نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برنامه ای که با زدن space متون قبل از space رو رنگی کنه

  1. #1

    برنامه ای که با زدن space متون قبل از space رو رنگی کنه

    با سلام
    شاید یه کم برنامه درخواستیم عجیب باشه
    ولی مشکل دارم باهاش
    یه برنامه ای می خوام که با تایپ هرچیزی همزمان با زدن space حروف و کلمات قبلش رنگی بشه و وقتی که بعد از زدن space دوباره متنی نوشتیم ، کلمه جدید مشکی رنگ باشه
    یعنی فقط کلمات قبل از آخرین space رنگی باشه
    البته این کد رو نوشتم ولی وقتی space می زنم کلمات قبل رو که رنگی می کنه از اون به بعد هر کلمه ای که می نویسم رو هم با همون رنگ می نویسه نه مشکی
    امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین

  2. #2

    نقل قول: برنامه ای که با زدن space متون قبل از space رو رنگی کنه

    متن رو توی Textbox می نویسید؟

  3. #3

    نقل قول: برنامه ای که با زدن space متون قبل از space رو رنگی کنه

    نقل قول نوشته شده توسط soheilajoon مشاهده تاپیک
    متن رو توی Textbox می نویسید؟
    با سلام ممنون
    متن رو در richtextbox مي نويسم
    ببين من از اين دستور استفاده كردم ولي همونطور كه گفتم با زدن space كلمه هاي قبل از space رو رنگي مي كنه
    ولي با نوشتن اولين كلمه بعد از \space
    بايد اون كلمه رو مشكي رنگ بنويسه ولي مثلا آبي مي نويسه



    richtextbox1.select(0,richtextbox1.selectionstart-1);
    richtextbox1.selectioncolor=color.blue;

    }

  4. #4

    نقل قول: برنامه ای که با زدن space متون قبل از space رو رنگی کنه

    - ابتدا مکان کنونی مکان نما دز کنتزل را در یک متغیر ذخیره کنید.
    - سپس بلاک خودتان را اجرا کنید.
    - بعد از اجرای بلاکی که ذکر فرمودید مکان نما را به محل متغیر هدایت کنید (متد select)
    - سپس selectioncolor را به مشکی ست کنید.

  5. #5
    من یه همچین کدی نوشتم:
    bool watch = true;
    int top = 0;
    privatevoid richTextBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)i
    }
    if (watch == true)i
    }
    top = richTextBox1.Text.Length - 1;
    watch = false;
    {
    string txt = richTextBox1.Text;
    if (txt[richTextBox1.TextLength - 1] == ' ')i
    }
    richTextBox1.Select(top, richTextBox1.TextLength - 1);i
    richTextBox1.SelectionColor = Color.DarkSeaGreen;
    watch = true;
    richTextBox1.Select(richTextBox1.TextLength + 1, richTextBox1.TextLength + 1);i
    richTextBox1.DeselectAll();i
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Black;
    {
    {
    آخرین ویرایش به وسیله soheilajoon : دوشنبه 06 آبان 1387 در 21:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •