نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یه مشکل دارم .. (send to all )

  1. #1

    یه مشکل دارم .. (send to all )

    اساتید asp کار و غیره سلام

    اقا من همچین سورسی دارم ....





     <form name="form" onSubmit="return verifiera()"  method="post" action="send.asp?tillid=41&fromid=49" >
    <textarea name="text" cols="30" rows="5" class ="table"></textarea>
    <p><br>
    <input type="image" src="Submit.gif" name="Submit" value="SUBMIT" width="36" height="24" align="center" class="nsl">


    </form>



    که باهاش به کاربر شماره 49 پیغام میفرستم ... کاربری خودم هم که مشخصه . 41 هست ...
    حالا میخوام بدونم راهی هست تا به کل کاربرا که بیشتر از 100 نفرند .. یکجا پیغام بفرستم یا نه ¿¿
    ممنونم....

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    ببین دوست من ، این کار رو باید توی صفحه Action انجام بدی.اگه بگی توی صفحه Action چیکار کردی بیشتر راهنماییت می کنم.


    :sunglass:

  3. #3
    سلام عزیز برادر ..
    ببین استاد جان .. هر چی هست تو همین صفحه هست ...
    اکشن هم همین صفحست والا ...
    یعنی من انجا سند میکنم همینجا هم پیامّو میبینم ...
    حالا اون نشد ببینید میتونید یه راه برای سند تو آل واسه این ایکی بگید ...
    با سپاس ..

    <form name="form1" onSubmit="return verifiera()"  method="post" action="do_send.asp">
    <input type="hidden" name="to" value="241">
    <textarea name="text" cols="50" rows="8"></textarea>
    <input type="text" name="rubrik" size="30" maxlength="150" value="Javab">
    <input type="image" src="befrest.gif" name="Submit" value="befrest" width="56" height="22" align="center" class="knapp">
    </p>
    </form>




    در مورد بالایی باید بگم اینجوریه که ..
    من وارد صفحه اول میشم یوسر و پس وارد میکنم و لوگین میشم ...
    بعد مثلا روی لینک کاربر .241. کلیک میکنم تا براش پیغام بفرستم . و صفحه با سورس بالا برام بز میشه

    استاد جان جانه حاجی همین یه بار ...
    والا صفحه do_send.asp هم در دسترس نیست :(

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699
    یعنی چی صفحه do_send.asp در دسترس نیست ؟؟؟ توی اون صفحه همه کار انجام می شه .
    سورس اونو بنویس ! :1010:

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن پیغامهای ارسالی از کامپیوترهای شبکه که با net send فرستاده میشوند
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 13:09 عصر
  2. نحوه استفاده از net send در #C ?????
    نوشته شده توسط elham_981 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 09:31 صبح
  3. نحوه استفاده از net send در #C ?????
    نوشته شده توسط elham_981 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 00:12 صبح
  4. ارسال پیام در شبکه بدون استفاده از NET SEND
    نوشته شده توسط shahram197070 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 16:23 عصر
  5. استفاده از تجهیزات وایر لس برای خطSend
    نوشته شده توسط aminnet در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1383, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •