نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه برای یک برنامه دلفی پارامتر ورودی تعریف کنم؟

  1. #1

    چگونه برای یک برنامه دلفی پارامتر ورودی تعریف کنم؟

    زمانی که در داس با C++‎ برنامه مینوشتم میتوانستم برنامه را طوری بنویسم که با پذیرش پارامترهای ورودی عملکردهای مختلف داشته باشد ، اینکار در دلفی چگونه انجام میشود؟
    مثلا یک برنامه بنویسم که بتواند دو پارامتر ورودی داشته باشد
    Test.exe a1 b1

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    با استفاده از دو تابع ParamStr و ParamCount که اولی پارامترهای خط فرمان را برمیگرداند و دومی تعداد آنها را. مثال:
    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if ParamCount() >0 then ShowMessage(ParamStr(1));
    end;

  3. #3
    خیلی متشکرم جناب اسیستانت
    :flower:

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    دقیقا مثل پاسکال هست
    paramcount تعداد رو میگه و پارامتر ها به صورت string هستند و میتونی با paramstr(n) هر کدوم رو بگیری
    بای

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •