نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    با سلام ،
    در حین استفاده از Network.DownloadFile وقتی ارتباطم با شبکه قطع میشه ، این متد به کار خودش ادامه میده ، چکار باید کرد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    سلام
    شما باید هر چند ثانیه چک کنی که ارتباط برقرار است یا خیر با این دستور می تونی

    My.Computer.Network.IsAvailable
    اگ ارتباط وصل باشه مقدار true و در غیر این صورت false رو برگشت می ده

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile


    دوست عزیز ، با تشکر
    من از قطع شدن ارتباط با خبر میشم ، موضوع اینه که DownloadFile با خبر نمیشه ، در واقع دست از سر فایلی که داشته دانلود میکرده بر نمیداره .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    سلام
    فکر کنم از این راه می شه من که امتحان کردم شد.

    Dim RoshanThread As Threading.Thread
    Dim Check As Threading.Thread


    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    RoshanThread = New Threading.Thread(AddressOf Download)
    RoshanThread.Start()
    Check =
    New Threading.Thread(AddressOf T1)
    Check.Start()

    EndSub

    کد پایین هم یه تابع هست که به یک theardجدید وصل شده (کد بالا)


    PrivateSub Download()
    IfNot FileIO.FileSystem.FileExists("c:\Roshan.exe") Then
    Try
    My.Computer.Network.DownloadFile("\\host-r\utility\Driver\DRIVER.rar", "c:\Roshan.exe")
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    EndTry
    Else
    ("فایل در مسیر مورد نظر موجود نمی باشد ")msgbox
    EndIf
    EndSub

    PrivateSub T1()
    While (1)
    If Not My.Computer.Network.IsAvailable Then
    ("ارتباط قطع شد")msgbox
    RoshanThread.Suspend()
    Check.Suspend()
    EndIf
    EndWhile
    EndSub



    PrivateSub Form1_FormClosing(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.Windows.Forms.FormClosingEventArgs) HandlesMe.FormClosing
    OnErrorResumeNext
    RoshanThread.Abort()
    EndSub


    آخرین ویرایش به وسیله rooshan2008 : یک شنبه 21 مهر 1387 در 18:18 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    rooshan جان،
    این کدی که شما نوشتید اگه وسط دانلود کردن ، ارتباط قطع بشه چکار میکنه؟ من که تستش کردم هیچ خطایی تولید نشد . (با تشکر)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rooshan2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    گیلان- لشت نشا
    سن
    37
    پست
    179

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    بازم سلام
    کد بالا رو دوباره ویرایش کردم زحمت بکش دوباره اجرا بگیر
    آخرین ویرایش به وسیله rooshan2008 : یک شنبه 21 مهر 1387 در 18:22 عصر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار MohsenPS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در استفاده از متد Network.DownloadFile

    rooshan جون،
    راستش مطمئن نیستم روشی که گفتی بهترین ایده باشه ، اما انصافا کار من رو راه انداخت .
    ( دستت درد نکنه )

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •