نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

  1. #1

    مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    با سلام
    یک دیتا بیس اکسس دارم که در دلفی از طریق AdoConnection و Microsoft jet 4.0 ole به اون متصل میشم,
    مشکلم الان روی مدیریت پیغام خطا در این دیتا بیس است. چطوری میتونم کد های خطا رو موقع اجرای برنامه پیدا کنم تا بتونم مدیریتشون کنم؟ مخصوصاً در رویداد OnpostError ؟ از کمکتون متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814

    با سلام

    کلمات Try , Except و یا OnException را جستجو کنید.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: با سلام

    نقل قول نوشته شده توسط SYNDROME مشاهده تاپیک
    کلمات Try , Except و یا OnException را جستجو کنید.
    موفق باشید
    این جور کنترل یه کنترل عمومی در ویندوزه
    من میخوام کدهای خطا رو پیدا کنم, آیا jet 4 مثل bde کدهای خاص خودش و دره؟

  4. #4

    نقل قول: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    AdoConnection.Errors


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #5

    نقل قول: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    AdoConnection.Errors
    با تشکر از اقای کشاورز!
    این خصوصیت errors هم یک پروسیجر است و هم دارای چند متد ,
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ کدهای خطا رو چطور میشه پیدا کرد؟ تو سایت جستجو کردم نبود

  6. #6

    نقل قول: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    این خصوصیت errors هم یک پروسیجر است و هم دارای چند متد ,
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ کدهای خطا رو چطور میشه پیدا کرد؟ تو سایت جستجو کردم نبود
    errors درواقع مستقیما خود خصوصیت errors موجود در ADO را در اختیار شما قرار میده. برای کار کردن باهاش باید با خودِ ADO (منظورم کامپوننت های ADO دلفی نیست، بلکه تکنولوژی ADO مایکروسافت که کامپوننت های دلفی از آن برای ارتباط با بانک استفاده می کنند) آشنا باشید. Helpاش در Microsoft Data Access SDK هست که می تونید بصورت رایگان از سایت مایکروسافت دانلود کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7

    نقل قول: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک
    errors درواقع مستقیما خود خصوصیت errors موجود در ADO را در اختیار شما قرار میده. برای کار کردن باهاش باید با خودِ ADO (منظورم کامپوننت های ADO دلفی نیست، بلکه تکنولوژی ADO مایکروسافت که کامپوننت های دلفی از آن برای ارتباط با بانک استفاده می کنند) آشنا باشید. Helpاش در Microsoft Data Access SDK هست که می تونید بصورت رایگان از سایت مایکروسافت دانلود کنید.
    با تشکر از راهنمایی مفید شما،
    این رو در سایت مایکروسافت جستجو کردم بسته های نرم افزاری متعددی پیدا کرد که دقیقاً نمیدونم تو کدومش Help ی که من میخوام و داره، اگه ممکنه لینک دانلودش رو برام بذارید متشکرم

  8. #8

    نقل قول: مدیریت خطا در پایگاه داده های اکسس

    لینک دانلود نسخه 2.8:
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

    لینک خواندن آنلاین مطلب از MSDN:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...99(VS.85).aspx

    لینک دانلود آخرین نسخه MDAC (نسخه 2.8 سرویس پک 1):
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •