نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل رشته به عدد در هنگام select

  1. #1

    تبدیل رشته به عدد در هنگام select

    سلام
    من یک جدول دارم که یکی از فیلدهای آن از نوع varcharمی باشد ولی من می‌خواهم که بصورت عددی به من برگرداند تا بتوانم عملیات ریاضی را روی آن انجام دهم . درضمن مقادیر واقعی این فیلد همه بصورت عددی می‌باشند شبیه مثال زیر مثال:
    select Strtoint(a1)as from table1 where a1>100
    آیا در اسکیوال تابعی شبیه strtoint هست که بتواند این کار را انجام دهد.

  2. #2
    دوست عزیزم،
    از CAST میتونین برای تبدیلهای متنوعی استفاده کنین. این تابع بسیار قدرتمنده و توصیه میکنم در Books Online این بخش رو حتما ملاحظه بفرمایید:

    Transact-SQL Reference>CAST and CONVERT
    ضمنا دستور مورد نیاز شما:
    SELECT CAST(MyField AS INT) FROM MyTable WHERE CAST(MyField AS INT)>100


    موفق باشید،
    امین ثباتی MCSD

  3. #3
    این روش جواب داد.
    ممنون از راهنمایی شما.

  4. #4

  5. #5

    Question

    سلام

    سوال این که:

    اگر داده های جدول به صورت:

    299.55
    65.30
    1
    0
    80.00

    باشند،برای تبدیل این نوع داده های کاراکتری به int از چه دستوری باید استفاده کرد؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Elham_gh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    718
    نقل قول نوشته شده توسط maaaaaa مشاهده تاپیک
    سلام

    سوال این که:

    اگر داده های جدول به صورت:

    299.55
    65.30
    1
    0
    80.00

    باشند،برای تبدیل این نوع داده های کاراکتری به int از چه دستوری باید استفاده کرد؟


    CAST(REPLACE ( 'fieldname' , ',' , '' ) AS INT)

  7. #7

    Question

    یه سوال من می خوام فقط در خروجی مثلا کلمه ی درست به جای کلمه ی True بیاد و در بقیه ی موارد خود کلمه ی True داخل DATABSE باشه . یعنی نمی خوام داخل دیتابیس عوض بشه و فقط در هنگام نمایش در DbGrid عوض بشه .
    چه طوری؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hamid.Kad
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    پُشت هیچستانم...
    پست
    349
    دوست عزیز یه سوال را در یک تاپیک بپرسید. در تاپیک مربوطه جواب داده شده است
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=101561

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •