نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

  1. #1

    Arrow ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete



    سلام،

    من يك وب سرويس نوشتم و ميخوام از وب سرویس م در کنترلAutocomplete م استفاده کنم ...

    وب سرویس من با نام WebService.asmx اینطوریه:
    <%@ WebService Language="VB" CodeBehind="~/App_Code/WebService.vb" Class="WebService" %>

    و تابع م رو هم در WebService.vb نوشتم...
    حالا میخوام کنترلAutocomplete م رو با این وب سرویس مرتبط کنم ...

    میشه راهنمایی م کنید چطوری؟
    خودم اینطوری کردم:
    <asp:TextBox ID="txtPname" runat="server" autocomplete="off" />
    <cc1:AutoCompleteExtender ID="AutoCompleteExtender2" runat="server"
    TargetControlID ="txtPname" ServicePath ="webservice.asmx" ServiceMethod ="GetCompletionList"
    MinimumPrefixLength="2"
    CompletionInterval="1000"
    EnableCaching="true" />


    و در فایل مسترپیج م هم این کد رو قرار دادم:
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server" EnablePartialRendering ="true" >

    </asp:ScriptManager>

    ولی کار نمیکنه؟؟ یعنی انگار خوب ارتباط برقرار نشده!

    البته تابع GetCompletionList م هم در وب سرویس جدا تست کردم درست کار میکنه ...



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    عزیزم خودت رو ناراحت نکن چون وب سرویس رو تعریف نکردی
            <Services>
    <asp:ServiceReference Path="webservice.asmx" />
    </Services>

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    اینطوری هم نشد....

    راستی آیا نوشتن اینخط که گفتی الزامی ه؟! بعضی پروژه ها این خط رو ننوشته اند ولی کار میکنند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    لطفا کل کدتون رو بزارید و بگید وب سرویس کجا هست

  5. #5

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    خب فایلای موردنظر رو در ضمیمه گذاشتم ...
    سه مدل من از این وب سرویس استفاده کردم؛ هیچکدوم کار نمیکنه ...!
    فایلSearchC.aspx بدون مستررپیج --- search.aspx با مستر-- --masterpage.master هم توی خود مستر استفاده کردم.

    توی این سه مدل اومدم آیتوکامپلیت رو تست کنم باوب سرویس هیچکدوم جواب نداد ولی وب سرویس رو جدا تست کردم درسته ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    کسی نفهمید مشکلم چیه ؟

    کسی مورد مشابه داره که بزاره من ببینم خودممتوجه ایراد کارم بشم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار milade
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,189

    نقل قول: ارتباط وب سرویس با کنترلAutocomplete

    اینم مثال nsdn:
    <%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.vb" Inherits="_Default" %>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>Untitled Page</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
    <Services>
    <asp:ServiceReference Path="AutoComplete.asmx" />
    </Services>
    </asp:ScriptManager>
    <div>
    <p/>
    Type some characters in this textbox. The web service returns random words
    that start with the text you have typed.
    <br /><br />

    <asp:TextBox runat="server" ID="myTextBox" Width="300" autocomplete="off" />
    <ajaxToolkit:AutoCompleteExtender
    runat="server"
    ID="autoComplete1"
    TargetControlID="myTextBox"
    ServicePath="AutoComplete.asmx"
    ServiceMethod="GetCompletionList"
    MinimumPrefixLength="2"
    CompletionInterval="1000"
    EnableCaching="true"
    CompletionSetCount="12" />
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •