نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارور در کشف پروسیجر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    73

    ارور در کشف پروسیجر

    سلام لطفا راهنمایی کنید

    Could not find stored procedure 'dali'. 
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Could not find stored procedure 'dali'.



    Sub BindDataGrid()
    Dim conn As New System.Data.SqlClient.SqlConnection("workstati on id='pcme';packet size=4096;user id=ShUnivSite;data source='.';persist security info=False;initial catalog=ShUnivSite")
    Dim cmd As New SqlCommand("dali", conn)
    Dim var1 As String
    Dim var2 As String
    var2 = Session("studentcode")
    var1 = Session("coursecode")
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure
    cmd.Parameters.Add("@coursecode", var1)
    cmd.Parameters.Add("@studentcode", var2)

    Dim dset As DataSet = New DataSet
    Dim dadapter As New SqlDataAdapter(cmd)
    dadapter.Fill(dset)
    DataGrid1.DataSource = dset.Tables(0)
    DataGrid1.DataBind()
    end sub



    من N بار چک کردم پروسیجر رو دارم این کد تا دیروز درست کار میکرد
    هر چی نگاه میکنم نمیدونم ایراد از کجاست

  2. #2
    ممکنه نام مالک پروسیجر با نامی که با اون به SQL Server وصل شدید متفاوته و کاربر مربوطه به اون پروسیجر دسترسی نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    البته فکر کنم "پیدا کردن" در اینجا بهتر از "کشف" باشد...
    =======
    اگر *نام SP‌ درست نوشته شده* و همچنین در دیتابیس نیز *موجود* است :
    1- سعی کنید با استفاده از یک یوزر دیگر به دیتابیس وصل شوید. (یوزری که توسط آن به دیتابیس متصل شده اید آیا مالکیت این SP‌ را دارا است؟ آیا مجوز اجرای آنرا دارد؟ برای مثال اگر یوزر جدیدی تعریف کرده اید که dbo‌ نیست و قبلا SP تحت dbo‌ ایجاد شده ، با یوزر جدید نمی توانید به آن دسترسی داشته باشید، این مورد خصوصا هنگام آپلود کار روی سروری دیگر محسوس است )
    2- آیا SP دچار syntax errors جدیدا نشده؟!

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    پست
    73
    سلام....
    ممنون از توجه شما

    من مواردی رو که شما و دوستتو در بالا گفتین تک به تک چک کردم هیج موردی نمی بینم

    مشکل اینجاست که این صفحه تا دیروز عین ماه کار میکرد اما حالا ارور فوق رو میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    شرمنده شاید من درست متوجه مشکل شما نشدم ..اما من هم پروسیجری نمی بینم که اون اسم رو داشته باشه...
    احتمالا در حین کد نویسی مثلا اشتباهی یک حرف را پاک کرده اید یا اینکه در کد شما یک حرف اصافه تایپ شده که منطق و اسلوب کاری رو بهم ریخته...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •