نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    Exclamation آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    با سلام
    آيا ميشود براي كليك راست ماوس بر روي فرم كدي نوشت و توسط آن فرم دلخواهي را باز كرد؟
    تشكر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    من كدي دارم كه داخل وبي كار مكنه تست مكنم اگه داخل اكسس جواب داد ميزارم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    نقل قول نوشته شده توسط sib_data مشاهده تاپیک
    با سلام
    آيا ميشود براي كليك راست ماوس بر روي فرم كدي نوشت و توسط آن فرم دلخواهي را باز كرد؟
    تشكر
    سلام
    يه كارايي ميشه كرد در رخداد On Mouse Down منتها اين رخداد هم در رخدادهاي اصلي فرم موجوده و هم در مناطق Form Header Form Detail Form Footer و علاوه بر اينها ساير كنترلها مثل تكست باكسها ، كمبوها و ليست باكسها و .... اين رخداد رو دارن حالا ايد ديد شما كجاي فرم يا كدوم كنترل مي خواين با انجام رايت كليك فرم مورد نظرتون رو باز كنيد ؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی قربانی مشاهده تاپیک
    سلام
    يه كارايي ميشه كرد در رخداد On Mouse Down منتها اين رخداد هم در رخدادهاي اصلي فرم موجوده و هم در مناطق Form Header Form Detail Form Footer و علاوه بر اينها ساير كنترلها مثل تكست باكسها ، كمبوها و ليست باكسها و .... اين رخداد رو دارن حالا ايد ديد شما كجاي فرم يا كدوم كنترل مي خواين با انجام رايت كليك فرم مورد نظرتون رو باز كنيد ؟

    فقط در مناطي از فرم كه بدون هيچ كنترلي است.
    ميشه بيشتر توضيح بديد كه كليك راست را چگونه تشخيص ميدهد؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    آقاي قرباني عزيز
    مشكل من در اين خصوص حل شد.
    از راهنمايي شما ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مهدی قربانی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,435

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    خوب براي تست كد زير رو در رخداد On Mouse Down بنويسيد بعد تست كنيد و نتيجه رو اعلام كنيد :
    بجاي FormName نام فرم مورد نظرتون رو جايگزين
        If Button = 2 Then
    DoCmd.OpenForm "FormName"
    End If


    در مورد تشخيص هم عرض كنم خدمتتون كه در رخداد VBA , On Mouse Down مي تونه به محض پائين رفتن كليدهاي موس رخداد مربوطه مي كنه و ميشه دستور لازم رو صادر كرد البته رخداد On Mouse Up هم خواسته شما عمليه منتها Mose Down مقدم بر Mouse Up هست يعني زودتر رخ ميده و بواسطه متغيير Button مقادير مربوطه رو كه منتسب به كليدهاي موس ( چپ 1 و راست 2 ) هست دريافت مي كنه و پاسخ مرتبط رو صادر مي كنه .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,175

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    نقل قول نوشته شده توسط sib_data مشاهده تاپیک
    آقاي قرباني عزيز
    مشكل من در اين خصوص حل شد.
    از راهنمايي شما ممنون

    مشه بگيد چطوري تا بقيه دوستان هم ياد بگيرن

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار sib_data
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    71

    نقل قول: آيا ميشود بر روي دكمه راست ماوس كد نوشت و فرمي باز كرد.

    نقل قول نوشته شده توسط دل شكسته مشاهده تاپیک
    مشه بگيد چطوري تا بقيه دوستان هم ياد بگيرن

    كد مربوطه نوشته شده از همون استفاده كني جواب ميده.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •