نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: متن رنگی

  1. #1

    متن رنگی

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    باز هم با زحمت اومدم
    من یه برنامه شبیه سازی کلید backspace نوشتم و حالا می خوام ابتدا با یک پیغام
    به کاربر بگم که متنش رو وارد کنه و سپس متن رو جلوی اون پیغام تایپ کنه . حالا من می خوام که پیغام با رنگ مثلا زرد و متن ورودی با رنگ سبز تایپ بشه لطفا اشکال برنامه رو بگید
    برنامه رو توی یه فایل زیپ میذارم اینجا
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: متن رنگی

    سلام ، برای تغییر رنگ متن میتوانید از دستور زیر استفاده کنید :

    #include <iostream>
    #include <conio>
    #include <stdlib>//for system function
    int main(){
    system("color 0A");
    cout<<"C++‎";
    getch();
    }

  3. #3

    نقل قول: متن رنگی

    سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون از راهنمایی شما
    اگه میشه یک کمی بیشتر توضیح دهید
    موفق باشی

  4. #4

    Smile نقل قول: متن رنگی

    نقل قول نوشته شده توسط www.ilampro.com مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    خیلی ممنون از راهنمایی شما
    اگه میشه یک کمی بیشتر توضیح دهید
    موفق باشی
    سلام . نمیدونم کجاش برای شما مبهمه ؟؟؟ بنظرم کد گویای مطلب است !!! ولی خوب باز

    یک توضیحاتی میدهم :

    برای استفاده از بسیاری از دستورات cmd ویندوز میتوان از تابع system در هدر فایل

    stdlib استفاده کرد مثلا برای تغییر رنگ وقتی مینویسیم :


    system("color 0A");


    قسمت آبی رنگ : برای تغییر رنگ پس زمینه متن میباشد !!! = Background Color

    قسمت قرمز رنگ : برای تغییر رنگ نوشته متن میباشد !!! = Foreground Color

    مثلا کد


    system("color 1E");


    رنگ پس زمینه را آبی و رنگ متن را زرد میکند !!!

    موفق و پیروز باشید !!!!

  5. #5

    نقل قول: متن رنگی

    سلام دوستان عزيز
    ممنون از راهنمايي شما. ولي من كه با كد زير مي خواستم امتحان كنم موفق نشدم
    اگه ميشه يك نمونه برنامه مثال بزنيد
    system("color 0A");
    cout<<"C++‎";
    موفق باشي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •