مشاهده دست آورد نظرسنجی: شما دوست دارید سطح مطالب این تاپیک در چه حدی باشد؟

رای دهنده
260. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • حرفه ایی

    131 50.38%
  • پیشرفته

    76 29.23%
  • معمولی

    39 15.00%
  • متوسط

    11 4.23%
  • ضعیف

    3 1.15%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 75 از 75

نام تاپیک: نا گفته ها در Visual Basic.Net

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار mehrnoosh_al62
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شمال ایران...
    پست
    374

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    گاهی اوقات نیازه که متن داخل MessageBox رو در دو خط یا بیشتر نشون بدیم مشکلی که خودم خیلی وقتا میخواستم راه حلشو بدونم... اما ظاهرا خیلی سادست

    Display in Two Lines

    MessageBox.Show (“This Text is displayed in First Line” & vbcrlf  &  
    “This Text is displayed in Second Line”)


    Display a blank line in between

    MessageBox.Show (“This Text is displayed in First Line” & vbcrlf  & vbcrlf  & 
    “This Text is displayed in Second Line”)

  2. #42
    کاربر تازه وارد آواتار r_zamani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    60

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    اين يك sample هست براي ساختن متن هاي متحرك
    براي زيبا سازي فرم ها و استفاده در splash ها كاربرد داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار my_blithe
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    ای کاش پیش خدا
    پست
    221

    Thumbs down نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    اگر بخواهیم از طریق کد textbox یا label و یا هر کنترل دیگه رو طوی فرم ایجاد کنیم از طریق کد زیر میشه :

    Dim tbox AsNew TextBox()
    tbox.Location = New Point(180, hi)
    Me.Controls.Add(tbox)


    در مورد باقی هم همینطوره ، فقط باید مقادیر لازم رو براش تعریف کنیم.
    آخرین ویرایش به وسیله my_blithe : دوشنبه 28 بهمن 1387 در 21:59 عصر

  4. #44

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    دوست عزيز با كد زير ميتوني اينكار رو انجام بدي.
    فقط رنگ زمينه پیکچر باکس رو تغيير بده تا بدوني كه كجا بايد خط بكشي
    با كد زير تا زماني كه دكمه چپ ماوس پاين باشه ميتوني بدون محدوديت خط بكشي
    اميدوارم تونسته باشم كه كمك كرده باشم
    برام فقط دعا كن و يه فاتحة براي مادرم بخون.

    Public po As New Point
    Dim p As Graphics
    Private Sub PictureBox1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles PictureBox1.MouseDown
    po = e.Location
    p = PictureBox1.CreateGraphics()
    End Sub
    Private Sub PictureBox1_MouseMove(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles PictureBox1.MouseMove
    If Not po.IsEmpty Then
    p.DrawLine(Pens.Aqua, po.X, po.Y, e.X, e.Y)
    po = e.Location
    End If
    End Sub
    Private Sub PictureBox1_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles PictureBox1.MouseUp
    po = Nothing
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله Mani_rf : شنبه 16 آبان 1388 در 01:02 صبح

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    Question نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام ...
    ديدم بعضي از دوستان در رابطه با export , import كردن از برنامه به excel سوال مي كنند .
    براي همين يه سري فايل از سايت code project پيدا كردم گفتم بزارم اينجا شايد به كار كسي بياد .


    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=165068



  6. #46
    کاربر دائمی آواتار hesam_hma
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    خیلی دور تر از شهر آرزروها
    پست
    265

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام دوستان
    متاسفانه 2 صفحه ی آخر این تاپیک خارج از اهداف ایجاد این تاپیک می باشد ، دوستان توجه کنند که این تاپیک جایی برای مطرح کردن سوالات شما نیست و شما برای طرح سوال خود یک تاپیک جدید ایجاد نمایید !
    همچنین دوستان دقت نمایند این تاپیک برای مباحثی است که احساس می شود اکثر برنامه نویسان وی بی از مطالب آن بی اطلاعند "نا گفته ها در Visual Basic.Net" پس لطفاً از طرح نکاتی بسیار ساده و پیش پا افتاده مانند ReadOnly کردن TextBox و ... پرهیز نمایید تا این تاپیک به راه اصلی خود ادامه دهد
    با تشکر از همه دوستان

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    با سلام
    نمی دونم این مطلب قبلا بیان شده یانه ولی برای خودم خیلی جالب بود
    در ویژوال بیسیک 6 برای باز کردن فایل متنی و خواندن متن از آن مجبور بودیم یک تابع بلند بالا بنویسیم و از یک حلقه do استفاده کنیم که این کار وقت زیادی می گرفت
    اما در دات نت 9 این کار در یک خط خلاصه می شود
    textbox1.text=io.file.readalltext
    جالبتر این که می توانید تک تک خط ها را در یک آرایه وارد کنید
    listbox1.items.addrange(io.file.readallbytes)
    البته این کلاس توابع و فرامین دیگری هم دارد که می توانید خودتان امتحان کنید

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار toopak
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    192.168.1.1
    پست
    215

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic‎.Net

    حرکت دادن فرم با کلیک روی هر نقطه از فرم
    امیدوارم تکراری نباشه

    اینها رو هم تو public تعریف کنید
    Dim poi As Point
    Dim dra As Boolean


    کد مربوط به رویداد mousedown فرم
    Private Sub Form1_MouseDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseDown

    If e.Button = Windows.Forms.MouseButtons.Left Then
    dra = True
    poi = New Point(e.X, e.Y)
    Else
    dra = False
    End If

    End Sub


    کد مربوط به رویداد mouseUP فرم

    Private Sub Form1_MouseUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.MouseEventArgs) Handles Me.MouseUp
    If dra = True Then
    Dim moveto As Point
    moveto = Me.PointToScreen(New Point(e.X, e.Y))
    moveto.Offset(-poi.X, -poi.Y)
    Me.Location = moveto
    End If
    End Sub

  9. #49

    ابزار کد نویسی ویژوال استدیو دات نت

    نقل قول از : http://www.forum.p30world.com/showpo...87&postcount=1

    __________________________________________________ ______________________


    همه برنامه نویسان Microsoft Visual Studio با ابزارهای پیشرفته کد نویسی VS.NET آشنا هستند و از آنها استفاده می کنند ، ولی من شما را با دوتا دیگر از امکانات دیگر VS.NET که در کد نویسی به شما بسیار کمک میکند و باعث سرعت کدنویسی می شود و مورد استفاده افراد حرفه قرار میگیرد و به افراد مبتدی بسیار کمک میکند آشنا میکنم.
    1. Code Snippets : این ابزار به شما کمک می کند که از کد های که معمولا در هر برنامه ایی با تعغییرات اندک استفاده می شوند استفاده کنید بدونه اینکه نیاز به نوشتن دوباره آنها باشد.
    برای استفاده از Code Snippets کافی است در محیط کد نویسی کلیک راست کرده ...Insert Snippet را انتخاب کنید


    وبا انتخاب گروه کد؛ و پیدا کردن کد مورد نیاز خود را وارد کنید (دابل کلیک کنید) و قسمت های مشخص شده با رنگ سبز را طبق نیاز خود تعغییر دهید.


    شما با رفتن به منوی Tools و انتخاب Code Snippets Manager این کد ها را مدیریت کنید شما میتوانید با زبان XML کد هایی که دوست دارید بنویسید و در این قسمت وارد کنید.
    2.امکان دیگر این است که در صفحه کد؛ کدی که نوشته اید را انتخاب کنید و به سمت نوار ابزار بکشید تا کد شما در نوار ابزار قرار بگیرد و از این به بعد شما هر وقت که به این کد نیاز داشتید کافی است که برروی آن در نوار ابزار دابل کلیک کنید یا به سمت صفحه کد بکشید تا کد به مکانی که اشاره گر است انتقال یابد.

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    شاید این مطلبی که می خوام بگم خیلی ساده باشه ولی خودم که خیلی به دردم می خوره
    خیلی وقتا پیش میاد من یه کدی رو توی vb6 بلدم اما معادل اون توی دات نت رو نمی دونم چی می شه
    برای اینکار می تونیم از توی منوی tools گزینه Upgrade Visual Basic 6 code... رو انتخاب کنیم و توی صفحه ای که باز شد کد vb6 رو بنویسیم تا دات نت اون رو از vb6 به دات نت ترجمه کنه

  11. #51

    Wink برنامتون رو به زبان ها متفاوت بنویسید(آموزش کامل)

    سلام قبلا توی یه تاپیک جداگانه این مطلب مطرح شده بود ولی فکر میکنم جاش اینجا باشه!

    قبلا اگه میخواستیم برنامه رو هم فارسی هم انگلیسی بنویسیم باید مدتها روی کدهاش کار میکردیم ولی توی .net2008 امکان این کار به راحتی فراهم شده .

    مثلا اگه یه فرم رو میخواستید به 2 یا چند زبان بنویسید (بهتره بعد از اتمام برنامه نویسی این عملیات انجام بشه ) کافیه : 1- خاصیت Localizable فرمتون رو True کنید . و میبینید که به صورت پیش فرض زبان انتخاب شدتون (خصیصه Language فرم) روی Defulte تنظیم شده که زبانه پیش فرضتون رو نشون میده. اون رو به Persian (Iran) تغییر بدین .
    برنامه یه فرم جدید براتون محیا میکنه که میتونید توش تمام Lable ها و تکس هارو تغییر بدین . به همین راحتی ...

    فقط میمونه تغییر زبان برنامه که میتونید از این کد براش استفاده کنید .
    برای تغییر به فارسی :
     

    My.Application.ChangeUICulture("fa-IR")

    برای تغییر به انگلیسی :
     

    My.Application.ChangeUICulture("en-US")


    فقط یه نکته که قبلا گفته نشده بود اینه که این تغییرات رو زمانیکه تغییر میکنه ذخیره کنید که موقع اجرای برنامه بتونید زبانتون رو که آخرین بار کاربر تغییر داده برگردونین .
    برای ذخیره میتونید از Registry استفاده کنید (ولی راهها مختلفی دیگه ای هم میشه...)
    مثال :
     

    My.Application.ChangeUICulture("fa-IR")
    SaveSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "lan", "lan", "fa-IR")


    این کد وقتی زبانتون تغغیر میکنه همون زبان رو توی رجیستری مینویسه .. که میتونید در موقع اجرای برنامه با این کد زبان رو برگردونید .

     

    Public Sub New()
    Dim lang As String = GetSetting(My.Application.Info.AssemblyName, "lan", "lan", )
    My.Application.ChangeUICulture(lang)
    InitializeComponent()
    End Sub


    فقط کد بالا رو توی کلاس فرم اول برنامه بزارید...

    اگه توی این ضمینه کسی هم مشکلی داشت با من تماس بگیره ..
    آخرین ویرایش به وسیله Alirezanet : یک شنبه 11 بهمن 1388 در 02:24 صبح

  12. #52

    Thumbs up افزودن آیتم به ComboBox

    این مطلب حذف شده است.
    آخرین ویرایش به وسیله Alirezanet : چهارشنبه 01 مرداد 1393 در 08:12 صبح

  13. #53
    کاربر جدید آواتار pingsft
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Every where
    پست
    4

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sepehr.net مشاهده تاپیک
    برای شروع من کلاسی رو معرفی میکنم که مشکل تعداد زیادی از برنامه نویسان در مورد تاریخ شمسی رو حل میکنه. در دات نت کلاسی به نام PersianCleander وجود داره که به وسیله ی آن میتوانیم تاریخ شمسی رو محاسبه کنیم. بدین صورت :
    Imports System.Globalization
    Public Class ConvertDate
    Public Function ShamsiToMiladi(ByVal ShamsiDate As String) As String
    Dim PDate As New PersianCalendar
    Dim y, m, d As Integer
    y = Mid(ShamsiDate, 1, 4)
    m = Mid(ShamsiDate, 6, 2)
    d = Mid(ShamsiDate, 9, 2)
    Return Mid(PDate.ToDateTime(y, m, d, 1, 1, 1, 1, 1), 1, 11)
    End Function
    Public Function MiladiToShamsi(ByVal MiladiDate As String) As String
    Dim PDate As New PersianCalendar
    Dim miladi As Date = CDate(MiladiDate)
    Dim y, m, d As String
    y = PDate.GetYear(miladi)
    m = PDate.GetMonth(miladi)
    d = PDate.GetDayOfMonth(miladi)
    Return y & "/" & m & "/" & d
    End Function
    End Class
    با سلام.
    دوست عزیز،کلاس PersianCalendar به خاطر یک ocxجداگانه به برنامه شما اضافه شده و به طور پیشفرض در visual stadioنصب نیست....

  14. #54
    کاربر جدید آواتار pingsft
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Every where
    پست
    4

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام
    من بیشتر از این راهکار استفاده می کنم که خیلی نرم تر وبهتره:
    Dim moving As Boolean = False
    Dim dleft, dtop


    Sub startMooving() Handles Button1.MouseDown
    moving = True

    dleft = Button1.Left - MousePosition.X
    dtop = Button1.Top - MousePosition.Y


    End Sub
    Sub moveB() Handles Button1.MouseMove

    If moving Then
    Button1.Top = MousePosition.Y + dtop
    Button1.Left = MousePosition.X + dleft

    End If
    End Sub
    Sub Endmove() Handles Button1.MouseUp
    moving = False

    End Sub

  15. #55

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    نقل قول نوشته شده توسط pingsft مشاهده تاپیک
    با سلام.
    دوست عزیز،کلاس PersianCalendar به خاطر یک ocxجداگانه به برنامه شما اضافه شده و به طور پیشفرض در visual stadioنصب نیست....
    Imports System.Globalization
    توی این فضای نامی هست ...
    خواهشا سوالهارو جای دیگه مطرح کنین...

    و این دوستمون آقای Pingfst عزیز ... من هم خیلی چیزا استفاده میکنم دلیل نمیشه !!!
    حد اقل توضیح بده این چیه !

  16. #56

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    Snippet Compiler برنامه كوچكي است كه قابليت اجراي كدهاي كوچك VB.Net و ‍‍C#‎ را دارا ميباشد . فرض كنيد كه ميخايد يك قطعه كد كوچك را تست كنيد . بايد ابتدا ويژوال استديو را باز كنيد و سپس يك پروژه جديد ايجاد كرده و كد خود را تست كنيد . انجام اين چند مرحله واقعا در بعضي مواقع كلافه كننده است . حالا با استفاده از اين برنامه كوچك و كم حجم ميتوانيد به سرعت قطعه كد مورد نظر خود را آزمايش كنيد . همچنين اين برنامه قابليت اينتلايزنس را نيز دارا ميباشد . بعد از اينكه برنامه را دانلود كرديد قطعه كد خود را در قسمت RunSnippet قرار دهيد و با فشردن كليد F5 كد مورد نظرتان را آزمايش كنيد .

    سايت سازنده
    لينك دانلود مستقيم با حجم 1.2 مگابايت
    منبع : فراسان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg SC2.JPG‏ (5.0 کیلوبایت, 519 دیدار)

  17. #57

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلا بر همه رفقا .
    يه چند مدتي بود كه تاپيك هايي راجع به جداسازي سه رقم سه رقم اعداد مطرح ميشد . يه كد كه با سي شارپ نوشته شده بود رو به VB تبديلش كردم و الان ميزارمش اينجا تا تمامي دوستان عزيز ازش استفاده كنن :
    Dim S As String
    Dim N As Int64
    S = TextBox1.Text.Replace(",", "")
    N = Convert.ToInt64(S)
    TextBox1.Text = N.ToString("#,#")
    TextBox1.Select(TextBox1.Text.Length, 1)

    موفق باشيد ...........
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : شنبه 25 اردیبهشت 1389 در 14:47 عصر

  18. #58
    کاربر تازه وارد آواتار Mehdi6052
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    نقل قول نوشته شده توسط pingsft مشاهده تاپیک
    سلام
    من بیشتر از این راهکار استفاده می کنم که خیلی نرم تر وبهتره:
    Dim moving As Boolean = False
    Dim dleft, dtop


    Sub startMooving() Handles Button1.MouseDown
    moving = True

    dleft = Button1.Left - MousePosition.X
    dtop = Button1.Top - MousePosition.Y


    End Sub
    Sub moveB() Handles Button1.MouseMove

    If moving Then
    Button1.Top = MousePosition.Y + dtop
    Button1.Left = MousePosition.X + dleft

    End If
    End Sub
    Sub Endmove() Handles Button1.MouseUp
    moving = False

    End Sub
    دوست عزیز این چه نوع نوشتن مطلب است.
    من که به سختی توانستم بفهمم شما در چه موردی کد نوشته اید.
    لطفا مطالب خود را با توضیحات کامل بنویسید و مطالبی را در این تاپیک قرار دهید که به موضوع آن ربط داشته باشد.

    با تشکر از کسانی که چنین مطالب جالبی را در این تاپیک قرار داده اند.

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام

    از همه ی دوستان به خاطر غیبت طولانی خودم معضرت خواهی میکنم.
    به دلیل مشغله زیاد ، نتونستم مثل قبل این تاپیک رو ادامه بدم امید وارم که دوبازه این تاپیک رونق بگیره

    از رای گیری ، مشخص شده که بیشتر افراد دوست دارن مطالب این تاپیک در سطح حرفه ایی باشه. برای همین من استارت کار رو میزنم و اولین مطلبی که تقریبا در سطح حرفه ایی هست رو مینویسم. امید وارم که افراد هم من را در این امر یاری کنند.

    دوستان لطفا مطالب پیش پا افتاده و مبتدیانه رو در این تاپیک بیان نکنید!

    با تشکر

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار sepehr.net
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    386

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    بعضی از مواقع لازم میشه که یک گزارش از عملکرد یک کاربر در ویندوز داشته باشیم. مثلا کاربر چه فایل هایی رو مشاهده کرده یا چه فایل ها یا پوشه هایی رو ساخته ، یا تغییر نام داده و ... .

    این گزارش در خیلی از مواقع به کار میاد. مخصوصا اگر تعداد کاربرانی که از یک سیستم استفاده میکنند زیاد باشه!

    بر خلاف تصور اولیه ، ساختن برنامه ایی که این کار را برای ما انجام بده ، با امکاناتی که دات نت به ما داده خیلی راحته

    کنترل FileSystemWatcher که در پنچره Toolbox موجود هست ، این امکان را در اختیار ما قرار میده.
    کار با این کنترل خیلی راحته. فقط چند تا Property کوچیک داره که کار اونها رو میگم :

    پس از اینکه این کنترل را به برنامه اضافه کردین به پنجره Property اون برید و این تنظیمات را Set کنین

    Path : این پروپرتی تعیین میکنه که گزارش از چه پوشه یا مسیری گرفته شود.

    IncludeSubdirectories : اگر این پروپرتی True شود ،از زیر پوشه های مسیر انتخاب شده هم گزارش تهیه میکند.

    Filter : بعضی از مواقع هست که لازم است تغییرات روی یک فایل خاص را گزارش کنین. برای این کار این پروپرتی را با نام و پسوند فایل مورد نظر تنظیم میکنین مثلا Test.txt یک فایل متنی با نام Test در مسیری که قبلا مشخص شده رو مورد نظر قرار میدهد.

    NotifyFilter : این پروپرتی مشخص میکنه که چه مشخصاتی از فایل یا پوشه رو به ما برگردونه

    EnableRaisingEvents : این پروپرتی مشخص میکنه که رویداد های این کنترل فعال شوند یا خیر. در واقع یک جوری Start و Stop این کنترل محسوب میشه.

    Event های این کنترل :

    این کنترل 4 تا رویداد اصلی داره که از اسم اونها کاملا مشخصه که چه مواقعی اتفاق می افتند.
    Changed و Created و Deleted و Renamed

    وقتی هر کدام از این موارد روی یک فایل یا پوشه اتفاق می افتد ، رویداد مربوطه فراخوانی میشود که شما میتوانین کد های مورد نظر خودتون رو اونجا بنویسین

    امیدوارم که مفید باشه

    با تشکر

  21. #61
    کاربر جدید آواتار اباصلتی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    8

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    با سلام
    من جهت حرکت در داتا گرید مشکل داشتم ( با اینتر و پس از اتمام ادیت ) و به جائی که در سلول سمت راست حرکت کند به سلول زیرین هدایت میشد.
    راهنمائی های زیادی دیدم , تا اینکه خودم با این کد موفق به رفع مشکلم شدم . امیدوارم به درد شما هم بخورد.

    در ابتدای برنامه

    Me.KeyPreview = True

    سپس


    Private Sub grd1_CellEndEdit(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles grd1.CellEndEdit
    SendKeys.Send("{up}")
    SendKeys.Send("{left}")
    End Sub


    Private Sub grd1_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles grd1.KeyPress
    If e.KeyChar = Chr(Keys.Enter) Then
    SendKeys.Send("{up}")
    SendKeys.Send("{left}")
    End If

    End Sub





  22. #62

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    نقل قول نوشته شده توسط rooshan2008 مشاهده تاپیک
    سلام

    نخ ها :(Thearding) یکی از بهترین امکان برای استفاده بهینه منابع هست با این حال خیلی مورد بی توجهی قرار می گیره.
    مثلاً با این موضوع بر خرده باشید که وقتی حلقه ای بینهایت یا طولانی داریم و نیاز هست که در هنگام پردازش حلقه به رویداد های دیگه رسیده مورد تقاضای کاربر جواب بده در این حالت یا شما باید از دستور Doevents استفاده کنید که اصلاً توصیه نمی شه چون اجرای این دستور حدوداً یک میلی ثانیه تاخیر ایجاد می کنه و اگر حلقه من 10000 هزار بار تکرار بشه در برنامه من به صورت ناخواسته 10 ثانیه وقت تلف می شه (برای پاسخ به رویداد های دیگر )
    برای این منظور از نخ ها استفاده که کارایی برنامه شما رو به صورت چشم گیری افزایش می دهد
    من یک حلقه بزرگ رو مثال می زنم ک من در اینجا قصد دارم یک جستجو در یک مسیر خاص در درایوم رو به شما نشون بدم لازم به ذکر هست که این برنامه تمام مسیر یعنی تمام زیر شاخه ها رو هم در بر می گیره:
    این کد کاملش :
    ضمیمه 25299

    این هم یک مثال ساده تا بهتر متوجه بشیم:


    PublicEnum StatC
    vbStop = 0
    vbRun = 1
    vbPause = 2
    EndEnum
    Dim Stat_1 As StatC



    Dim
    Tr As Threading.Thread

    برای آغاز کار
    Public


    Sub Start()

    If Stat = StatC.vbStop Then
    Me.Tr = New Thread(New ThreadStart(AddressOf Me.Roshan))
    Tr.Priority =ThreadPriority.Highest
    Tr.Start()
    EndIf
    End sub
    برای ادامه وقتی که Pause استفاده شود
    Public Sub Resume_()
    IfNot IsNothing(Tr) Then Tr.Resume()
    Stat_1 = StatC.vbPause
    EndSub
    برای توقف موقت
    PublicSub Pause()
    IfNot IsNothing(Tr) Then Tr.Suspend()
    Stat_1 = StatC.vbPause
    EndSub
    برای از بین بردن
    Public Sub _Stop()
    IfNot IsNothing(Tr) Then Tr.Abort()
    Stat_1 = StatC.vbStop
    EndSub
    پردازه بی نهایت
    PrivateSub Roshan()
    While (1)
    ....دستورات شما
    End While
    EndSub






    قسمتی که به رنگ قرمز در آمده است (پرسپولیس) این قسمت اهمیت این نخ را برای سیستم عامل شرح می دهد و اولویت این نخ بر اساس این متد تغییر می کند پس از آن به درستی استفاده کنید.



    سلام دوست عزیز، فقط من اینو اشاره کنم که بسیاری از کنترل ها ریسمان-امن نیستند. یعنی اگر اونا رو در یک ریسمان غیر از ریسمان اصلی استفاده کنیم با خطا مواجه می شیم.

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    دوستان بنظرشماتبديل اطلاعات ازداس به ويندوزتووي بي 2008 امكانپذيره

  24. #64
    کاربر جدید آواتار resanehmehr
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    زیر آن کاج بلند
    پست
    4

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    دوستان بنظرشماتبديل اطلاعات ازداس به ويندوزتووي بي 2008 امكانپذيره
    دوست عزیز لطفاً منظور خودتون رو از اطلاعات رو روشن تر توضیح بدین. اگر منظورتون تبدیل فایل های با کد اسکی و یا فایلهای فارسی تحت Dos به Unicode هستش جواب شما مثبته و من برنامه تبدیل فایلهای فارسی که با فارسی ساز Vegaf ایجاد شده باشن رو نوشتم که اگر نیاز داشتین پیغام بدین تا براتون Up کنم.

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    با سلام اگه زحمتي نيست اون برنامه رو Up كن
    ممنون

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار mc_laren
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    بهبهان
    پست
    197

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام من براش عنوان مناسبی پیدا نکردم و لی اگه کد رو بخونین متوجه میشین
      Private Sub Button5_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button5.Click, TextBox13.TextChanged
    MsgBox(MyClsDate.Num2ShamsiDate(Val(Me.TextBox13.T ext)))
    End Sub


    با این روش من عملی که می خواستم با کلیک روی دکمه و همچنین در رویداد change تکست باکس اتفاق بیافته رو با گذاشتن TextBox13.TextChanged بعد ازHandles Button5.Click باعث شدم با تغییر تکست باکس و یا کلیک روی دکمه یک اتفاق بیافته .
    آخرین ویرایش به وسیله mc_laren : سه شنبه 05 مرداد 1389 در 14:46 عصر

  27. #67
    کاربر تازه وارد آواتار Mehdi6052
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام من براش عنوان مناسبی پیدا نکردم و لی اگه کد رو بخونین متوجه میشین
    دوست عزیز مطلبی که شما نوشته بودید خیلی ساده بود. ولی از آنجایی که ممکن است بعضی از برنامه نویسان تازه کار این روش را خوب بلد نباشند، من مثال دیگری از آن را در اینجا ذکر می کنم.
    این تکه کد را از داخل برنامه خودم بیرون آورده ام که در آن به رویداد فشردن کلید Enter در تکست باکس ها جواب داده می شود (به نحوه ی تشخیص تکست باکس های مختلف از طریق متد GetHashCode دقت نمایید).

    Private Sub Sanad_Textbox_Control_KeyDown(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles txtPeyNum.KeyDown, txtSharhRoz.KeyDown, SanadTypeComboBox.KeyDown, txtSanadNum_View.KeyDown, txtAtf_View.KeyDown, txt_Date.KeyDown
    Try
    Select Case e.KeyCode

    Case Keys.Enter
    Select Case sender.GetHashCode

    Case txtPeyNum.GetHashCode
    txtSharhRoz.Focus()

    Case txtSharhRoz.GetHashCode
    dGrid.Focus()

    Case SanadTypeComboBox.GetHashCode
    txtPeyNum.Focus()

    Case txtSanadNum_View.GetHashCode
    txtAtf_View.Focus()

    Case txtAtf_View.GetHashCode
    dGrid.Focus()

    Case txt_Date.GetHashCode
    If Sanad_Date_Control() = True Then SanadTypeComboBox.Focus()


    End Select

    ''Case Keys.F2
    ' ...
    Case Else
    ' ...
    End Select
    Catch ex As Exception

    End Try
    End Sub ' Enter فشردن دکمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mehdi6052 : شنبه 09 مرداد 1389 در 01:50 صبح

  28. #68

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    در هر زبان برنامه نویسی چندین کلمه کلیدی وجود دارد که در طول برنامه نمی توان از آنها به عنوان اسم متغییر، تابع و ... استفاده کرد.
    برای مثال نمی توانیم از کلمه کلیدی True و یا Integer و... به عنوان اسم متغییر استفاده کرد.
    اما روشی هست که با استفاده از آن می توان این کار را هم انجام داد. فقط کافی است تا نام مورد نظر را درون [ ] قرار دهید تا بدون هیچ مشکلی آن را به عنوان نام در نظر گیرد.
    برای مثال :

    Dim Integer asInteger
    متغییری با این نام را در حالت عادی نمی توان تعریف کرد.
    برای تعریف متغییری با استفاده از نام های کلیدی به این شکل عمل می کنیم :

    Dim [Integer] asInteger
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  29. #69
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    2

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام
    دوست عزیز خیلی ازت ممنونم.واقعا پستهای خوبی گذاشتی.
    من برنامه نویسما وی بی و سی شارپ برنامه نویسی میکنم.این تاپیک جزء معدود تاپیکهایی هست که من توش مطالبی خوندم که قبلا نمی دونستم.
    خیلی از سوالایی که اعضا می پرسن، جوابش رو میدونم ولی نمیرسم جوابشونو بدم
    اگه سوالی داشتی در خدمتم.تاپیک هم خیلی عالیه.به نظر من مطالبی که واقعا ناگفته هست بذار.به اندازه کافی پستهای مبتدی در این سایت هست
    ممنون

  30. #70

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    با سلام
    :زکات علم به آموختن آن است.

    کد اول : تابعی برای برگرداندن تعداد سطر های جدول بدون دیتاست و ملحقاتش (ExecuteScaler RowCount) در ado.net



    Private Function zonkanCountF() As String
    Dim ConnClient As SqlConnection = New SqlConnection("server=" + StrServerPath + "; database=VF; Uid=" + StrUID + "; pwd=" + StrPWD + ";")
    Try
    Dim CmdInsertToZonkan As SqlCommand = New SqlCommand("", ConnClient)
    CmdInsertToZonkan.CommandType = CommandType.Text
    CmdInsertToZonkan.CommandText = "SELECT COUNT (*) AS row_count FROM Zonkan WHERE UserName = '" + StrUserName.Trim + "'"
    CmdInsertToZonkan.Connection.Open()
    Return CmdInsertToZonkan.ExecuteScalar().ToString()
    CmdInsertToZonkan.Connection.Close()

    Catch ex As Exception
    Return "Err"
    'MsgBox("خطا در ثبت اطلاعات زونکن در بانک اطلاعاتی سرور" + vbCrLf + ex.Message, MsgBoxStyle.MsgBoxRight)
    End Try


    End Function


  31. #71

    Thumbs up سرویس های نصب شده بر روی سیستم

    سلام ، کلاس ServiceController در فضای نامی System.ServiceProcess تعریف شده و برای کار با Service ها تدارک دیده شده ، متد Shared شده GetServices از این کلاس لیست کلیه Service های نصب شده بر روی ماشین رو بر میگردونه ، کد زیر تمامی سرویس های نصب شده بر روی ماشین رو بر میگردونه و اونا رو در Listbox نشون میده ،

    یک پروژه از نوع WindowsFormApplication ایجاد کنید و یک کنترل ListBox را روی فرمتون قرار بدین ، سپس روی آیکن پروژه در SolutionExplorer کلیک راست کنید و اسمبلی System.ServiceProcess رو به پروژه اضافه کنید سپس میتونید از متد زیر استفاده کنید ،

    Private Sub GetAllServices()
    For Each service As ServiceController In ServiceController.GetServices()
    Dim serviceName As String = service.ServiceName
    Dim serviceDisplayName As String = service.DisplayName
    Dim serviceType As String = service.ServiceType.ToString()
    Dim status As String = service.Status.ToString()
    ListBox1.Items.Add(serviceName + " " + serviceDisplayName +
    serviceType + " " + status)
    Next
    End Sub

  32. #72

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام
    امروز یک ترفند جالب که به جرات میتونم بگم کمتر کسی ازش استفاده میکنه رو میخوام بهتون معرفی کنم.


    همیشه برای نوشتن یک String در هنگام کدنویسی اگر به صورت چند خط بود مشکل داشتیم. به طور مثال فرض کنید میخواید یک متغیر ایجاد کنید و تکه کد SQL زیر رو توش بزارید.

    WITH tree (pk_groupid, fk_parentid, level, name) as
    (
    SELECT pk_groupid, fk_parentid, 0 as level, name
    FROM ClientGroup
    WHERE pk_GroupID = '874F5359-39A1-4E57-AC21-FE162F19B64D'




    UNION ALL




    SELECT c2.pk_groupid, c2.fk_parentid, tree.level + 1, c2.name
    FROM ClientGroup c2
    INNER JOIN tree ON tree.fk_parentid = c2.pk_GroupID
    )
    SELECT *
    FROM tree





    اگر بخوایم این کارو انجام بدین مجبوریم یا تمام رشته متن مورد نظر رو توی یک خط بنویسیم ویا تو هر کد که به پایان میرسه با علائم + یا & خطوط رو بهم متصل کنیم. به شکل زیر:

    Dim MyCommand = " WITH tree (pk_groupid, fk_parentid, level, name) as " & _
    "(" & _
    "SELECT pk_groupid, fk_parentid, 0 as level, name" & _
    "FROM ClientGroup" & _
    "WHERE pk_GroupID = '874F5359-39A1-4E57-AC21-FE162F19B64D'"
    .
    .
    .
    .
    .


    و وای به روزی که توی همچین متنی از علائم "" استفاده شده باشه !!


    بریم سر اصل مطلب ... ترفند :
    برخلاف زبان C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎ در زبان VB.Net امکان تعریف و نوشتن Xml به صورت مستقیم در محیط کدنویسی vb محیاست که این امکان به ما اجازه میده تا همچین متنی رو با قالب Xml در کدمون قرار بدیم و به راحتی بتونیم به عنوان یک رشته از Xml خارجش کنیم... به شکل زیر :




    Dim MyCommand As String = (<MyQuery>
    WITH tree (pk_groupid, fk_parentid, level, name) as
    (
    SELECT pk_groupid, fk_parentid, 0 as level, name
    FROM ClientGroup
    WHERE pk_GroupID = '874F5359-39A1-4E57-AC21-FE162F19B64D'


    UNION ALL


    SELECT c2.pk_groupid, c2.fk_parentid, tree.level + 1, c2.name
    FROM ClientGroup c2
    INNER JOIN tree ON tree.fk_parentid = c2.pk_GroupID
    )
    SELECT *
    FROM tree
    </MyQuery>).Value



    به همین سادگی با اضافه کردن یک تگ با هر نامی (که اینجا من MyQuery استفاده کردم) میتونیم متنمون رو در محیط کدنویسی قرار بدیم. مقدار Value بازگشتی از این Xml همان متن ما خواهد بود.

    نکته : این ترفند درصورتی قابل استفاده است که از علامت <> و علائم معنی دار برای Xml در متن استفاده نشده باشد.


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Alirezanet : چهارشنبه 01 مرداد 1393 در 08:05 صبح

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    سلام
    گرینه Inherit یعنی از شیء والدش ارث ببره
    مثلا یک فرم Mdi Child از فرم Parent خودش این خاصیت رو ارث میبره و نیاز به تنظم دوباره اون نیست

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    دوستان بنظرشماتبديل اطلاعات ازداس به ويندوزتووي بي 2008 امكانپذيره
    سلام

    اینجا پست شماره 10 رو ببینید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...27#post2082027

  35. #75

    نقل قول: نا گفته ها در Visual Basic.Net

    چطور می توان فایل با پسوند rpt رو در ویندوز باز کرد؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •