نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه کار کردن با TreeView - تو رو خدا کمک کنید

  1. #1

    نحوه کار کردن با TreeView - تو رو خدا کمک کنید

    سلام بر دوستان عزیز

    من شدیداً نیاز پیدار کردم تا با TreeView کار کنم ولی از اون هیچ چیز نمی دونم
    اگه ممکنه دوستان به من کمک کنند تا بتونم با TreeView کار کنم
    چطور میشه شاخه اصلی ساخت ؟
    چطور میشه زیر شاخه ساخت ؟
    چطور میشه برای یک زیر شاخه یا شاخه کد نویسی کرد ؟
    چطور میشه از ایندکس شاخه ها استفاده کرد؟
    چطور میشه شاخه ها رو بصورت اتوماتیک از بانک ساخت ؟

    قبلاً از همکاری و محبتتون تشکر می کنم

  2. #2
    به نظر کار باهش ساده میاد. روی سه نقطه پروپرتی ITems که کلیک کنین میتونین به صورت Visuallی تو اون پنجره ای که باز میشه هم شاخه اصلی درست کنین (با New Item) هم زیر شاخه (با New SubItem) .
    از توی برنامه هم با پروپرتی های TreeNode.Items کار کنین. انواع و اقسام Add ها یا Insert ها در درخت اطلاعات وارد میکنند و توابع دیگه ای که خروجیشون TTreeNode هست امکان دسترسی به اطلاعات و فراهم میکنن.

  3. #3
    اینجوری

    procedure Tuser_define1.FormShow(Sender: TObject);
    var i, j : integer;
    node : TTReeNode;
    Cap1, Cap2 : string;
    begin
    node:=nil;
    for i:=0 to form1.MainMenu1.Items.Count-1 do
    begin
    Cap1:=trim(form1.MainMenu1.Items.Items&#91 ;i].Caption);
    Node:=TreeView1.Items.Add(nil,Cap1);
    for j:=0 to form1.MainMenu1.Items.Items[i].Count-1 do
    begin
    Cap2:=trim(form1.MainMenu1.Items.Items&#91 ;i].Items[j].Caption);
    TreeView1.Items.AddChild(Node,Cap2);
    end;
    end;
    end;


    دوست من توجه کن که کد فوق Caption های یک منو را بصورت یک TreeView در میاورد ... ضمنا در فرم جاری باید یک کنترل TreeView داشته باشی .

  4. #4
    درود

    این یه نمونه ساده ست ، ولی میشه ازش ایده گرفت

تاپیک های مشابه

  1. کار با Treeview !
    نوشته شده توسط rtech در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 01:17 صبح
  2. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 07:28 صبح
  3. انتخاب از TreeView
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 17:08 عصر
  4. مشکل با TreeView
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 20:43 عصر
  5. عدم نمایش Treeview
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1385, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •