نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: ویرایش لیست Combo Box

  1. #1

    ویرایش لیست Combo Box

    سلام دوستان

    یه کامبو باکس رو چجوری میشه ویرایش کرد ؟ یعنی اطلاعاتش رو بتونیم کم یا زیاد کنیم.

    ممنون میشم اگر با یه مثال خوب برام بزارید .

  2. #2

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    ComboBox1.Items
    تمامی تغيرات رو ميتونی با كد بالا انجام بدی. فقط بعد از Items يك نقطه بزار تا ببينی...

  3. #3

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box



    Armin060 : جان میخوام این لیست رو ویرایشش کنم.

    با اون کد نشد..

  4. #4

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    بگو چه ويرايشی ميخوای انجام بدی تا اگر بلد بودم بگم.!

  5. #5

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    Armin060 : جان میخوام با کلک کردن روی دکمه ویرایش محتویات داخل کامبو رو بتونم ویرایش کنم.

  6. #6

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    يك ComboBox به فورمتون اضافه كنيد به همراه يك Button و نام هيچ كدام رو تغيير نديد. حالا كد زير رو در قسمت كد نويسی فرم مربوطه كپی كنيد و بعد كد رو برسی و كد مورد نظر خودتون رو بنويسيد. با فشرن كليد F10 در زمان ويرايش، ويرايش انجام ميشود.

    Public Class Form1
    Friend WithEvents txt1 As New TextBox
    Dim frm1 As New Form
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    txt1.Clear()
    frm1.FormBorderStyle = Windows.Forms.FormBorderStyle.FixedDialog _
    : frm1.MinimizeBox = False : frm1.MaximizeBox = False : frm1.StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen
    For i As Integer = 0 To ComboBox1.Items.Count - 1
    If i < ComboBox1.Items.Count - 1 Then
    txt1.Text = txt1.Text + ComboBox1.Items.Item(i).ToString() + vbCrLf
    Else
    txt1.Text = txt1.Text + ComboBox1.Items.Item(i).ToString()
    End If
    Next
    txt1.Dock = DockStyle.Fill : txt1.Multiline = True : frm1.Controls.Add(txt1)
    frm1.ShowDialog()
    End Sub
    Private Sub textBox1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As KeyEventArgs) Handles txt1.KeyDown
    If (e.KeyCode = Keys.F10) Then
    ComboBox1.Items.Clear()
    For i As Integer = 0 To txt1.Lines.Length - 1
    ComboBox1.Items.Add(txt1.Lines(i).ToString())
    Next
    frm1.Close()
    End If
    End Sub
    End Class


  7. #7

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    Armin060: جان دستت طـــــــــلا.......

    این اطلاعات ویرایش شده رو سیو نمیکنه !!! باید سیو هم بشه .

    ممنون میشم اگر درستش کنید

    از پ ام ات هم ممنون، نمیتونم جوابش رو بدم چون هنوز جوازش رو نگرفتم. باید 20 تا پست داشته باشم

  8. #8

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    سيو ميكنه....شما برای اين كار بايد كليد ّF10 رو بزنيد.

  9. #9

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    سيو ميكنه....شما برای اين كار بايد كليد ّF10 رو بزنيد.
    Armin060: جان نمیشه F10 رو هم زدم نشد بعد جای F10 انتر رو انتخاب کردم بازم نشد

    فک کنم مشکل از جای دیگه باشه

    روی سیستم شما کار میکنه ؟

  10. #10

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    بله كار ميكنه.

    به اين قسمت كد نگاه كنيد :

    Private Sub textBox1_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As KeyEventArgs) Handles txt1.KeyDown
    If (e.KeyCode = Keys.F10) Then
    ComboBox1.Items.Clear()
    For i As Integer = 0 To txt1.Lines.Length - 1
    ComboBox1.Items.Add(txt1.Lines(i).ToString())
    Next
    frm1.Close()
    End If
    End Sub
    براش تعريف كردم. حالا ميخوايد F10 رو عوض كنيد شايد شد...!!!

    راستی شما از ComboBox خود دات نت استفاده ميكنيد..؟؟ اگر نه كه ماجرا عوض ميشه..!!
    آخرین ویرایش به وسیله Armin060 : شنبه 04 آبان 1387 در 22:07 عصر

  11. #11

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    راستی شما از ComboBox خود دات نت استفاده ميكنيد..؟؟ اگر نه كه ماجرا عوض ميشه..!!
    بلی از همون استفاده میکنم.. ولی جواب نمیده.

    براش تعريف كردم. حالا ميخوايد F10 رو عوض كنيد شايد شد...!!!
    چند بار عوض کردم نشد .

  12. #12

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    ببينيد... شما بياد وقتی كه فوكوس روی TextBox هست بايد F10 رو بزنيد. اگر اين كار رو هم كرديد و باز جواب نداد... چند حالت داره كه دو تا حالتش معمول تز هست :
    1- يا ما رو سر كار گزاشتيد
    2- يا كامپايلر تركيده ( خرابه )

  13. #13

    نقل قول: ویرایش لیست Combo Box

    شما بياد وقتی كه فوكوس روی TextBox هست بايد F10 رو بزنيد.
    این یه تکه رو باید همون اولی میگفتی!!

    من پدر F10 رو اینجا در آوردم!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •