صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 46

نام تاپیک: query

  1. #1

    query

    با سلام :)
    من می خواستم بدونم چطور می شه برای دستوراتی که در sql وجود دارند query

    تعریف کنم :mad:

  2. #2
    لطفا در مورد هدفتون کمی بیشتر توضیح بدین

  3. #3

    query

    با سلام
    من میخواستم بدونم که چطوری می شه برای دستورات sql که من برای پاسخ گویی

    به user ها با آنها سرو کار دارم یا برای report گیری query تعریف کنم

    با تشکر مبینا :)

  4. #4
    دوست عزیزم،
    شما تا جایی که میتونین باید دستور SELECT رو مطالعه بفرمایید و در صورت برخورد با مشکل، اینجا مطرح کنید. سوال شما خیلی کلیه و من احساس میکنم نیاز شما در حقیقت به آموزش در مورد دستور SELECT هست.
    بهترین مرجعی که من میشناسم همون SQL Server Books Online هستش که توضیح کامل به همراه مثالهای فراوان در اون وجود داره. به عنوان پیشنهاد، این قسمت بسیار مفیده:
    Transact-SQL Reference > SELECT > SELECT Examples

    چنانچه به سوالی برخورد کردین، بنده و دوستان دیگه در این بخش کمکتون خواهیم کرد.
    موفق باشید

  5. #5

    sql

    دوباره سلام

    من دستورات رو بلدم در مورد اینکه برای این دستورات query بنویسم مشکل دارم

    مثلاْ میخوام به جای
    select *
    from accounting
    where username='gf'
    order by start
    فقط username رو بدم و از query استفاده کنم.
    با تشکر
    مبینا [/quote]

  6. #6
    اگر منظورتون اینه که Query ثابته و فقط Username تغییر میکنه، پس بهتره اون رو تبدیل به Stored Procedure کنین:
    CREATE PROC MyProc
    @UName VARCHAR(30) AS
    SELECT * FROM Accounting WHERE Username=@UName ORDER BY Start
    GO

    و هر بار که نیازه، با پارامتر دلخواه اون را Execute کنین:
    EXEC MyProc 'Any value...'

  7. #7
    با سلام
    خیلی از راهنمایی تون ممنونم واقعاْ کمکم کرد

    با تشکر مبینا :sunglass:

  8. #8

  9. #9

    sql

    با سلام

    اگه میشه یه مثال برای join کردن دو table متفاوت در صورت داشتن شرایط

    برایم بزنید ممنون می شم :flower:

    با تشکر مبینا :oops:

  10. #10
    این مثال رو از دیتابیس Northwind میزنم. دو جدول Customers و Orders در فیلد CustomerID مشترک هستند. در این Query، قصد داریم کد مشتری و تاریخ سفارشهای اون رو بدست بیاریم:

    SELECT Customers.CustomerID, Orders.OrderDate FROM Customers
    INNER JOIN Orders ON Customers.CustomerID=Orders.CustomerID
    ORDER BY Customers.CustomerID

  11. #11
    با سلام میشه لطفاْ این مثال رو روی accounting , tac_user برام بزنید
    چون من با این نرم افزاری که مثال زدید آشنایی ندارم :)

    با تشکر مبینا

  12. #12
    Northwind نام دیتابیس نمونه ای هست که با نصب SQL Server، برای شما ایجاد میشه (و اکثر کتابها برای توضیح مثالهاشون از این دیتابیس استفاده میکنند)
    اما Accounting رو بنده شناختی در موردش ندارم. لطفا حداقل دو جدول که با هم ارتباط دارند رو قید کنین (به همراه نام فیلدهاشون)
    موفق باشین

  13. #13
    با سلام
    مثلاْ از بانک accounting انهایی را که خاصیتی که مد نظرم بود را داشتند در sahar2
    ریختم و بعد با tac_user join کردم جایی که timeinitial='60' باشه
    SELECT sahar2.*, TAC_USR.*
    FROM sahar2 INNER JOIN
    TAC_USR ON sahar2.Username = TAC_USR.TAC_ID
    WHERE (TAC_USR.TAC_Attr = '[Credits]timeinitial') AND (TAC_USR.TAC_Val = '60')
    ORDER BY sahar2.Username
    با تشکر مبینا امیدوارم مثالم واضح باشه

  14. #14
    Join رو که زحمت کشیدین و نوشتین، حالا سوالتون چیه؟

  15. #15
    سلام
    میخوام بتونم برای این دستور و دستورات مشابهی که باهاشون کار میکنم query تعریف کنم و مثل اون دستوراتی که به من دادید ولی فکر می کنم برای join واینجور چیزا فرق کنه

    ممنونم :oops: :مسخره:

  16. #16
    فرقی نمیکنه، همون کاری که انجام دادین Join هستش

  17. #17
    سلام
    من هنوز موفق نشدم join کنم و همین طور میخوام مثلاْ محدوده زمانی برای یک table تعیین کردم یا خاصیتی برایش تعیین کردم مثل آنهایی که timeleft=0 را در یک table جدا از بانک اصلی ام بریزم که در حالت عادی از دستور in to استفاده می کردم لطفاْ من رو راهنمایی کنید :cry:
    با تشکر مبینا

  18. #18
    من هنوز موفق نشدم join کنم
    پس دستور Join که خودتون نوشته بودین چی بود؟!...

  19. #19
    من نوشتم اما می خوام همین دستورو به query تبدیل کنم مثل بقیه دستورات که تبدیل کردم منتها این یه مقدار پیچیده تره اگه لطف کنید یه مثال بزنید یعنی همین دستور join من رو به query تبدیل کنید
    با تشکر :wink:

  20. #20
    دستوری که با SELECT نوشته بشه، همون Query هستش. Query گاهی ساده، و گاهی با Join همراهه..

  21. #21
    سلام
    میدمنم که تقریباْ روش همونطور اما اگه لطف کنید اون دستوری رو که من براتون نوشتم رو به query کنید ممنون می شم
    با تشکر مبینا :cry:

  22. #22
    ممکنه لطف کنین یک مثال از Query اینجا بنویسین تا من متوجه بشم منظور شما از Query چیه..

  23. #23
    سلام
    CREATE PROC dr
    @UName VARCHAR(30) AS
    SELECT * FROM Accounting WHERE Username=@UName ORDER BY Start
    GO
    که در اینصورت فقط اینو مینویسم exec dr '@uname'
    که در حقیقت این دستور را با نوشتن Query بالا فقط از این خط دستوری کوتاه استفاده می کنم exec dr '@uname' دستوری که تبدیل شده =============
    select *
    from accounting
    where username ='@uname'
    order by start

  24. #24
    به نظر میرسه شما منظورتون اینه که برای یک Query میخواین Stored Procedure بسازین!
    اگر Query ما این باشه:
    SELECT sahar2.*, TAC_USR.* 
    FROM sahar2 INNER JOIN
    TAC_USR ON sahar2.Username = TAC_USR.TAC_ID
    WHERE (TAC_USR.TAC_Attr = '[Credits]timeinitial') AND (TAC_USR.TAC_Val = '60')
    ORDER BY sahar2.Username


    و دو فیلدی که در WHERE به کار رفتند رو به عنوان دو پارامتر در نظر بگیریم:
    CREATE PROC MyProc2
    @Param1 nvarchar(50),
    @Param2 nvarchar(50)
    AS

    SELECT sahar2.*, TAC_USR.*
    FROM sahar2 INNER JOIN
    TAC_USR ON sahar2.Username = TAC_USR.TAC_ID
    WHERE (TAC_USR.TAC_Attr = @Param1) AND (TAC_USR.TAC_Val = @Param2)
    ORDER BY sahar2.Username


    حالا برای اجرا:
    EXEC MyProc2 '[Credits]timeinitial','60'

  25. #25
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم واقعاْ دستتون درد نکنه نمی دونم دیگه چی بگم که بدونین از همکاریتون با من خیلی ممنونم :flower:

    فقط ببخشید اگه بازم سوال داشتم مزاحمتون بشم



    با تشکر مبینا :flower: :flower: :flower: :flower:

  26. #26
    موفق باشین

  27. #27
    سلام
    من دوباره اومدم
    من داخل دستوراتم قبلاض از into استفاده می کردم اما تو این محیط وقتی می خوام براش تعریف کنم نمی شناسه چی کار کنم من اینجوری می گفتم الان چه جوری بگم لطفا
    select *
    from accounting
    into mobina
    where username ='dd'
    با تشکر مبینا

  28. #28
    INTO و نام جدول جدید باید بلافاصله بعد از نام فیلد (*) قرار بگیره

  29. #29
    نام جدول جدید رو با چه فیلدی نشون بدم
    ممنونمممممممممممممممممممم مممممممممممم :sorry:

  30. #30
    مثلا:
    SELECT * INTO MyNewTable FROM ExistingTable

  31. #31
    خیلی ممنون :flower: :D

  32. #32
    موفق باشین

  33. #33
    توضیحات بسیار جالب بود
    ممنون.

  34. #34
    با سلام
    من دوباره احتیاج به کمک دارم من کاری کنم که در sql قبل از اینکه import کنم از من username, pass بخواد و به این وسیله کسی جز خودم که pass رو می دونم نتونه چیزی رو import کنه


    با تشکر مبینا :thnx:

  35. #35
    با سلام
    من دوباره احتیاج به کمک دارم من کاری کنم که در sql قبل از اینکه import کنم از من username, pass بخواد و به این وسیله کسی جز خودم که pass رو می دونم نتونه چیزی رو import کنه


    با تشکر مبینا :thnx:

  36. #36
    خیلی برام مهمه لطفا اگه می شه هر چه سریعتر منو راهنمایی کنین

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    خوب براش پسورد Set کن ! داره خودش گزینشو ! اگه میخوای دسترسی تعریف کنی که بحث فرق داره
    بای

  38. #38
    فرمایش mirhadi درسته باید یه یوزر و پسورد برای بانک تعریف کنی
    گرچه کسی که وارد باشه راحت میتونه از این مرحله رد بشه ولی خوب دیگه برای هر کسی مقدور نیست
    وارد بانک بشه
    میتونی در قسمت security هم دسترسی لازم رو به کاربران داد

  39. #39
    با سلام
    من دوباره احتیاج به کمک دارم من کاری کنم که در sql قبل از اینکه import کنم از من username, pass بخواد و به این وسیله کسی جز خودم که pass رو می دونم نتونه چیزی رو import کنه
    اگر در مورد ایجاد Security مشکل دارین، لطفا بفرمایید که دقیقا از کدوم امکان SQL Server برای Import استفاده میکنین تا بهتر بشه راهنماییی کرد. چون SQL Server سه وسیله برای این کار داره.

  40. #40
    سلام وخسته نباشید میخواستم ازتون خواهش کنم این دستورات را برام در یک در stored procedure جا بدید لطفا

    select *
    into new table
    from table
    where start>='1/1/2004'and start<='1/1/2005'



    SELECT newtable.*, table1.*
    into newtable 2
    FROM newtable INNER JOIN
    table1 ON newtable.uname = table1.tac
    where tac_attr='ghg'and tac_val='hghj'


    SELECT newtable2.*, table1.*
    FROM newtable2 INNER JOIN
    table1 ON newtable2.uname = table1.tac
    where tac_attr='ghg'and tac_val='hghj'



    با تشکر :thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :thnx: :thnx:

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 13:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 09:17 صبح
  4. درخواست یک query
    نوشته شده توسط golagha_program در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 12:20 عصر
  5. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 03:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •