نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوالاتی درباره کامپوننت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    سوالاتی درباره کامپوننت

    سلام
    ببخشید که سوالاتم مبتدی است . جستجو کردم جواب نیافتم
    1. کامپوننت چیست و چطوری ازش استفاده میشه؟؟؟
    2. برخی دوستان DLL میدهند . از انها چطور استفاده میشود؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    40
    پست
    740

    نقل قول: سوالاتی درباره کامپوننت

    سلام دوست عزیز.
    کامپوننت در حقیقت یک بسته نرم افزاریه. مثل یک Button یا یک CheckBox.
    DLL هم یعنی Dynamic Link Library. یعنی کتابخانه.
    استفاده از DLL ها و کامپوننت ها برای اینه که پروژه به بخش های کوچکتری شکسته بشه. مثلا وقتی شما می خواهید یک نرم افزار بنویسید و مثلا با اون به یک دماسنج متصل بشین، اول کدهای مربوط به کار کردن با اون دماسنج و ارتباط اون با پورت ها و .... رو می نویسین. بعد اون کدها رو DLL می کنید و این میشه یک بسته برای کار کردن با دماسنج.
    برای استفاده از کامپوننت ها و DLL ها باید اونها رو Import کنید. برای اینکار روی Project کلیک راست کنید و از قسمت Add منوی Reference رو انتخاب کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: سوالاتی درباره کامپوننت

    نقل قول نوشته شده توسط shahab2025 مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید که سوالاتم مبتدی است . جستجو کردم جواب نیافتم
    نقل قول نوشته شده توسط shahab2025 مشاهده تاپیک
    1. کامپوننت چیست و چطوری ازش استفاده میشه؟؟؟
    2. برخی دوستان DLL میدهند . از انها چطور استفاده میشود؟؟؟


    دوست عزیز کامپونت به فایلهایی گفته می شود که در داخل آن یه سری کنترل ها دست به دست هم دادن و یه کار مشخصی انجام می دهند و در بعضی مواقع از هیچ کنترلی استفاده نمی شود و فقط برای کار از کد استفاده شده است . توضیح کامپونت مبحثی مفصل می باشد و توضیحاتی که من دادم به صورت مبتدی بود . در نسخه VB6 استفاده از کامپونت هایی با پسوند .OCX مجاز بود و در نسخه Vb.net استفاده از کامپونت هایی با پسوند .OCX , .Dll مجاز می باشد . برای استفاده از کامپونت در Vb.Net باید در قسمت ToolBox کلیک راست کرده و از منوی بازشده Choose Item رو زده و بعد از باز شدن منوی جدید در قسمت Com Componet شما Ocx را باز کرده و از قسمت .Net FrameWork Componet می تونید کامپونت های مربوط به سری .Net رو در برنامه اضافه کنید .






    باتشکر احسان


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •