نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: میشه مشکل کد من رو بگید (کدم برای اتصال به StoredProcedure هست)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    میشه مشکل کد من رو بگید (کدم برای اتصال به StoredProcedure هست)

    سلام دوستان.
    میشه مشکل کد من رو بگید که چرا چیزی رو بر نمیگردونه؟؟ من سعی کردم به یه StoredProcedure وصل بشم برای اولین بارمه که میخوام این کار رو انجام بدم برای همین تجربه ای در این ضمینه ندارم.
    کدم اینه:
     SqlDataAdapter da=new SqlDataAdapter();
    DataTable dt=new DataTable();
    SqlConnection Con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=data;Integrated Security=True");
    Con.Open();
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("ali", Con);
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    da.SelectCommand = Cmd;
    dt.Clear();
    da.Fill(dt);
    GridView1.DataSource=dt;
    GridView1.DataBind();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m-alizadeh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    117

    نقل قول: میشه مشکل کد من رو بگید (کدم برای اتصال به StoredProcedure هست)

    سلام
    این کد رو ببین شاید کمکت کنه:

    str_conn =
    ConfigurationManager.AppSettings.Get(0);
    sql_conn.ConnectionString = str_conn;
    sql_adp.SelectCommand =
    newSqlCommand();
    sql_adp.SelectCommand.Connection = sql_conn;
    sql_comm.Connection = sql_conn;
    sql_adp.SelectCommand.CommandType =
    CommandType.StoredProcedure;
    sql_adp.SelectCommand.CommandText =
    "select_all_customer";
    sql_conn.Open();
    sql_adp.Fill(ds,
    "customer_register");
    sql_conn.Close();

    grd_user.DataSource = ds;
    grd_user.DataMember =
    "customer_register";
    grd_user.DataBind();
    if (ds.Tables[0].Rows.Count == 0)
    {
    lbl_er.Text =
    ".هیچ اطلاعاتی یافت نشد";
    }
    ds.Clear();



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: میشه مشکل کد من رو بگید (کدم برای اتصال به StoredProcedure هست)

    سلام داداشی خوبی؟
    داداشی این کدی که گذاشتی با کد من چندان تفاوتی نداره. به نظرت کد من چی کم داره یا باید چی کار کنم؟
    راستی داداشی یکی از پست هات رو حذف کن چون دو تا پست با یک متن داری که این خلاف مقررات هست.مرسی گلم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: میشه مشکل کد من رو بگید (کدم برای اتصال به StoredProcedure هست)

    دوستان میشه یه نگاهی به کدم بندازید.ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •