نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    Cool نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    توی DB سه تا Table دارم که داخل این جدول ها 2 فیلد NameFamily و Mobile دارم ....
    کاری که میخوام انجام بدم اینه که توی یه Combobox جدول مورد نظر انتخاب بشه و فیلدهای ذکر شده از جدول انتخابی توی GridView دیده بشه .... !

    کسی میدونه چکار باید انجام بدم !؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    خوب کاری نداره که ، دیتا ست خودتو با توجه به نیازت Fill کن و بده به دیتا سورس ، دیتا گرید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    گرید رو بایندباید کنم و تغییر دیتا سورس در زمان برنامه (اگه منظورتون همینه) زیاد کار درستی نیست !!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    نمیدونم کجای فروم خوندم که یکی از دوستان به دیگری توصیه کرده بود اول برو خودت .......

    جوانشو میزارم شاید بکار دوستان دیگه ای هم بیاد

    اول یه SP تولید میکنی به این صورت

    ALTER PROCEDURE dbo.MobileShow

    @TableID
    int
    AS
    SELECT
    NameFamily,Mobile From dbo.tblEnrolledStudents where (@TAbleID=0)
    UNION
    SELECT
    NameFamily,Mobile From dbo.tblEnrolledProfessors where (@TAbleID=1)
    UNION
    SELECT
    NameFamily,Mobile From dbo.tblEnrolledJobholders where (@TAbleID=2)
    /* SET NOCOUNT ON */
    RETURN

    گرید رو به این SP بایند میکنیم و

    PrivateSub ComboBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ComboBox1.SelectedIndexChanged
    MobileShowTableAdapter.Fill(Maindataset1.MobileSho w, ComboBox1.SelectedIndex)
    EndSub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ALI TT
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\system32
    پست
    351

    نقل قول: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    خوب دوست عزیز منم همینو گفتم دیگه ؟ مگه راه دیگه ای هم داره ؟!!!!!

    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار baran_mehr
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    شهر آفتاب گرمسار
    پست
    1,129

    نقل قول: نمایش اطلاعات چند جدول در DataGridView

    سلام گلم.
    میتونی با سه تا دستور IF و یک select انجامش بدی.
    به این صورت که اگر گذینه اول از کمبو انتخاب شد متغییر Command برابر یک دستور و اگر دو .......
    و در اخر هم این متغیر رو به دستور Select بدی.
    شاد باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •