نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    Smile اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    سلام دوستان گلم
    ایا میشه کاری کرد که برنامه که ساختیم و حالت اجرایش کردیم ، با برنامه ای که ما تعیین میکنیم باز بشه.
    مثلا یک فایل اجرایی داریم که وقتی روش 2بار کلیک میشه با فتوشاپ باز بشه یا هر برنامه ی دیگه که ما تعیین کنیم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza6384
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران - شهرک ژاندارمری
    سن
    39
    پست
    740

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    شما منظورتون اینه که فایل Exe تون با برنامه ای که تعیین می کنید باز بشه؟ یا اینکه برخی فایل ها با پسوند خاص در سیستم شما با برنامه ای که نوشتید باز بشن؟
    برای کار دوم باید به رجیستری کلید اضافه کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    منظور من اولی بود که گفتید.اما مطلب دوم هم که گفتید جالبه
    اگه میشه منو راهنمایی کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    ببین دوست من ، فایل اگه اجرایی که خودش اجرا میشه ، دیگه احتیاجی نیست به اینکه با یه برنامه دیگه اجرا بشه ، ولی اگه منظورتون اینه که از توی برناممون تایین کنیم که فایل a.jpg که عکس هستش با فتوشاپ باز بشه ، امکانپذیره.
    Process.Start("Photoshop", "E:\1.jpg")

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    نه.داداش مصطفی اینو میدونستم.
    شما به فایل ذخیره شده فتوشاب نگاه کنید اگه دوبار کلید کنید مستقیما با اون باز میشه.
    یه همچین حالتی رو برای برنامم میخوم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    723

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    خوب در واقع اینی که شما میخوای همون راه دومی هستش که دوستمون Reza6384 گفتن.
    شما در واقع میخوای یه فایل با پسوندخاص توسط نرم افزار شما باز بشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    بله تغریبا همین طور هست.
    بزارید یه مثال بزنم: به عنوان مثال اگر روی فایلهای Txt دوبار کلیک شد با برنامه ما باز بشه.

  8. #8

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    بنظرم کافی است روی فایل مذکور بروید و کلیک راست کنید و از گزینه ها open with را باز کرده و از لیست نرم افزار خودتان را انتخاب کنید

  9. #9

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    سلام

    قدم به قدم این کار رو توضیح می دم. با فرض این که پسوند مورد نظر شما ext هست.
    - در مسیر HKEY_CLASSES_ROOT یک ورودی با نام .etx (اولش نقطه داره) ایجاد کنید.
    - در مقدار (Default) ورودی .ext بنویسید : extfile
    - در مسیر HKEY_CLASSES_ROOT یک ورودی با نام etxfile ایجاد کنید.
    - در ورودی extfile یک ورودی با نام shell ایجاد کنید.
    - در ورودی shell یک ورودی با نام open ایجاد کنید.
    - در ورودی open یک ورودی با نام command ایجاد کنید.
    - در مقدار (Default) ورودی command بنویسید :

    c:\myapp.exe %1

    بدیهیه که باید مسیر رو تغییر بدید!

  10. #10
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    حالا اگر بخواهيم آيكون مورد نظر خودمون روي آن فايلها نمايان بشه چه كنيييييم؟؟؟ آقا BlackDal !
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    سلام ببخشید منظورتون از ورودی چیه؟؟
    در مسیر HKEY_CLASSES_ROOT یک ورودی با نام etxfile ایجاد کنید

  12. #12

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    حالا اگر بخواهيم آيكون مورد نظر خودمون روي آن فايلها نمايان بشه چه كنيييييم؟؟؟ آقا BlackDal !
    - در کلید etxfile یک کلید دیگر با نام DefaultIcon بسازید (این کلیدshell هم ردیف خواهد بود)
    - در مقدار (Default) کلید فوق آدرس فایل آیکون را بنویسید.
    توجه اگر آیکون شما داخل فایل اجرایی باشه باید ایندکس آیکون رو هم بعد از کاما بنویسید. مثال:

    c:\myapp.exe, 1



    سلام ببخشید منظورتون از ورودی چیه؟؟
    روی HKEY_CLASSES_ROOT راست کلیک کنید و گزینه New و سپس گزینه Key را انتخاب کنید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    BlackDal جان من کارایی که گفتید رو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نمیفته.چرا؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    BlackDal جان من کارایی که گفتید رو انجام دادم اما هیچ اتفاقی نمیفته.چرا؟؟؟
    من کار هایی رو که گفتم انجام میدم و اتفاقات زیادی می افته، چرا؟؟؟

    اگر از طریق برنامه نویسی این کار رو انجام میدید مطمئن بشید ساختاری که تشریح کردم به صورت صحیح در رجیستری ایجاد میشه و اگر دستی این کار رو انجام میدید یک export از کلید های ساخته شده رو بذارید اینجا تا بررسی کنیم.

  15. #15

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    بنظرم پاسخت این باشه اگه درست فهمیده بشم
    ( Shell("C:\Program Files\JetAudio\jetaudio.exe", AppWinStyle.NormalFocus

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    سلام دوست گلم(شماره جان)
    نه منظورم این نبود.دستور شما برانهمه و فراخانی میکنه. اما منظور من چیز دیگست.
    در هر صورت از زحمتی که کشیدی ممنون

  17. #17

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    آقا دستت درد نکنه یکی از مشکلاته من همینه اما من میخوام بدونم چطوری میشه آدرس فایلی که روش دابل کلیک کرد را تو برنامه گرفت . مثلان تو زبان C++‎ وقتی می نویسی
    Int Main(Char X)
    متغیر X نام فایلی را که برنامه را اجرا کرده را برمی گردونه اما تو VB.Net من هرکاری کردم نتوانسم آدرس اون فایل را بگیرم. راحت بگم . من می خواستم وقتی رو فایل BackUp برنامه ای که نوشتم دابل کلیک شد برنامه آدرس فایل را بگیره و عکس العمل لازم را انجام بده.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  18. #18

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    در تکمیل گفته جناب BlackDel باید بگم می توانی وقتی داری Setup برنامه را با خود visual Studio‌ می توانی تو قسمت File Type مشخص کنی که چه پسوند هایی متعلق به برنامه شماست و با چه آیکنی مشخص بشود. این راه هم هست...
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  19. #19

    Wink نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    هیچ کس اطلاعات بیشتری نداره؟؟؟


    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  20. #20

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    آقا دستت درد نکنه یکی از مشکلاته من همینه اما من میخوام بدونم چطوری میشه آدرس فایلی که روش دابل کلیک کرد را تو برنامه گرفت . مثلان تو زبان C++‎ وقتی می نویسی
    Int Main(Char X)
    متغیر X نام فایلی را که برنامه را اجرا کرده را برمی گردونه اما تو VB.Net من هرکاری کردم نتوانسم آدرس اون فایل را بگیرم. راحت بگم . من می خواستم وقتی رو فایل BackUp برنامه ای که نوشتم دابل کلیک شد برنامه آدرس فایل را بگیره و عکس العمل لازم را انجام بده.
    1-

    Shared Sub Main(ByVal args As String())
    For Each arg As String In args
    Console.WriteLine(arg)
    Next arg
    Console.ReadLine()
    End Sub


    2-

    For Each arg As String In Environment.GetCommandLineArgs()
    Console.WriteLine(arg)
    Next arg

  21. #21

    Wink نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    با سلام و سپاس فراوان.
    خوشبختانه بعد از کلی جواب های گوناگونی که از سوی اعضای انجمن برای این مشکل دریافت کردم،‌ این تنها پاسخ صحیح بود که توانستم برای این مشکل به کاربرم.





    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    سلام
    همه اینایی که گفتین درست حالا من یه سوال مبتدی تر بپرسم

    چجوری فایلی رو که با نرم افزار ما باز شده رو دریافت کنیم
    مثلا کاربر روی عکس open with کرده و نرم افزار مارو اتخاب کرده حالا چجوری ما اون عکسو (مثلا تو یه Picture Box) نمایش بدیم؟

  23. #23

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    یادش بخیر! تاپیک برای سال 88 بود! 9 سال گذشته!

    For Each arg As String In Environment.GetCommandLineArgs()Console.WriteLine(  arg)
    Next arg


    این کد به شما آدرس فایل هایی که به ورودی برنامه فرستاده شده اند رو میده. یعنی اگه به Open with فایل با برنامه شما باز شده باشه آدرس فزیکی اون فایل رو میده(مثلا: D:\MyFile\Pic1.jpg)
    حالا به راحتی میتونید فایل رو بخونید و باهاش هرکاری که لازم هست رو انجام بدید
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    TBZ
    پست
    13

    نقل قول: اجرای برنامه اجرایی با برنامه دلخواه ما

    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •