صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 85

نام تاپیک: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    Smile **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    براي اينكه بچه ها در زمينه ياهو ديگه مشكلي نداشته باشند
    سعي كردم سورس هايي كه فكر مي كردم بدرد بخور هست رو يك جا جمع كنم تا همه استفاده كنند
    اميدوارم كه خشتون بياد و باعث بشه مشكلات همتون در اين زمينه حل بشه

    __________________________________________________ _________________

    يك بوتر دي سي كوچولو :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...tdcexample.rar

    سورس كامل YM!Cam
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/A_Ym!cam.zip

    سورس كامل BuddySpy_2.2.06
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/Buddyspy_2.2.06.rar

    گرفتن پيغام در ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...chatpmtext.zip

    چك كردن آنلاين افراد حتي در حالت اينويزابل
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...ker_Source.rar

    مالتي ياهو 9
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...Source_108.zip

    چك كردن وب كم افراد
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...am-checker.zip

    روم ليست گرابر
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...rabber Src.zip

    فرستادن ميل با ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...Mail_Yahoo.zip

    ماشين پاسخگوي ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...ine Source.zip

    ياهو ويس
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...ahoo_Voic2.zip

    شكلك ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...alon_23950.zip

    فرستادن فايل با ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/Ymsg_File.zip

    انواع لوگينر هاي ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...Ymsg_Login.zip

    تغيير پسورد ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...Ypwchanger.zip

    شكلك هاي ياهو
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...klak Yahoo.rar

    برنامه خزنده
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...Khazande 3.rar

    فرستادن پيغام به يك ليست (آنلان - آفلاين)
    http://users5.titanichost.com/3dboy/sorce/Send Pm.rar

    23 سروس از برنامه های یاهو تقدیم به دوستان
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/23.yahoo.rar

    سورس يك بوتر جالب

    http://users5.titanichost.com/3dboy/...ini_booter.rar

    Y!siya
    اين برنامه با 10 تا آي دي لاگين ميشه ، وارد روم ها ميشه و به جمع آوري آي دي ها ميپردازه ، امكان پاسخگويي خودكار ، فرستادن پيغام به يك ليست از آي دي ها

    http://users5.titanichost.com/3dboy/y_siya/ysia.rar
    __________________________________________________ _
    آخرین ویرایش به وسیله 3dboy1 : پنج شنبه 03 بهمن 1387 در 06:25 صبح دلیل: اضافه كردن لينك

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    لينك ها رو امتحان كردم اما اگر مشكي داشتيد خبرم كنيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    منبع رو نمي گين ؟؟
    فكر كنم deltahacking ؟؟
    چون من اينارو اونجا ديدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    منابع :
    www.iranvig.com
    www.vbfrance.com
    چون خيلي وقت پيش دانلود كرده بودم درست در خاطرم نيست
    احتمالا deltahacking هم بوده
    سورس برنامه تبليغاتي خزنده رو هم براتون ميزارم
    اميدوارم كه بدردتون بخوره
    لينك :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/Khazande 3.rar

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    منابع :
    www.iranvig.com
    www.vbfrance.com
    چون خيلي وقت پيش دانلود كرده بودم درست در خاطرم نيست
    احتمالا deltahacking هم بوده
    سورس برنامه تبليغاتي خزنده رو هم براتون ميزارم
    اميدوارم كه بدردتون بخوره
    لينك :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/Khazande 3.rar
    سلام
    دوست عزیز این کار نمی کنه چون هنگام ورود به روم کد می خواد و این برنامه کار نمی کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    دوست عزيز از زماني كه ياهو براي ورود كد گذاشت سورس برنامه خزنده پخش شد وگرنه .....

    اگر برنامه اي تو اين زمينه ميخواي برنامه تك فنر هست كه براي فروش هست
    با يك سرچ ميتوني برنامه رو پيدا كني
    اگر دوستان هم در اين زمينه كه چطور ميشه اين كد رو دور زد نظر و پيشنهاد بدند خيلي عالي ميشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    چند وقت پیش یه تایپ در مورد این موضوع زده شد

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    کسی سورسی در رابطه با ارسال اف مسیج نداره

    یعنی به یه ای دی پیام بفرستیم ( ای دی طرف هم افلاین هست ) هر موقع طرف انلاین شد بهش اف مسیج بره

    تمامی سورس های موجود در این سایت و سایت های دیگر و نتایج سرچ در گوگل بی نتیجه بود و فقط به ای دی های انلاین پیام می فرستند

    ممنون میشم اگر کسی کمک کنه
    آخرین ویرایش به وسیله debugger : شنبه 11 آبان 1387 در 14:15 عصر دلیل: غلط املایی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    سورس برنامه Yahoo
    خيلي چيزا مي تونين ازش ياد بگيرين
    موفق باشيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    سورس برنامه Yahoo
    خيلي چيزا مي تونين ازش ياد بگيرين
    موفق باشيد
    اینو قبلا دیدم . اینم نمی تونه اف مسیج ارسال کنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    اینو قبلا دیدم . اینم نمی تونه اف مسیج ارسال کنه
    1- من اينو براي همه گذاشتم نه براي شخص شما
    2- شما هنوز دانلود نكردي چجوري فهميدي اون نيست ?:-
    (191.4 کیلوبایت, 0 دیدار)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط Dr.Bronx مشاهده تاپیک
    1- من اينو براي همه گذاشتم نه براي شخص شما
    2- شما هنوز دانلود نكردي چجوري فهميدي اون نيست ?:-
    (191.4 کیلوبایت, 0 دیدار)
    مگه چند تا سورس یاهو مسنجر داریم

    از اسمش فهمیدم که دارمش

    از خجمش

    چون قبلی هم این مشخصات را داشت

    ok

    بازم ممنونم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    يه سورس در اين زمينه دارم كه از طريق خود سايت ياهو مسيج براي افراد ميفرسته اما اگر سورسش رو گذاشتم باعث ميشه كه اين سورس در كي لاگر ها و تروجان ها استفاده بشه
    در مورد اين كه اف مسيج نميفرستند من چندين سورس رو امتحان كردم كه خيلي راحت اين كار رو ميكنند
    حداقل براي من كه اينطور بوده
    حتي سورس هايي كه در اين تاپيك هستند
    اما باز هم يه سورس جديد در اين زمينه آماده مي كنم و براتون ميزارم
    آخرین ویرایش به وسیله 3dboy1 : شنبه 11 آبان 1387 در 22:01 عصر دلیل: غلط املايي

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    سورس كه پيغام بفرسته چه طرف ان باشه چه اف
    اين طور كه من فهميدم آقاي debugger خودشون در زمينه اف مشكل دارند
    چون من خيلي از سورس ها رو امتحان كردم و مشكلي نداشتند در اين زمينه
    اما باز هم براي اطمينان يه سورس در اين زمينه آماده كردم
    با عكس كه نشون بده اف فرستاده
    تصوير برنامه :


    اين هم لينك سورس برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/sorce/Send Pm.rar
    اميدوارم كه بدرد دوستان بخوره

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Dr.Bronx
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Hosna Soft
    پست
    1,108

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    حالا اميدوارم كه كسي سوء استفاده نكنه
    ولي بهتر بود با پيغام خصوصي برا ايشون ميفرستادين
    چون راحت ميشه به عنوان يك مسيج بمبر از اين استفاده كرد
    خيلي خيلي راحت

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    سلام
    انتی ویروس من اون فایل رو گرفت : kaspersky
    حالا آنتی من ایراد داره یا فایل شما ؟
    فکر کنم تورجان بود .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    من سورس برنامه رو در اختيارتون قرار دادم
    آنتي من كه ايرادي نگرفته
    اگر از دوستان كس ديگه اي با اين مشكل روبرو شد خبرم كنه ببينم مشكل از كجاست

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط sinashahab مشاهده تاپیک
    سلام
    انتی ویروس من اون فایل رو گرفت : kaspersky
    حالا آنتی من ایراد داره یا فایل شما ؟
    فکر کنم تورجان بود .

    دوست عزیز فایل هیچ مشکلی نداره . من KasperSky دارم ورژن جدید آخرین Update .

    دستگاه شما ویروسی هست و وقتی فایل Exe دیده اونو ویروسی کرده .





    باتشکر احسان

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نمي دونم چرا كانكت نميشه

    بايد سورس را تغيير بدم (البته قسمت كانكت )

    تست مي كنم نتيجه را مي گم

    از زحمات همه دوستان هم ممنونم

    دوست عزيز 3dboy1 جان اگر سورست كار كنه كل پروژه خودم را برات اپلود مي كنم ( فجيع حال مي كني )
    آخرین ویرایش به وسیله debugger : یک شنبه 12 آبان 1387 در 19:27 عصر

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    چطور ميشه كد امنيتي ياهو رو براي ورود به اتاق دور زد
    از دوستان اگر كسي در اين زمينه نظر و يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيار ما قرار بده تا يه برنامه در اين زمينه طراحي كنيم
    شدنش رو ميدونم كه ميشه چون نرم افزارش هست و به قيمت 25000 تومان به فروش ميرسه

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    چطور ميشه كد امنيتي ياهو رو براي ورود به اتاق دور زد
    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    از دوستان اگر كسي در اين زمينه نظر و يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم در اختيار ما قرار بده تا يه برنامه در اين زمينه طراحي كنيم
    شدنش رو ميدونم كه ميشه چون نرم افزارش هست و به قيمت 25000 تومان به فروش ميرسه


    دوست عزیز شدن می شه ولی باید با قواعد کلی Captcha آشنایی کامل پیدا کنید .


    ولی برای دریافت لینک Captcha در روم های یاهو می تونید وقتی درخواست ورود به روم رو می دین همون لحظه اطلاعت ورودی را Split کنید و لینک Captcha را دریافت کنید .


    در این مورد یه توضیحات در یکی از تاپیک ها دادم . لطفا جستجو فرمایید .





    باتشکر احسان

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام خدمت آقا احسان عزيز
    در مورد دزيافت لينك captcha واقعا ممنون
    اما اگر بشه اين كد گرفتن رو دور زد خيلي جالب و عالي ميشه
    سعي ميكنم اطلاعاتي در اين زمينه جمع آوري كنم و در اختيار دوستان قرار بديم
    راستي آقا احسان در مورد رباط ياهو تاپيك جالبي هست
    من هم سورس جالب در اين زمنه دارم هم اطلاعات خوبي
    اگر ميدونيد در اين زمينه يه تاپيك بزنيم
    از دوستان اگر به اين بحث علاقه مند هستند اطلاع بدند تا اين موضوع رو در يه تاپيك جدا شروع كنيم
    ماشين هاي پاسخگو و باط هاي ياهو

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    من يه تاپيك با موضوع رباط ياهو درست كردم و يك برنامه آزمايشي براي دانلود گذاشتم
    اگر خواستيد اين بحث ادامه پيدا كنه لطفا به تاپيك سر بزنيد و نظرات خودتون رو اعلام كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=129885

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    يكي از دوستان سورسي رو خواسته بودند كه چك كنه طرف آنلاين يا آفلاين هستش و به صورت يك پيغام به آي دي ما خبر بده
    من يه نمونه سورس خيلي ساده در اين زمينه آماده كردم
    اما اگر ميخواهيد كارآمد تر بشه
    اون رو طوري طراحي كنيد مثل يك تروجان عمل كنه يا اينكه بر روي يك كافينت به صورت مخفي آن بشه و به شما از آنلاين و آفلاين طرف خبر بده
    راستي تا يادم نرفته بگم كه براي اين برنامه از Yahoo Protcol آقا احسان ( sanaz13x) استفاده شده
    تصوير برنامه :


    سورس برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...eck_status.rar
    موفق

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    من يه تاپيك با موضوع رباط ياهو درست كردم و يك برنامه آزمايشي براي دانلود گذاشتم
    اگر خواستيد اين بحث ادامه پيدا كنه لطفا به تاپيك سر بزنيد و نظرات خودتون رو اعلام كنيد
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=129885



    دوست عزیز در مورد روبات من کاملا با شما موافقم ولی نباید این رو فراموش کنید که بحث هوش مصنوعی رو می شه تا حدودی در این کار استفاده کرد . من روبات های بسیار باهوش دیدم که واقعا خیلی زیرک هستن و بسیار در این کار خبره هستن . به نظر من باید برای این کار بحث های زیادی بشه . فکر ها رو هم ریخته بشه . ولی اینم در نظر بگیرین که واقعا نمی شه تمام علم رو به طور رایگان در اختیار عموم گذاشت .



    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت آقا احسان عزيز
    در مورد دزيافت لينك captcha واقعا ممنون
    اما اگر بشه اين كد گرفتن رو دور زد خيلي جالب و عالي ميشه
    سعي ميكنم اطلاعاتي در اين زمينه جمع آوري كنم و در اختيار دوستان قرار بديم
    راستي آقا احسان در مورد رباط ياهو تاپيك جالبي هست
    من هم سورس جالب در اين زمنه دارم هم اطلاعات خوبي
    اگر ميدونيد در اين زمينه يه تاپيك بزنيم
    از دوستان اگر به اين بحث علاقه مند هستند اطلاع بدند تا اين موضوع رو در يه تاپيك جدا شروع كنيم
    ماشين هاي پاسخگو و باط هاي ياهو

    در مورد Captcha من خیلی جستجو کردم . ولی به نتیجه ای نرسیدم .

    من تا به امروز Spamer های زیادی نوشتم از جمله برای سیستم VBulletin ,Blogfa , MihanBlog و سایت های زیادی مثل Rap98 . ولی هر کاری کردم که Captcha ها رو دور بزنم نشد . ولی الان دارم رو روبات 360 کار می کنم .


    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    با سلام
    يكي از دوستان سورسي رو خواسته بودند كه چك كنه طرف آنلاين يا آفلاين هستش و به صورت يك پيغام به آي دي ما خبر بده
    من يه نمونه سورس خيلي ساده در اين زمينه آماده كردم
    اما اگر ميخواهيد كارآمد تر بشه
    اون رو طوري طراحي كنيد مثل يك تروجان عمل كنه يا اينكه بر روي يك كافينت به صورت مخفي آن بشه و به شما از آنلاين و آفلاين طرف خبر بده
    راستي تا يادم نرفته بگم كه براي اين برنامه از Yahoo Protcol آقا احسان ( sanaz13x) استفاده شده
    تصوير برنامه :


    سورس برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/...eck_status.rar
    موفق

    من از شما تشکر می کنم واسه استفاده از این ابزار و ممنون .







    باتشکر احسان


  26. #26
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    سورس ربات ياهو رو براتون در يك تاپيك ديگه قرار دادم حتما سر بزنيد و با نظرات خودتون ما رو در كامل كردن اين ربات كمك كنيد
    https://barnamenevis.org/showth...=129885&page=2

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام خدمت دوستان
    فكر نكنم احتياج به توضيح باشه به تصوير نگاه كنيد



    اضافه كردن ايده هاي جديد و ...
    با خودتون و ممنون ميشم اگر روي برنامه كار كردين و جالب تر كرديد در اينجا بزارين همه استفاده كنن
    سورس برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/sender.rar

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار meisambandari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    در اعماق دریاها
    پست
    228

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    سلام. میخواستم بدونم که چطور میشه در ویبی6 به وسیله socks4 یا socks5 آیدی یاهو رو لوگین کرد ؟
    اگه امکانش هست با یک پروژه ویبی راهنمایی کنید. ممنون....

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    سورس كه پيغام بفرسته چه طرف ان باشه چه اف
    اين طور كه من فهميدم آقاي debugger خودشون در زمينه اف مشكل دارند
    چون من خيلي از سورس ها رو امتحان كردم و مشكلي نداشتند در اين زمينه
    اما باز هم براي اطمينان يه سورس در اين زمينه آماده كردم
    با عكس كه نشون بده اف فرستاده
    تصوير برنامه :


    اين هم لينك سورس برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/sorce/Send Pm.rar
    اميدوارم كه بدرد دوستان بخوره
    دوست عزیز این برنامه چرا فقط به اولین ای دی لیست pm می فرستد . و به بقیه نمی فرستد؟؟؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    اول ار همه ميلاد آقا امام رضا رو به همه شما دوستان تبريك عرض مي كنم
    دوم مشكل برطرف شد
    اين هم لينك برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/send_pm.rar
    موفق و مويد باشيد

  31. #31
    کاربر جدید آواتار Morpheus
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    19

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    این error تو سورس برای چیه از خط زیر
    Dim WithEvents wskYMSG As CSocketMaster

    این ارور رو میگیره
    User-defined typed not defined

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط 3dboy1 مشاهده تاپیک
    با سلام
    اول ار همه ميلاد آقا امام رضا رو به همه شما دوستان تبريك عرض مي كنم
    دوم مشكل برطرف شد
    اين هم لينك برنامه :
    http://users5.titanichost.com/3dboy/yahoo/send_pm.rar
    موفق و مويد باشيد
    دوست عزیز مشکل برنامه حل شده

    اگر میشه لطف کنید بگید مشکل کار از کجا بوده ؟؟؟ چون من یه برنامه از سورس شما کار کردم که بهش ایمیل کانورتر و خیلی امکانات دیگه گذاشتم .میخوام اون قسمت را درست کنم. من سورس شما را دیدم .

    ولی تغییرات محسوس نیست . نتونستم پیدا کنم

    راستی چرا برنامه تو بعضی از سیستم ها کانکت نمیشه ؟؟؟؟؟ من هیچ دلیل منطقی نتونستم واسش پیدا کنم

    شاید به خاطر این هست که فایل YMSG12ENCRYPT.dll تو سیستم بعضی ها نیست ؟؟؟؟؟؟

    ولی با کپی کردن اون فایل هم مساله حل نشد

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکل برنامه حل شده

    اگر میشه لطف کنید بگید مشکل کار از کجا بوده ؟؟؟ چون من یه برنامه از سورس شما کار کردم که بهش ایمیل کانورتر و خیلی امکانات دیگه گذاشتم .میخوام اون قسمت را درست کنم. من سورس شما را دیدم .

    ولی تغییرات محسوس نیست . نتونستم پیدا کنم

    راستی چرا برنامه تو بعضی از سیستم ها کانکت نمیشه ؟؟؟؟؟ من هیچ دلیل منطقی نتونستم واسش پیدا کنم

    شاید به خاطر این هست که فایل YMSG12ENCRYPT.dll تو سیستم بعضی ها نیست ؟؟؟؟؟؟

    ولی با کپی کردن اون فایل هم مساله حل نشد
    دوست عزیز در مورد فایل YMSG12ENCRYPT.dll هیچ مشکلی نداره . یه سری بوتر ها هستن که وقتی می خوان این فایل رو از Resource به System32 منتقل کنند آنتی ویروس اجازه کار رو نمی ده و فایل منتقل نمی شه و وقتی شما می خواین در زمان کد نویسی برنامه رو Run کنید به هیچ عنوان کانکت نمی شه ولی وقتی برنامه Compile می شه برنامه درست کار می کنه در این مواقع مشکل از YMSG12ENCRYPT.dll این فایل هست چون این فایل به طور ناقص در System32 موجود می باشد . و باید این فایل از اون قسمت پاک و در کنار برنامه قرار گیرد .

    در مورد ریختن فایل تو سیستم های دیگه بهتره این کار انجان نشه و فایل در کنار خود برنامه باشه .





    باتشکر احسان

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار sinashahab
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران و ترک کامپیوتر D:
    پست
    715

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    ایا راهی داره تو ویستا بشه باز کرد ؟
    من کنار برنامه هم میزارم ارور میده .

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار 3dboy1
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    224

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    با سلام
    در مورد ايراد اولي شما در فرم :
    text2 را از روي فرم برداريد و جاي آن list2 بگذاريد
    و در سورس برنامه هرجا text2 بود list2 كنيد

    در مورد ايراد دوم :
    حق با آقا احسان هست
    احتمالا يا آنتي يا فايروال روي سيستم طرف مي باشد
    سعي مي كنم يه راه حل براي اين مشكل پيدا كنم
    موفق باشيد

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط sanaz13x مشاهده تاپیک

    دوست عزیز در مورد فایل YMSG12ENCRYPT.dll هیچ مشکلی نداره . یه سری بوتر ها هستن که وقتی می خوان این فایل رو از Resource به System32 منتقل کنند آنتی ویروس اجازه کار رو نمی ده و فایل منتقل نمی شه و وقتی شما می خواین در زمان کد نویسی برنامه رو Run کنید به هیچ عنوان کانکت نمی شه ولی وقتی برنامه Compile می شه برنامه درست کار می کنه در این مواقع مشکل از YMSG12ENCRYPT.dll این فایل هست چون این فایل به طور ناقص در System32 موجود می باشد . و باید این فایل از اون قسمت پاک و در کنار برنامه قرار گیرد .

    در مورد ریختن فایل تو سیستم های دیگه بهتره این کار انجان نشه و فایل در کنار خود برنامه باشه .

    باتشکر احسان
    انتی ویروس و فایروال تو سیستم نیست

    برنامه کامپایل شده کانکت نمیشه

    این فایل ها را به صورت دستی کپی می کنیم باز کانکت نمیشه

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط debugger مشاهده تاپیک
    انتی ویروس و فایروال تو سیستم نیست

    برنامه کامپایل شده کانکت نمیشه

    این فایل ها را به صورت دستی کپی می کنیم باز کانکت نمیشه

    دوست عزیز بیشترین مشکل در زمان اجرا در محیط طراحی می باشد . من تاحالا ندیدم که کسی این مشکل را در زمان بعد از Compile پیدا کنه !!!

    بازم همه چیز رو چک کنید .





    باتشکر احسان

  38. #38

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    سلام
    چطوری میشه آیدی و پسورد یاهو برداشت و بدون اینکه دیده بشه برای کسی ایمیل کرد

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    R0)ot -> Main();
    پست
    1,158

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    نقل قول نوشته شده توسط danial_6 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میشه آیدی و پسورد یاهو برداشت و بدون اینکه دیده بشه برای کسی ایمیل کرد
    دوست عزیز اولا سوال را یک بار مطرح کنید نه در یک تاپیک و دوباره یه تاپیک واسه سوال بزنید .


    دوما یه خورده جستجو کنید داخل پست های من یه نمونه کامل گذاشتم به دردتون می خوره .




    باتشکر احسان

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: **ياهو**___انواع سورس در اين زمينه

    باید یه فکری برای این کانکنت نشدن بکنیم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •