نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: قرار دادن check box در فرم

  1. #1

    قرار دادن check box در فرم

    با سلام
    وتشکر از استاد نصیری :flower: :mrgreen:

    من یک چک باکس به این گونه درست کرده ام:

    <asp:CheckBoxList ID="mycheckbox" Runat="server">
    <asp:ListItem Value=Music></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Value="Driving"></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Value=Boating></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Value=Fishing></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Value=Eating></asp:ListItem> </asp:CheckBoxList>


    ولی وقتی که یوزر هیچکدام از آنها را انتخاب نمی کنه وفرم رو send میکنه ایراد میده
    من چی کار کنم که اگه انتخاب نکرد فیلد خالی بره و ایراد نده!!!



    تشکر های فراوان :flower: :flower:

  2. #2
    با سلام
    از چی ایراد میگیره؟؟(بیشتر توضیح بدین.)
    موفق باشین.

  3. #3
    با سلام
    کل errorاینه:

    Server Error in '/AspLib/AspLibSamples' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Object reference not set to an instance of an object.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

    Source Error:


    Line 92: objcommand.parameters("@Family").value=txt family.text
    Line 93: objcommand.parameters("@Tel").value=mydrop down.SelectedItem.Text
    [b]Line 94: objcommand.parameters("@email").value=mych eckbox.SelectedItem.text[/b]
    Line 95: objcommand.parameters("@Password").value=t xtpassword.text
    Line 96: objcommand.parameters("@Confirmpassword"). value=txtConfirm.text


  4. #4
    با سلام
    شما باید مقدار mycheckbox.SelectedItem رو ابتدا چک کنی که null نباشه!
    اگه null بود به کاربر یه پیغام بده!
    در ضمن اگه میخوای که کاربر فقط یکی رو انتخاب کنه بهتره از RadiBottunList استفاده کنی!
    موفق باشی.

  5. #5
    عمو من نمی خام که اجباری باشه
    اگه کاربر خوشش نیامد خالی بذاره!!!
    اشکالی که نداره!!!

    من جواب سوال را نگرفتم منتظرم ......

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    برای استفاده از این کنترل :

    for(int i=0;i<CHK.Items.Count;i++)
    {
    if(CHK.Items[i].Selected)
    {
    //Do whatever you want
    }
    }


    یعنی اینکه اگر چیزی انتخاب شده بود ... کاری انجام بده. در کل ایراد شما به استفاده از متغیر مقدار دهی نشده بر می گردد. با استفاده از حلقه فوق چک کن که انتخاب شده یا نه و ....

  7. #7
    با سلام
    عمو من نمی خام که اجباری باشه
    اگه کاربر خوشش نیامد خالی بذاره!!!
    اشکالی که نداره!!!
    اولا: من داداش ندارم که عمو بشم :D
    دوما:
    شما باید مقدار mycheckbox.SelectedItem رو ابتدا چک کنی که null نباشه!
    اگه null بود به کاربر یه پیغام بده!
    خوب به کاربر پیغام نده و کاری رو که در صورت انتخاب نشدن هیچ آیتم باید انجام بدی رو انجام بده!
    در هر صورت روش مقدار گیری شما از یک CheckBoxList اشتباه هستش چون کاربر میتونه هیچ و یا بیشتر از یک انتخاب داشته باشه!
    باز هم در هر صورت روشی که استاد نصیری ارائه دادند٬ جالبتر هستش!
    در ضمن اگر کاربر چند تا گزینه رو انتخاب کنه شما چطوری میخوای هندلش کنی؟(با توجه به کد شما فقط اولین checkbox انتخاب شده مقدارش برمیگرده! و بقیه لنگ در هوا میمونن :P )
    در نتیجه شما باید با توجه به نیازتون کنترلهای مناسب رو انتخاب کنین!
    حالا شما از اون CheckBoxList به چه عنوان استفاده میکنین؟
    فعلا موفق باشین...

  8. #8
    سلام دوباره عزیز
    من میخام تو صفحه عضویت سایتم
    یه دونه و فقط یه دونه چک باکس بذارم که
    آیا فردی که عضو میشه آیا میخاد در قرعه
    کشی شرکت کنه یا نه!
    اگه انتخاب کرد یعنی آره وگرنه نکه نه!!!



    باتشکر

  9. #9
    با سلام
    اینی که الآن گفتین با کدی که در بالا گذاشین فرق داره!
    چون الآن هیچ نیازی به ChekBoxList وجود نداره و شما بایستی فقط از یک دونه CheckBox استفاده کنین!
    بعدش هم چک کنین که select شده یا نه! خیلی راحته و باعث تعجب من!
    اینم مثال::
    If mycheckbox.Checked Then
    //do when selected
    Else
    //do when not selected
    End If


    موفق باشین.

  10. #10
    ببین
    من میخام اگه انتخاب هم کرد فرم به دیتابیس send بشه و اگه انتخاب هم نکرد

  11. #11
    با سلام
    چه انتخاب بکنه و چه نکنه با اون کدی که نوشتم حله دیگه! (اگه فقط یک دونه CheckBox داشته باشی! که اون ارور رو هم نمیده! چه انتخاب بشه و چه نشه...)
    در ضمن شما فرق CheckBoxList و CheckBox رو میدونی؟
    CheckBoxList : مجمو عه ای از CheckBox هستش که این CheckBoxها با خاصیت Items قابل دسترس هستند!
    .......................
    در ضمن شما مطمئنی منظورتون رو درست توضیح میدین و اونچه رو که میخواین مطرح کردین.
    موفق باشین.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من میخام اگه انتخاب هم کرد فرم به دیتابیس send بشه و اگه انتخاب هم نکرد
    AutoPostBack مربوط به CheckBox رو True کن تا به محض انتخاب ، فرم به سرور ارسال شود. (ولی زیاد جالب نیست!)

  13. #13
    MSYNK دستت درد نکنه!!!
    :sunglass:

تاپیک های مشابه

  1. ساخت check box در گزارش
    نوشته شده توسط علی کاکرودی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 10:01 صبح
  2. متغیر از نوع check
    نوشته شده توسط nkhozooii در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 11:01 صبح
  3. r57-pid-check
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 23:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •