده مي كني:

    x:= ((b*C) +- (C*B)) / Term;

    و براي محسابه Y از اين فرمول:


    y:= ((a*C) +- (c*A)) / Term;


    منظور از +- اين هست كه ممكنه جواب حاصلضرب مثبت يا منفي بشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •