نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    Question چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    سلام
    البته user & pass رو داشته باشیم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    فایل را روی یک نفره دیگه آپلود کرد ؟ لطفا سوالتون رو روشن مطرح فرمائید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    ینی به روی سرور بفرستی که user & pass رو داشته باشی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    دوست عزیز sinashahab شما تمام تاپیک هایی که ایجاده کرده اید با عنوان نا مناسب بوده . لطفا یه عنوان مناسب انتخاب کنید . در ضمن من نمی فهمم منظورتون چیه ؟ لطفا یه خورده توضیح بدین .




    باتشکر احسان

  5. #5

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    منظورت از سرور اگه سرور اینترنتیه برو دنبال FTP
    اگه منظورت روی یه PC دیگه مثلا تو LAN هست برو دنبال Exploit اون سیستم عامل که بهت SHELL بده.اون وقت ادامه کار با FTP

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    ینی من می خواهم یک فایل رو یک سرور بریزم (برای هک نمی خوام چون یوزر و پس رو دارم)
    مثلا : c:\yahoo.txt روی 192.168.1.1 کپی بشه یا همون آپلود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    همونظور که گفتن باید از FTP استفاده کنی
    توی سایت جستجو کنید فکر می کنم یه سری بحث ها من در این موارد دیدم

    سوال در مورد اپلود کردن فایل

    FTP

    كار با ftpبراي انتقال , ويا كپي كردن فايل

    آپلود فایل

  8. #8

    نقل قول: چگونه میشه فایلی رو اپلود کرد روی یه نفر دیگه ؟

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    ینی من می خواهم یک فایل رو یک سرور بریزم (برای هک نمی خوام چون یوزر و پس رو دارم)
    مثلا : c:\yahoo.txt روی 192.168.1.1 کپی بشه یا همون آپلود

    این IP که شما نوشتی IP سرور توی LAN هست.خوب وقتی که پسورد نداری باید Anonymous به FTP اون لاگین شی.(تازه اگه اجازه این کار رو ادمین داده باشه.هرچند بعید میدونم بازم بتونی چیزی آپلود کنی چون هیچ امین خنگی اجازه Write به Anonymous نمیده)
    اگه به سرور دسترسی داری و میتونی برو FTP Server رو انگولک کن یه یوزر با دسترسی رایت ایجاد کن برو دنبال روشهای FTP که سورسش فراوونه.اگرم که دسترسی نداری میمونه روشهای مبتنی بر هک
    بهترین روش اینه که یه اسکن از پورتهای سرور بکنی(واسه شناسایی پورتهای باز)
    بعد تشخیص سیستم عامل سروره
    بعد تشخیص اینکه از چه سرویسهایی استفاده میکنه ( مثلا IIS , ...)
    بعد پیدا کردن یه Exploit جدید واسه اون سیتم عامله که یا هنوز پچی واسش در نیومده(که بعید میدونم به راحتی گیرت بیاد چون Priv8 هستند) یا اینکه ادمین هنوز حفره رو پچ نکرده
    بعد یه Shell ناز از سیستم میگیری که رو یه پورت بهت دسترسی بده
    از اینجا به بعد دیگه سیستم واسه تو میشه. میتونی یه یوزر با دسترسی ادمین بسازی که بعدا بدردت بخوره و هزارتا کار دیگه.برو دنبالش ببینم چیکار میکنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •