نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

  1. #1

    باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    سلام ! نمودونم اینجا باید تاپیک میزدم یا نه ؟ . . .
    من هر چی سرچ کردم نیست که نیست ! آیا تبعی هست که باقی مانده تقسیم
    a بر b رو بده مثل تو vb که مینویسیم : a mod b ؟
    ممنون میشم کمکم کنید .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    a%b .........................

  3. #3

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    خیلی خیلی ممنون ! ولی این باقی مانده رو به صورت عدد صحیح میده میشه کاری کرد که باقی مانده رو به صورت عدد اعشاری هم بده مثلا 0.5 بدون اینکه اون عدد صحیح رو خودمون تقسیم به 10 کنیم . . .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک
    متغییر double این اعشاری رو هم میگیره ولی int فقط صحیح است
    سلام.

    ما تو جاوااسکریپت اصلا داده ای از نوع double نداریم!!!
    ---------------
    برای اعداد اعشاری می تونی از parseFloat استفاده کنی...

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,486

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    خیلی خیلی ممنون ! ولی این باقی مانده رو به صورت عدد صحیح میده میشه کاری کرد که باقی مانده رو به صورت عدد اعشاری هم بده مثلا 0.5 بدون اینکه اون عدد صحیح رو خودمون تقسیم به 10 کنیم . . .
    خوب شما باید عددت اعشازی باشه تا باقیمونده اعشاری بده دیگه.
    مثلا:

    var a=56.5;
    alert(a%10);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    نقل قول نوشته شده توسط emad_67 مشاهده تاپیک
    خوب شما باید عددت اعشازی باشه تا باقیمونده اعشاری بده دیگه.
    مثلا:

    var a=56.5;
    alert(a%10);
    درست کار می کنه، ولی برای اینکه استاندارد باشه باید اینجوری عمل کنید:
    var a=56.5;
    alert(parseFloat(a%10));

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eAmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Node.js
    پست
    447

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک


    سلام.

    ما تو جاوااسکریپت اصلا داده ای از نوع double نداریم!!!


    توی #C خود من ازش استفاده می کنم ولی توی جاوا باید var باشه و vb هم dim که همه متغیر ها رو داره.
    البته اگر اشتباه نکرده باشم
    دوست عزیز #C و VB خیلی با javascript فرق می کنه...

    در #C برای اینکه متغیرمون رو تعریف کنیم، باید حتما نوعش رو مشخص کنیم، ولی جاوااسکریپت اینطور نیست.
    جاوااسکریپت برای تعریف کردن متغیرها از کلمه ی کلیدی var استفاده می کنه.

    وتنها داده های عددی پشتیبانی شده در جاوااسکریپت int و float هستن.

  8. #8

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    نقل قول نوشته شده توسط tarhebartar مشاهده تاپیک


    سلام.

    ما تو جاوااسکریپت اصلا داده ای از نوع double نداریم!!!
    توی #C خود من ازش استفاده می کنم ولی توی جاوا باید var باشه و vb هم dim که همه متغیر ها رو داره.
    البته اگر اشتباه نکرده باشم
    جاوا ، جاوااسکریپت نیست و در این مورد اصلا بی ربطه که شما var یا غیر از اون رو مطرح می کنید .

    مسئله پیچیده ای نیست که اینقدر این دوست عزیز رو می پیچونید همونطور که جناب Amin help فرمودن باید از parseFloat استفاده کنید

  9. #9

    نقل قول: باقی مانده تقسیم در جاوا اسکریپت !

    سلام ! ممنون جواب سوالمو گرفتم ! خیلی خیلی ممنون !

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •