صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 53

نام تاپیک: delphi 2005

  1. #1

    delphi 2005

    آیا delphi 2005 به بازار آمده اگر این طور است در بارهی آن توضیح دهید
    آیا زبا آن پاسکال است؟ :)

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- خیر، فعلا نسخه Pre-Release موجود است که 2 سی دی میباشد.

    آیا زبا آن پاسکال است؟
    2- خیر. در Delphi 2005 زبان پاسکال به هیچ وجه پشتیبانی نمیشوند و تنها زبانهای پشتیبانی شده Perl ، Python و زبان کردی میباشند :wise2:

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    How can i develope with kordish language in delphi 9 ?
    بای

  4. #4
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    ببخشید من زبان کردی بلد نیستم ولی زبان آذریم بد نیست ، فکر میکنید منهم بتون از دلفی 2005 استفاده کنم :confy2:
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    تنها زبانهای پشتیبانی شده Perl ، Python و زبان کردی میباشند
    :strange: :kaf: :strange:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    می گن دلفی 2005 منتشر شده
    آیا توی ایران هم اومده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    از چند جا پرسیدم گفتند نه !
    بای

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    می گن دلفی 2005 منتشر شده
    آیا توی ایران هم اومده
    راست گفتن، منتشر شده، تو ایران هم اومده! :موفق:

    بزودی در فروشگاه برنامه نویس.

    ولی خودمونیم، با این امکانات جدیدش بهتر بود اسمش رو میگذاشتند معجزه 2005 :wise2:

  9. #9
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    جناب آقای َاسیستانت قبلاً فولهای در مورد یک سری کامپاننت به نامهای ODAC و . . داده بودید.از اونها هم خبری شد.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  10. #10
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    سلام.

    این نسخه Trial است و حتی اگر کرک شود باز محدودیت های فراوانی دارد، مثل عدم وجود فولدرهای Source ، Debug DCU و ... . همچنین برنامه های ساخته شده با این نسخه بعد از مدتی از کار میافتند!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام

    1- آقای کرامتی آیا ساختمان و نحوه کارش مثل دلفی 7 است یا دلفی8 یا اصلا اون هم یه دنیایی است برای خودش
    2 - کی میشه توی فروشگاه برنامه نویس اون را زیارت کرد :D
    ممنون

  12. #12
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- آقای کرامتی آیا ساختمان و نحوه کارش مثل دلفی 7 است یا دلفی8
    همان دلفی 7 است، با همان زبان دوست داشتنی، و کلی قابلیت های جدید. برنامه نویسی دات نت هم دیگه نیاز به تعریف نداره.

    کی میشه توی فروشگاه برنامه نویس اون را زیارت کرد
    به محض اینکه یک DVD Drive بخرید. چون این نسخه بر روی DVD منتشر شده. تو این یکی دو روزه مشخصات و نحوه توزیع رو پست خواهم کرد.

    خوش باشید.

  13. #13
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    به محض اینکه یک DVD Drive بخرید. چون این نسخه بر روی DVD منتشر شده.
    :strange: :mad:
    لطفاً قیمت برای شهرستانها (بر روی CD) را هم اعلان کنید؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    جناب کرامتی فکر آدم های بیکلاسی همچون مارم بکنین :strange:
    دی وی دی موون کجا بود :sad2:

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار مهندس
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    Dedicated Server
    پست
    813
    سلام

    مگه نمیشه خودتون Dvd رو تبدیل به cd کنید ؟

  16. #16
    No Warez Activity

    البته ما منتظریم تا اقای کرامتی نسخه کاملشو که خود ایشون تاپید کنند در فروشگاه بزارند و ما تهیه کنیم
    اقای کرامتی ترجیها CD باشه نه DVD

  17. #17
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مگه نمیشه خودتون Dvd رو تبدیل به cd کنید ؟
    میشه، اما باید قبل از نصب محتویات CD ها رو بر روی هارد دیسک کپی کنید، چون Installer اینطور فرض میکند که تمام فایلها در درایو کنونی در دسترس هستند.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ای ول به آقای کرامتی :flower:

  19. #19
    آقای کرامتی در import کردن پروژه های Delphi 7 به Delphi 2005 مشکلی وجود نداره؟ یعنی من می تونم پروژه هایی رو که الان روشون کار میکنم رو بدون دردسر به Delphi 2005 بیارم و ادامه کار رو با Delphi 2005 انجام بدم؟

    راستی شما کدوم نسخه رو در فروشگاه اراپه می کنید (Proffesional, Enterprise, Architect) ؟

    با تشکر
    :flower:


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  20. #20
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- اگر برنامه تان را فقط با کامپوننتهای خود دلفی 7 نوشته باشید کافی است آنرا در دلفی 2005 باز کنید و ... :wise1:

    2- نسخه ای که در فروشگاه برنامه نویس ارائه میشود نسخه Architect میباشد. :)

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    جناب آقای کرامتی این نسخه شما trial است یا نامحدود؟
    تشکر فراوان
    روانفر

  22. #22
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نداشتیم ها آقای روانفر! نسخه Trial کجا بود مومن.

    این نسخه کامل است که برای مشتریان ثبت نام شده بر روی DVD ارسال میشود.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    جناب کرامتی
    اگر حاضر باشید با پیک این سی دی ها را ارسال کنید بنده هم هستم.
    در غیراینصورت اصلا وقت(اعصاب) بانک رفتن ندارم.
    پیشنهاد من این است که همان تاپیک مهم بالای صفحه اول سایت را باز کنید و کسانی که با پیک درخواست دارند ، مطرح کنند. مسلما خیلی ها در تهران حاضر به خرید خواهند بود.
    کرایه یک پیک برای نصف روز آخر هفته جاری کمتر از هزینه ارسال آنها با پست خواهد بود.
    در شهرستان ها هم همان روش پستی.

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    جناب آقای کرامتی عزیز
    واقعا شرمنده :cry:
    متشکر از زحمات شما در تهیه این cd
    روانفر

  25. #25
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    پیشنهاد من این است که همان تاپیک مهم بالای صفحه اول سایت را باز کنید و کسانی که با پیک درخواست دارند ، مطرح کنند.
    ایده خوبی است. در حال انجام... :wise2:

  26. #26
    یک سئوال

    نسخه های دلفی با هم چه فرقی میکنند

    Architect - Proffesional - Enterprise
    ::نوشتن::

  27. #27
    VIP آواتار رضا عربلو
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,597
    لطفاً اگر ممکن است update Delphi 7.1 را نیز در cdها قرار دهید.
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    جناب کرامتی تشکر :thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :thnx:

  29. #29
    اگه بشه کمی در مورد امکانات و قابلیت های این نسخه توضیح بدین ممنون می شم.

  30. #30
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اگه بشه کمی در مورد امکانات و قابلیت های این نسخه توضیح بدین ممنون می شم.
    از سایت رسمی Borland بازدید کنید.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Touska
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    39
    پست
    1,988
    خیلی با حالی اقای کرامتی ولی یک کم

    :sunglass:

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    مرسی آقای کرامتی :thnx: :thnx: :thnx:
    اما رئیس یه چیز جالب
    اتفاقی تو حیاط دانشگاه داشتم می رفتم که دیدم یه بنده خدای که member همین جا بود داشت نقشه می کشید که چطوری سی دی رو بگیره و تو دانشگاه کاسبی رو راه بندازه
    آخرش هم گفت که نمی صرفه 6500 تومان
    می خواستم بهش بگم که 6500 پول دانلود 15 مگابایته
    آخه اصفهانی هستند دیگه دست خودشون نیست :mrgreen: :mrgreen:

  33. #33
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    مشکل نیست علی آقا.

    اون آقا اگر فکر میکنه میتونه با فروش این در اصفهان پولدار شه بگذار شانسش رو امتحان کنه.

    اگر میشد اینجوری پولدار شد اول باید ما پولدار میشدیم که نشدیم.

    آخرش هم گفت که نمی صرفه 6500 تومان
    قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری :wise2:

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    تون بنده خدا هم حتما می خواسته خرج دانشگاهش را دربیاره
    اذیتش نکن بگذار کارش را بکنه
    مطمئن باش اون هایی که از این آقا سی دی را میخرند شاید اصلا آقای کرامتی را نمی شناسند که بخواند از ایشون بخرند

    به هر حال هیچ کس نه می تونه به کسی سودی برسونه نه زیانی :sunglass:

    همه فقط و فقط دست خداست

    موفق و پیروز باشید

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    جناب آقای کرامتی واقعا خسته نباشی فوق العاده بود Environment عالی :thnx: :thnx: :thnx:
    هم C#‎ Builder هم Delphi هم Rave هم Crystal Report هم Dot NET :kaf: :mrgreen: :strange:
    و از همه مهم تر به این سرعت در تهران در دست ما
    امیدوارم همیشه اول باشید.
    من چند تا اشکال داشتم با اجازه وقت شریفتان را میگیرم:
    1-این error را هنگام نصب Package خود delphi2005 دیدم:
    Error1308.Source file not found:D:\d2005\install\program files\Borland\BDS\3.0\Help\Thirdparty\MAPI.hxs
    Verify that the file exists and that you can access it
    در دیالوگ باکس هم سه دکمه :Abort Retry Ignore وجود داشت که من Ignore زدم.


    2- این error هنگام load شدن delphi2005 مشاهده شد:
    عنوان باکس : Error Loading IDE Assembly or Package
    متن پیغام :
    Failed to load IDE add in 'W:\program files\borland\bds\3.0\Bin\BDSRaveReg.dll'.
    Exception has been thrown by the target of an invocation
    و یک چک باکس با این عنوان : Remove/Disable this Assembly


    3- error بعدی که هنگام load شدن delphi2005 بعد از error بالا ظاهر شد به این صورت بود:
    عنوان باکس : Error Loading IDE Assembly or Package
    متن پیغام :
    Failed to load $(BDS)\RaveReport\Lib\Nevrona.Rave.Design.dll.
    W:\program files\borland\bds\3.0\RaveReport\Lib\Nevrona.Rave. Design.dll is not a
    delphi...
    و یک چک باکس با این عنوان : Remove/Disable this Assembly


    استاد بزرگوار بنده پس از بالا آمدن دلفی یک برنامه تحت win32 را بدون مشکل کامپایل کردم
    سپس یک برنامه VCL Form Project را هم تحت Dot NET یکسری warning میداد:
    مثل: W1005 'unit borland.vcl.windows' is specific to a platform
    منتظر دریافت پاسخهای شما هستم.
    متشکر روانفر

  36. #36
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    با سلام.

    بنظر میاد مشکل از Installer مجموعه Rave باشه (من چون Rave رو استفاده نمیکنم نصب نکردم و این مشکل رو هم برخورد نکردم).

    برای حل مشکل:
    1- فایلهای مورد نظر را یافته و در فولدر Bin محل نصب دلفی 2005 کپی کنید.
    2- آخرین ورژن Rave را از سایت مربوطه دریافت و نصب کنید.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار ravanfar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    317
    سلام
    تشکر از جواب سریع شما
    ضمنا متشکر میشوم اگر پاسخ سوال اول را هم بدهید:
    1-این error را هنگام نصب Package خود delphi2005 دیدم:
    Error1308.Source file not found:D:\d2005\install\program files\Borland\BDS\3.0\Help\Thirdparty\MAPI.hxs
    Verify that the file exists and that you can access it
    در دیالوگ باکس هم سه دکمه :Abort Retry Ignore وجود داشت که من Ignore زدم.
    باتشکر بسیار
    روانفر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    خیلی من هم ممنونم که خیلی سریع زحمت میکشید و در اختیار دوستان قرار میدید
    :thnx: :flower:

  39. #39
    ببخشید میخواستم ببینم آیا کامپاننت های که با دلفی 7 نوشته شده اند در 2005 نصب میشن
    و آیا زبان 2005 همان 7 است یعنی اگه زابن 7 را بلد باشی میتونی برنامه بنویسی؟
    خیلی ممنون :)

  40. #40
    این سوال من هم هست
    البته من هنوز منتظر دریافت سی دی های دلفی 2005 هستم ولی میخواهم بدانم کلاسهای دلفی چقدر باهم متفاوت است (در دو نسخه دلفی 2005 وین 32 و دلفی 7) و آیا کامپاننتهای حاوی سورس را میشود به دلفی 2005 منتقل کرد؟
    خودم فکر میکنم که مشکل داشته باشه/

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد Delphi 2005
    نوشته شده توسط Kamyar.Kimiyabeigi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 10:50 صبح
  2. Delphi 2005 مستقل از دات نت
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1384, 04:04 صبح
  3. نصب component delphi 6 ,7 در Delphi 2005
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1383, 11:02 صبح
  4. درباره کوچ به Delphi 2005 نظر دهید؟ (( من که می رم ))
    نوشته شده توسط mkalone در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1383, 23:30 عصر
  5. سلام / کسی Delphi 2005 رو دیده و یا دارد میگن کولاکه ....
    نوشته شده توسط mkalone در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1383, 10:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •